7 stiler du bør prøve i 2018 - ifølge Pinterest

Alpeluen er hot også denne sesongen, som her sett på modellen Nadia Bender.

År 2018 spåes å bli et vågalt og detaljrikt moteår. Våger du å prøve deg på et par bukser i lakk eller foretrekker du et par klassiske jeans? Her er trendene som Pinterest spår skal bli store i år.

Publisert Sist oppdatert

Det er fokus på detaljene som blir den store trenden fremover, ihvertfall hvis man skal høre på Pinterest sin årlige trendspaning. Det er analytikerne bak Pinterest-plattformen som har funnet frem til hva som blir søkt mest etter. Akkurat mote og stil er en av de største kategoriene og mange inspireres og lagrer bilder på Pinterest der catwalk og street style bilder blandet med bloggernes hverdagsoutfit som er det som er mest søkt på.

Syv fine stiler å teste ut i 2018 - ifølge Pinterest:

1. Den klassiske jeansen

En klassiker som spåes å gjøre en sterk comeback er den klassiske blå jeansen gjort i 100 prosent bomull.

Foto: ImaxTree.

2. Logomani

Store synlige logoer, merker og symboler på klær fortsetter å være trendy også i 2018. En stor inspirasjon på Pinterest er street style-bilder der logoene ofte matcher med mer klassiske plagg.

Foto: ImaxTree.

3. Statementøredobber

Store, detaljrike øredobber og store ringer i ørene er populært blandt Pinterestbrukerne. Lagrede bilder av statementøredobber, både når det gjelder hverdag og fest, har økt med 947 prosent.

Foto: ImaxTree.

4. Alpelua

Den franske klassikeren har slått igjennom hos frankofile verden over. En fin accessoir som passer året rundt og som dessuten finnes i alle farger du måtte ønske deg.

Foto: ImaxTree.

5. Høy splitt

Iøyenfallende detaljer er helt klart en av årets største trender, ihvertfall om man skal tro Pinterest. Høy splitt ser man både på kjoler, skjørt, bukser og armer og gir plagget et element som bryter opp.

Foto: ImaxTree.

6. Strømper

Foto: ImaxTree.

Tynne, nette strømper som matches med sneakers og sandaler, er en av trenddetaljene som spåes å øke populæriteten i løpet av 2018. Et par statement strømper får en hvilken som helst antrekk til å stikke seg ut litt ekstra.

7. Lakk

Foto: ImaxTree.

Mange er nysgjerrige på plastikk og skinnende lakk denne våren. For den modige finnes vårens trenchcoat i lakk, mens den som vil ha den i en mindre dose foretrekker et skjørt eller et par bukser i lakk. Lakktrenden gjør seg også i fine detaljer som et par klassiske boots eller en veske.

Powered by Labrador CMS