2019: Årshoroskop for Skytten

Slik blir 2019 for skytten.

Publisert Sist oppdatert

Skytten 2 3 / 11–2 1/ 12

På mange vis blir 2019 tiårets beste år for deg, helt enkelt fordi din herskerplanet Jupiter tilbringer mesteparten av året i tegnet ditt. Der er planeten sterk, og den jobber for å gjøre livet ditt bedre. Du har ikke følt Jupiters tilstedeværelse på denne måten siden 2007, og batteriene dine trenger virkelig å lades opp nå. Dette året vil få deg tilbake på beina og gjenoppbygge dine håp for framtida. Jupiter i Skytten er nærmest den astrologiske definisjonen på gode tider, og du skal nyte det som en årelang fest. Men dette er også starten på en ny syklus i livet ditt, og den vil vare fram til 2030. Med det i bakhodet skal du holde øynene åpne og se etter langsiktige prosjekter de kommende månedene, med mål å se dem vokse og utvikle seg de neste fem eller til og med ti årene. Plant trærne først, og nyt frukten etterpå.

Samtidig som Jupiter oppmuntrer deg til å se framover, er det slutt på de ytre planetene Saturn og Jupiters syklus, den som gjerne har latt nostalgien blomstre og fått deg til å tenke mer på fortida enn på framtida. Det vil føles litt rart, men det er ingen ting å bekymre seg for. Planetenes sykluser overlapper ofte hverandre, men i ditt tilfelle, her og nå, kan det være vanskelig å greie å se mer enn to eller tre år framover. Tenk på deg selv som en bueskytter: Hev buen din litt lenger slik at pilene dine går i en høyere bane over alle dine korttidsbekymringer og lander lenger inne i framtida. En handling basert på tro framfor god dømmekraft? Muligens – men det er nettopp det det å være en Skytte dreier seg om, og en av Jupiters oppgaver mens planeten er i tegnet ditt er å minne deg på hvem du virkelig er.

Kjærlighetslivet ditt ser ut til å bli bra i år. Å ha Jupiter tilbake i tegnet ditt vil bety mye for å gjenopprette din tillit og optimisme, og dette vil automatisk gjøre deg mer attraktiv for den du er sammen med. Mars, planeten som ofte representerer kjæresten din, er aktiv de kommende månedene i alle sektorene i tegnet ditt, og dette påvirker kjærlighetslivet ditt. Dette vil gi mange muligheter for å etablere nye forhold, at forholdet skal nå nye høyder og for at etablerte forhold skal kunne tas videre til et nytt nivå. Venus passerer gjennom Skytten to ganger i 2019, på begynnelsen og på slutten, og det betyr utallige romantiske muligheter gjennom hele året, i tillegg til den emosjonelle næringen du tilføres ved å ha Jupiter tilbake hos deg igjen. Det er mindre sannsynlig enn noensinne at du ødelegger forholdet ved å ha for store forventninger – uansett type forhold; nå er du i stand til å la det få puste og vokse.

I jobbsammenheng, og i økonomiske sammenhenger for øvrig, markerer dette året en slutt på én periode og starten på en ny. Måten du jobber på og det du gjør, i tillegg til det livet du lever, er i ferd med å forandres. Med Jupiter i tegnet ditt for å ta vare på deg, trenger du ikke å være redd. Akkurat når du behøver noen som kan redde deg og hjelpe deg på beina igjen, så får du hjelp.

En Skytte vil alltid ha flaks, og selv en presset økonomi vil bli langt lettere å håndtere på slutten av året. Igjen: Jupiter er på ditt parti!

Mer horoskop:

Dagens Horoskop

Stjernetegnene som passer sammen

Powered by Labrador CMS