2020: ÅRSHOROSKOP FOR VEKTEN

Aurora Elise Nilsen @hunauro

Slik blir 2020 for vekten.

Publisert Sist oppdatert

Horoskop 2020 vekten: Klar for et nytt år?

HOROSKOP 2020 VEKTEN

VEKTEN 24. SEPTEMBER – 23. OKTOBER

Dette er året for en ny og frisk start for deg, og ikke nok et forsøk på å fortsette i samme tralten som før. Det åpner seg en fullstendig ny mulighet. Dette kan innebære en ny jobb, et nytt forhold – men aller mest sannsynlig er det at det nye innebærer et nytt sted, og det er dette som utgjør forskjellen.

Kanskje tenker du at du har brukt opp potensialet ditt i din nåværende situasjon. Føles jobben din innholdsløs? Består omgangskretsen din utelukkende av folk du pleide å jobbe sammen med, delte bolig med eller var kjæreste med tidligere? Og ingen nye? Et helt nytt sted vil endre alt dette. Det vil føre med seg nye mennesker og nye muligheter, og dette vil gjøre deg lykkeligere om du har kjent på at lykken til nå ikke har kommet din vei. Lykke dreier seg jo tross alt om å være på rett sted til rett tid, ikke sant …

Dette er et år for store forandringer for alle – ikke bare for Vekten, og med tre planeter som gjør åtte gjensidige tilpasninger i 2020, er det umulig å unngå dette. I Vektens tegn vil disse forandringene befinne seg sentralt i kartet, og inkludere strukturen i forhold til hvor du bor og dine nærmeste. Som nevnt er det ikke mulig å unngå alt dette nye, så det beste du kan gjøre er å omfavne forandringene – og ta imot det de tilbyr og se det som en gave, for det er nettopp det de er i det lange løp. Derfor skal du forandre den grunnleggende strukturen og alt som følger med, og se hva nye muligheter, folk og alternativer gir deg tilbake.

ÅRSHOROSKOP 2020: VEKTEN

Når det dreier seg om forholdene dine, er den viktigste tiden mellom april og juni. I utgangspunkter er forholdet til kjæresten din veldig bra, men akkurat mens du er i ferd med å forplikte deg for framtiden minsker entusiasmen din og du trekker deg unna. Dette overrasker deg, og det er også vanskelig for deg å forstå hvorfor dette egentlig skjer nå. I mai og juni bruker du mye tid på å finne svar på spørsmålet ditt. Kanskje du, til tross for at du setter pris på hverdagene dere har sammen, trenger mer tydelige og definerte planer for å kunne være lykkelig i det lange løp? Du ønsker å planlegge og bygge opp framtiden – og ikke bare flyte med og ta det som det faller seg.

Uansett hva du kommer fram til, tar du umiddelbart tak i det. Siste halvdelen av dette året er fylt med konstant aktivitet, forhandlinger og gjenoppbygging som en del av prosessen med å bygge opp forholdet til å bli det du ønsker deg. Det kan godt hende at du er i et helt nytt forhold, og du vil forsikre deg om at du ikke nok en gang begår de samme feilene som sist, men det er mest sannsynlig at du fortsatt er i det gamle forholdet, og at dere begge gjør en innsats for å forbedre det. Uansett: Jo større forandringer, dess bedre resultat.

Også i arbeidslivet må du være forberedt på og omfavne store forandringer. I løpet av sommeren får du tilbud om en ny jobb, og du bruker flere uker på å tenke på om du skal ta imot denne. I august er du glad for valget du tok, i oktober er du usikker og på slutten av året er du fornøyd. Du skal ikke bekymre deg. Belønningen, både finansielt og ellers, vil bli verdt alle de søvnløse nettene.

Sjekk ut:

Powered by Labrador CMS