2019: Årshoroskop for Vekten

Slik blir 2019 for vekten.

Publisert Sist oppdatert

Vekten 24. September - 23. Oktober

Du trenger ikke planetene for å forstå at 2019 vil bli året for de store forandringene; du føler allerede at de er på vei. Mens noen stjernetegn unngår forandringer så lenge det går, og andre igjen simpelthen ikke fort nok kan komme seg videre og kaste seg inn i alt nytt, har du en mykere tilnærming – og på mange vis en mye morsommere. Du vil tilbringe mesteparten av dette året med å se tilbake på det gamle livet ditt på samme måte som du ser på klærne i garderoben din når du prøver å lage mer plass: Du kommer til å betrakte mennesker og steder for å se om du fremdeles er følelsesmessig knyttet til dem, og om de har noen verdi for deg i framtiden. Noen av dem kan igjen bli moderne, og andre kan kombineres på nye måter. Selvsagt må mange av dem kastes ut, og dette vet du, men du tar deg iallfall tid til å se på dem en siste gang og til å glede deg over det de har betydd for deg.

Likedan kan det være i kjærlighetslivet.Den store planeten for omveltninger, Uranus, har beveget seg sakte gjennom sektoren for kjærlighet i tegnet ditt hele dette tiåret, og du har vokst på de erfaringene du har gjort deg når du har håndtert alle opprørene og spenningen planeten har tilført forholdet ditt. Nå, når Uranus beveger seg videre, føler du at kjærlighetslivet blir mye roligere. Det er enklere å være rasjonell og unngå å starte en krangel – og framfor alt er det lettere å se alle de gode tingene i forholdet, istedenfor å stadig tenke på alt som ikke er bra. Dette er en annen måte å gjøre det følelsesmessige regnskapet på, og du vil bli gledelig overrasket over det positive resultatet. Det er også mulig – uten at det dermed er garantert – at du får lyst til å finne tilbake til en person som du tidligere var veldig knyttet til. Det er ikke snakk og en helt vill og forbudt kjærlighet eller noe uoppgjort; det dreier seg mer om to mennesker som liker å være sammen, og som ler av hverandres vitser – bare tilbringe litt tid sammen, men holde en respektfull avstand … Om du ønsker å skru opp temperaturen, har du muligheten til å gjøre det. Om ikke, så er det også greit. Her er det ikke noe press, og det kan tenkes at det føles bedre slik.

Juli kan komme til å by på noe nytt i jobbsammenheng – da den største formørkelsen på året inntreffer i ditt tegn. Uansett hva det dreier seg om, så representerer det et kraftig hopp. Det kan være en forfremmelse som kan bringe deg både to og tre steg lenger opp på rangstigen, eller det kan være noe fullstendig uventet; noe som fører til at karrieren din tar en helt annen retning. Inntreffer sistnevnte, vil forandringen innebære langt mer enn kun å flytte kontoret noen etasjer opp i bygningen – det vil føre til et helt nytt liv på alle vis, antagelig på et helt nytt sted. Tidligere ville du ha fryktet en så storomveltning, men nå er du jo i ferd med å rydde opp i det gamle livet ditt og er forberedt på en forandring, så når tilbudet kommer på bordet vil du sannsynligvis takke ja.

Økonomien er god dette året, og de siste ukene av året er den aller best. Siden du er i ferd med å endre livsstil, kan dette bli et år preget av høyt forbruk, så du må unngå å miste kontrollen, spesielt på høsten.

Les også:

Dagens Horoskop

Stjernetegnene som passer sammen

Powered by Labrador CMS