2019: Årshoroskop for Skorpionen

Slik blir 2019 for skorpionen.

Publisert Sist oppdatert

Skorpionen 24. Oktober - 22. November

Herskerplaneten din Mars er innom store deler av tegnet ditt i 2019, og dette dytter deg framover i god driv for å gjøre opp for alle forsinkelsene i fjor. Du gjør det samme som før, men nå ser alle hva du driver med. Det er nå resten av verden ser hvem du er og hva du er i stand til å få til. Det skjer viktige endringer i karrieren, og disse legges merke til av de som følger med på hvem som er på vei oppover og hvem som er på vei ned. Dette takler du godt, og du omfavner muligheten til å konkurrere, men det gjør deg ukomfortabel at alt skjer så åpenlyst. Egentlig trives du best i bakgrunnen, eller iallfall uten direkte innsyn, og å stå fremst på scenen i spotlighten er ikke det du liker aller best – men i år er det her du må være. Kun fra oktober og ut året kan du ta et steg tilbake. Dette er et uvanlig år for alle dine samarbeid med andre, og dette gjelder også folk du jobber med i tillegg til dine venner og kjærester. Du danner forhold med mennesker du stoler på, og det tar tid å bygge opp denne tilliten. For at du skal slippe overraskelser, trenger du å vite hvordan de tenker og hva de vil gjøre. Men det er nå Uranus, planeten for det uventede og i besittelse av en kraft som bryter barrierer og skaper nytt av gammelt, entrer kjærlighetssektoren i tegnet ditt, og du blir tvunget til å akseptere at dine regler i forhold ikke lenger gjelder.

For å kunne komme videre og oppfylle potensialet ditt det neste tiåret, behøver du nye folk å samarbeide med, og dette må være personer hvis potensial passer med ditt. Du trenger ikke å lete etter disse menneskene; Uranus’ bølge av forandring vil føre dem til deg – men du må akseptere dem og stole på dem, og det blir ikke lett. Flere ganger dette året tror du at du har gjort en tabbe eller avslørt for mye, blant annet i mars og en gang rundt bursdagen din – men det dreier seg utelukkende om å lære seg spillets nye regler. Selv i et eksisterende forhold, der du er sikker på at ikke det vil bli noen overraskelser, vil det sannsynligvis oppstå problemer i år. Dette tvinger deg til å svare på spørsmål som du har tidligere har greid å styre unna eller ikke har tenkt så mye på. Den første formørkelsen i januar vil markere en begrensning for deg på jobben. Enten får du en klar beskjed om at du ikke kommer lenger i karrieren din, eller du innrømmer for deg selv at du ikke lenger er i besittelse av den samme entusiasmen for jobben. I begge tilfeller er den eneste løsningen å finne på noe annet, men til slutt kan du komme til å bestemme deg for å bli der du er en stund til. April virker å være den mest kritiske måneden; du føler deg sint og utålmodig, og om du noen gang går og slamrer døra hardt igjen bak deg for aldri å komme tilbake, er det da du gjør det.

Økonomisk er dette året, pussig nok, ett av dine bedre, og dette er et faktum som vil spille en avgjørende rolle i et eventuelt forsøk på å få deg til å bli værende. Jupiter er i pengesektoren til tegnet ditt hele året, og denne innflytelsen vil vedvare i 2020. Livet er ikke nødvendigvis perfekt, men det er slett ikke så verst – iallfall nå.

Les også:

Dagens Horoskop

Stjernetegnene som passer sammen

Powered by Labrador CMS