2020: ÅRSHOROSKOP FOR VANNMANNEN

Aurora Elise Nilsen @hunauro

Slik blir 2020 for vannmannen.

Publisert Sist oppdatert

Horoskop 2020 vannmannen: Klar for et nytt år?

HOROSKOP 2020 VANNMANNEN

VANNMANNEN 21. JANUAR – 19. FEBRUAR

Vannmannens viktigste møte i 2020 finner sted kun noen få dager før slutten på året, den 21. desember, når Jupiter og Saturn er sammen i tegnet ditt for første gang på over sekshundre år. Åpenbart vil dette møtet markere starten på den nye æraen for deg; men alt det bringer med seg tilhører 2021 og de påfølgende årene. Så er 2020 kun et år der du sitter og venter?

Overhodet ikke. Dette er året for store forandringer for alle, inkludert deg, og også for gode potensialer. Men i ditt tilfelle har det en distinkt dato i desember. Se på det som om det var det siste året på utdanningen din: Det er fortsatt mange ting du har lyst til å gjøre og mye nytt du ønsker å utforske, men du vet også at du er nødt til å konsentrere deg om studiene – og når de er ferdige skal du ut i den store verden. Uansett hvor godt du liker det du gjør, vet du at det vil ta slutt, og at slutten er like rundt hjørnet. Dette gjør det hele så mye mer intenst – akkurat som 2020 vil bli.

Å vite at dette er det siste året i en epoke bringer en del spørsmål på bordet. Er det noe fra ditt nåværende liv som du alltid har lovet deg selv at du vil gjøre, men så langt har du ikke gjort det? Er det sånn, så er nå, i dette året, at du skal gjøre det. Men ville det virkelig ha vært så farlig om du ikke gjorde det? Hvis det har en verdi for veien videre, hører det til på lista for livserfaring snarere enn på lista for nåtidens ambisjoner.

ÅRSHOROSKOP 2020: VANNMANN

Kanskje du vil komme fram til at det ikke er så viktig for deg allikevel. Denne reevalueringen av ambisjoner og mål er noe av det viktigste for deg dette året. Å eliminere noe på lista vil senke presset og få året til å bli lettere og lysere. Samtidig vil de aktivitetene som du mener er verdt å bruke tid på, morsommere, mer innbringende – og gøyere å se tilbake på senere.

Alle slags forhold har sin egen fysikk, hvor tidspress øker den emosjonelle temperaturen. Slik sett blir dette året uforglemmelig. Venus tilbringer fire måneder, som er usedvanlig lenge, i kjærlighetssektoren på kartet ditt. Dette kan føre til en deilig romanse, som blir bare bedre for hver dag som går. Du vet jo at dette ikke alltid vil være sånn, så sørg for å nyte denne perioden. Dette årets solformørkelse indikerer at når du prøver å avslutte det i juni, så greier du det ikke. Men ved enden av året har tanken modnet, og du er klar for å legge det bak deg.

jobben prøver du å avslutte alt du har begynt på. Det er viktig for deg å oppnå et visst nivå – slik at du senere kan si at de årene du tilbrakte i den stillingen var en suksess. Du skal etterstrebe å ta med deg talentet og ditt gode rykte inn i framtiden – alt annet kan du legge igjen. Du vil oppdage at du kan selge unna ting for å finansiere framtiden, noe som også fører til at du reiser lettere. Pass på i juni! Du vil få en del penger, men de ser ut til å bli borte igjen med det samme. Ellers ser økonomien god ut for dette året.

Sjekk ut:

Powered by Labrador CMS