Månedshoroskop: August 2022

Foto: Imaxtree

Slik blir august for deg og ditt stjernetegn.

Publisert Sist oppdatert

Månedshoroskop august 2022: Slik blir august og sensommeren for deg og ditt stjernetegn.

Sjekk horoskopet ditt daglig på ELLE.no.

Den karismatiske og intelligente Løven styres av den sterke Sola. På godt og ondt er du en person alle legger merke til. Det er ikke lett for en Løve å stikke seg bort i bakgrunnen – uansett om hen vil det eller ei. Du er nysgjerrig, positiv og elsker å vite best. Til tross for at en Løve mange ganger kan være litt av en besserwisser, kan du takke den uimotståelige sjarmen din for at du alltid blir tilgitt. Det er en spontan lekenhet hos Løven, og derfor er det også lekende lett å være rundt deg. Omgivelsene bør allikevel ikke la seg dupere av pusekattsjarmen, for under overflaten gjemmer det seg en jeger som kan være både farlig og uberegnelig. Månedens råd: Nyt all lidenskapen i tegnet ditt denne perioden.

VÆREN (21. MARS – 20. APRIL)

For deg handler august om en ny start. Det kan være du vender tilbake til jobben etter ferien, at du får nye arbeidsoppgaver eller at du kanskje tar fatt på en utdanning eller en ny jobb. Uansett hva høsten byr på, vil august bli intensiv både jobb- og følelsesmessig. Du må gi deg tid til å finne plassen din i alt dette nye. Perioden avsluttes med gode nyheter.

TYREN (21. APRIL – 21. MAI)

I denne siste sommermåneden blir det roligere rundt deg. Det kan hende du har ferie i denne perioden, eller at ting ennå ikke har kommet ordentlig i gang på jobben etter sommeren. August handler om å knytte kontakter og å realisere noen av ambisjonene dine. Dette er ett skritt videre i den selvutviklingen du er i gang med. Slutten av måneden blir begynnelsen på et nytt vennskap.

TVILLINGENE (22. MAI – 21. JUNI)

I begynnelsen av august får du noen nyheter som for en stor del kan påvirke høsten. Det handler først og fremst om privatlivet ditt, men det kan også smitte over på jobben eller utdanningen din. Dette blir en spennende og utviklende periode, der du er ganske sjenerøs med deg selv – og tillater deg å ta plass. Du vokser mye denne måneden; ikke bare på jobben, men også som menneske. August kan også dreie seg om en reise.

KREPSEN (22. JUNI – 22. JULI)

Det er mye spennende som skjer i august. Du går inn i en ny fase av livet ditt, der du får muligheten til å utfordre og utdanne deg selv. Selv om mye virker å dreie seg om karrieren din, er det også ett og annet som handler om din personlige utvikling. Nå kan du stort sett legge bak deg det som har skjedd i disse siste, turbulente årene. Det vil bli en ro i tegnet ditt som ikke har vært der tidligere.

LØVEN (23. JULI – 23. AUGUST)

I løpet av august skjer det mye, og det er viktig at du er pigg og uthvilt slik at du greier å henge med i svingene. Det blir en pangstart på jobben, og den myke starten du så for deg uteblir. Du kastes ut i utfordringer og nye arbeidsoppgaver. Selv om det blir tøft, vil det også være morsomt og berikende. Du føler at du får muligheten til å vokse i yrkesrollen din. Privat dreier august seg om en ny tenning, lidenskap og sterke følelser. Det blir en måned som fører med seg bølgende emosjoner og en hel del drama. Selv om det i perioder kan være følelsesmessig slitsomt, byr august også på mye moro.

JOMFRUEN (24. AUGUST – 23. SEPTEMBER)

I begynnelsen av august står du overfor et valg som føles vanskelig. Selv om du vet hva du vil, finnes det andre faktorer som påvirker omstendighetene og gjøre beslutningen emosjonelt vanskelig. I denne perioden er du i usedvanlig godt humør. Månens posisjonering i tegnet ditt er stabil, og gir deg en ro og trygghet. Dette er en god periode for å utfordre deg selv til å gjøre forandringer – som for eksempel å søke på en ny jobb.

VEKTEN (24. SEPTEMBER – 23. OKTOBER)

I løpet av august får du en idé som dreier seg om en forandring på jobben. I begynnelsen er det er ikke sikkert at sjefen din er udelt positiv, men ikke gi deg. Mye i horoskopet ditt handler om å utvikle og forfine. Det kan være alt fra arbeidsrutiner til logistikken hjemme i hverdagen. Slutten på perioden handler om en langsiktig investering. Det dreier seg om mange penger, men du mener det er verdt det.

SKORPIONEN (24. OKTOBER – 22. NOVEMBER)

Høsten kommer fortere enn du ønsker. Hverdagen er her igjen, og det gjelder om å begynne å etablere bærekraftige rutiner. Skorpionen er ikke spesielt glad i det uforsigbare, men til og med du kan se nytten av å ha en stabil basecamp. I midten av perioden støter du på en utfordring som kommer til å kreve mye tid og energi. Slutten av august blir litt enklere enn starten.

SKYTTEN (23. NOVEMBER – 21. DESEMBER)

Du innleder august i samme takt som juli. Det finnes en sterk vilje i horoskopet ditt til å påvirke hverdagen. Dette dreier seg ikke bare om de store beslutningene som jobb, privatliv og bolig, men også om alle de små tingene i det daglige. Du ønsker helt enkelt å føle at du har kontroll. Så får du høre et rykte som uroer deg. Du vet ikke hvor mye sannhet det er i det, men du bestemmer deg for å ta rede på fakta.

STEINBUKKEN (22. DESEMBER – 20. JANUAR)

I august skjer det mye. Det dreier seg om alt fra jobb til private satsinger. Selv privatlivet ditt blomstrer. Du er gladere, og det er lettere for deg å inkludere nye mennesker i livet ditt. Det finnes en deilig, positiv energi hele denne høsten, og alt dette starter i august. Denne måneden begynner du å legge planer for framtiden. Når det gjelder kjærligheten, er det gode sjanser for at den single Steinbukken treffer noen.

VANNMANNEN (21. JANUAR – 19. FEBRUAR)

Du innleder august med en hel del utendørsaktiviteter. Dette blir en periode som byr på lekenhet og avslapning. Deler av august ser ut til å dreie seg om venner og familie, mens det i andre uker er fullt fokus på jobb. Du synes det er deilig å kunne veksle litt mellom jobb og fridager; på det viset får du forlenget sommeren noe. Slutten av perioden handler om å reise.

FISKENE (20. FEBRUAR – 20. MARS)

Du får en rolig start på høsten. Selv om august fører med seg mange nye rutiner, så smyger hverdagen seg stille og rolig i gang. Du har fortsatt masse tid til å nyte livet og være sammen med andre mennesker. August handler også om å våge å stå opp for seg selv i sammenhenger der gruppepresset er sterkt. En fisk pleier ikke å være den som går imot strømmen, men i august tar du plass på en helt ny måte.
Powered by Labrador CMS