2020: ÅRSHOROSKOP FOR VÆREN

Aurora Elise Nilsen @hunauro

Slik blir 2020 for væren.

Publisert Sist oppdatert

Horoskop 2020 væren: Klar for et nytt år?

HOROSKOP 2020 VÆREN

VÆREN 21. MARS – 20. APRIL

2020 vil antagelig bli et av de mest betydningsfulle årene dine noensinne, og et år som byr på virkelig viktige hendelser, som kommer til å forme framtiden din for det neste tiåret eller lenger.

Senere, når du ser tilbake på dette året, vil du skjønne at dette var brytningstiden mellom ett liv og et annet.

Disse tre planetene, som vil dytte oss alle framover, vil befinne seg i den øverste sektoren i tegnet ditt, som er området for karriere og status.

Planetene vil plassere deg i forgrunnen gjennom alle forandringene.

Uansett hva denne nye perioden bringer med seg, vil du være den første som får vite om det – og den første til å reagere – og den aller første til å kunne benytte deg av alle de nye mulighetene.

De første månedene vil gå fort og være intense, og her finnes det verken et kart å følge eller regler som forteller deg hvordan du skal gjøre tingene. Her er det om å gjøre å være modig og å ha tillit til evnene dine – og å finne en vei framover som fungerer for deg. Aller viktigst er det å finne nok energi til å holde seg i bevegelse. For mange mennesker vil dette bli et mareritt, men ikke for den typiske Væren, som foretrekker å røre på seg framfor å sitte stille – og tanken på å være den første personen til å gjøre noe har aldri skremt deg. Så om noen kan håndtere denne stormen av forandringer, så er det nettopp du.

ÅRSHOROSKOP 2020: VÆREN

I tillegg til alt dette vil din egen planet Mars, som vanligvis tilbringer to måneder i hvert av tegnene, befinne seg i Væren hele den siste halvdelen av året – fra slutten av juni og helt til begynnelsen av 2021. Dette er ekstremt sjeldent, og i hvilket som helst annet år ville det ha bydd på mange problemer. Nå er dette derimot akkurat det du behøver – siden det vil gi deg all den energien du trenger for å kunne møte alle utfordringene planetene kaster etter deg, og for å ha krefter til å kjempe for det du ønsker deg.

Mens Mars er i Væren vil planeten støte sammen med Jupiter, Saturn og Pluto sju ganger i de siste månedene av året, noe som åpenbart fører til at du er nødt til å være sterk, motivert og å ha en temmelig klar idé om hva du ønsker å oppnå. Du vil imidlertid seire til slutt – fordi det er det du bestandig gjør.

Alt dette finner sted på din offentlige karrierearena. Ditt personlige liv, derimot, er mye roligere og mer privat, og dette setter du pris på. Det kommer til å være fristende å søke ro og stabilitet i forholdet ditt, du ønsker at det skal være komfortabelt og forutsigbart – slik at du kan trekke deg tilbake med kjæresten for rekreasjon og støtte når kampen utenfor blir for intens. Men dette er året der alt skal forandres, inkludert forhold, så det vil bli anspente øyeblikk her også, stunder som forårsakes av kjæresten din, som prøver å drive forholdet framover, mens du holder igjen. Sommeren preges av diskusjoner, men i løpet av høsten vil dere begge justere dere – sammen.

Karrierekapittelet for dette året vil bli helt skrevet om og helt annerledes, i tråd med de store forandringene som Saturn og Pluto bringer med seg. De omveltningene du opplever på slutten av året, vil nokså sikkert føre deg inn på en annen vei og kanskje til og med gi deg en helt ny karriere. Dette må du være forberedt på og klar for. Den første halvdelen av året er derimot roligere, og det vil bli veldig gode tider i mars og i juni. Gjør det beste ut av disse.

Sjekk ut:

Powered by Labrador CMS