2020: Årshoroskop for tyren

llustrasjon: Aurora Elise Nilsen @hunauro

Slik blir 2020 for tyren.

Publisert Sist oppdatert

Horoskop 2020 tyren: Klar for et nytt år?

HOROSKOP 2020 TYREN 21. APRIL – 21. MAI

I alle perioder med store omveltninger befinner Tyren seg på sitt hjemme-territorium og omgir seg med familien mens hun venter på at livet skal roe seg igjen. I de fleste år er dette en ganske god strategi, men ikke denne gangen. 2020s innflytelse er ikke til å unngå. Det du mest av alt vil føle nå, er at ditt livs fundament er skadet – og det kan til og med bryte sammen.

Pluto er planeten for alle de dypere tingene, og når Pluto er aktiv kan den forårsake rystelser i grunnen du går på. Om du har hatt en klar plan for framtiden og en rekke ambisjoner du sakte, men sikkert og hardt har jobber mot og vært trygg på å nå til slutt, ja, da vil dette året sette en tjukk strek over alt dette. Den framtiden du alltid har ønsket deg, tilhører en periode som nå er over – og det som erstatter den vil på alle vis bli helt annerledes. Likedan vil de synspunktene du har, den pakken av oppleste og vedtatte meningene du og vennene dine bestandig har sett på som den rette måten å tenke på, også stå foran en forandring.

Nye tider fører til nye ideer, og du blir nødt til å tenke helt nytt. Du må holde tråden i nye typer samtaler om ting som er viktige og vil prege debatten i det nye tiåret som starter nå. For noen av tegnene vil dette bli et aktivt år, der synlige slag utkjempes, men for deg vil kampene stå internt og dreie seg om finne en ny posisjon – sosialt, politisk og på andre områder, der du føler deg trygg og kan sette nye røtter. Disse konfliktene er ikke nødvendigvis synlige for resten av verden, men de er veldig reelle og viktige.

Den ukomfortable prosessen med å fjerne deg fra fortiden blir også veldig tydelige i privatlivet ditt. Uavsluttede diskusjoner og konflikter fra tidligere tider blusser opp igjen, og krever å bli ryddet opp i og løst før du kan bevege deg framover og inn i den nye æraen som starter dette året. Det er garantert veldig mye annet du heller ville ha gjort i disse travle tidene enn å blåse liv i gammelt bråk, men det er faktisk nødvendig at du beveger deg framover iført litt emosjonell bagasje. Alt dette foregår muligens i et eksisterende forhold, men det kan også tenkes at du gjenopptar kontakten med en tidligere kjæreste fra gamle dager. Uansett – dette vil være krevende, og det vil ta tid.

ÅRSHOROSKOP 2020: TYREN

Perioden rundt bursdagen din vil bli viktig. Dette er tiden for å legge ditt gamle jeg bak deg og aksepter at framtiden vil og må bli annerledes. Enda viktigere er det at du forstår at denne nye framtiden kan bli bedre enn den du beveger deg bort ifra. Istedenfor å være defensiv vil du nå bli kreativ, optimistisk, ja, til og med en smule ambisiøs, og alt dette er veldig bra.

Til tross for alle forandringene som foregår rundt deg, er det fullt mulig å bevege seg opp og fram på jobben dette året. Den første halvdelen av 2020 er best – med en nyttig og aktiv fase i april. Du blir fremdeles dyttet framover av Uranus i tegnet ditt – til tross for at planeten er fjernere nå. Denne energien kan du bruke til din fordel. Så lenge du fortsetter framover og holder utkikk etter nye ting framfor å forsøke å holde fast ved fortiden, vil alt bli bra.

Sjekk ut:

Powered by Labrador CMS