mote

3 ganger Taylor Russell inspirerte oss 

Her er Taylor Russell sammen med Hollywood-hjerteknuser, Timothée Chalamet.

Harry Styles sin nye kjæreste er et kommende mote- og skjønnhetsikon! 

Publisert Sist oppdatert

Ryktet går om at Harry Styles har en ny leading lady. Det stormet greit rundt superstjernen da det ble kjent at han datet Hollywood-veteran, Olivia Wilde, og etter bruddet har han vært koblet til flere – både modeller og skuespillere. 

Nå er det derimot den canadiske modellen og skuespilleren, Taylor Russell, som angivelig har kapret hjertet til den britiske sangeren og skuespilleren. 

29-år gamle Taylor Russell er kjent fra Netflix-serien Lost In Space, som gikk fra  2018–2021. I 2022 spilte hun mot Timothée Chalamet i filmen Bones And All, som hun også fikk Marcello Mastroianni-prisen for under Filmfestivalen i Venezia. 

Gjennom hele promoteringsperioden for filmen med Chalamet, dukket Russell opp på den røde løperen i antrekk som virkelig er en ny Hollywood-stjerne verdig. Her er 3 av våre favorittøyeblikk – så langt – fra den røde løperen. 

Helhvitt antrekk med rosett 

Vi ELLEsker et helhvitt antrekk, og Taylor Russell mestrer virkelig denne looken. Den sorte rosetten setter prikken over i-en og minner oss på det perfekte assessoiret. Håret og den minimalistiske sminken er også med på å gjøre antrekket litt mer laid-back.  

Taylor Russell på Film Independent Spirit Awards i Santa Monica, California i 2020.

Helsort antrekk 

Denne Alexander McQueen-skinnkjolen er nær perfeksjon, og legges i inspirasjonsbanken før høsten og vinterens fester – Hei, ELLE-gallaen 2023!? 

90s makeup og helgrønt 

Russell strålte side om side med Timothée Chalamet under Filmfestivalen i Venezia. I en helgrønn kjole og perfekt 90s-aktig sminke, var hun midtpunktet på den røde løperen. Den rustrøde leppestiften, den jordtonede øyesminken og den enkle hårsveisen er den perfekte looken til det grønne antrekket som er såpass mye i seg selv. 

Russell på den røde løperen til Bones And All-visningen på Filmfestivalen i Venezia i 2022.

Denne makeup-looken passer både til hverdags og fest, og kanskje spesielt til statementplagg – som denne grønne kjolen fra Balenciaga. 

Russell og Chalamet er den perfekte rød løper-duoen.

Vi håper vi snart få se litt bilder av Taylor og hennes nye beau, Harry Styles, men får ta til takke med snapshots fra tospannet Russell-Chalamet enn så lenge. 

Disse seriene strømmer vi nå. 

Powered by Labrador CMS