Her er våre beste stylingtips til 17. mai

17. mai nærmer seg med stormskritt – fortvil ikke! Her er kjolene, veskene og skoene for deg som er ute i siste liten!

Publisert Sist oppdatert

17. mai er her om få dager, og det er mye å fikse før den store dagen kan nytes.

Hvis du er i siste liten med planlegging av antrekket, så fortvil ikke.

ELLEs Style Editor, Caroline Skjelbred gir deg sine beste tips for deg som er ute i siste liten!

https://youtu.be/lTjJ2yNiYec

Stylingtips

Skjortekjolen er perfekt å ha hengende i klesskapet da den kan brukes oppkneppet og styles klassisk med pudderfargede sko og bare ben.

Men denne kjolen kan også være en redning hvis det blir kaldere vær da skjortekjolen er superfin med dressbukser under.

Hvite dressbukser er nydelig til 17. mai, de gjør antrekket sofistikert og chic! Et stylingtips her er å kneppe opp kjolen til linningen på buksen, slik at kjolen flagrer som det norske flagget når du marsjerer bortover på vei til sjampanjefrokosten eller 17. mai-brunchen.

Rød og hvit prikkete kjole, kr 2399 (annonse)// Pudderfargede sko fra Zara, kr 599// Veske fra Kate Spade, kr 3499// Hvite dressbukser fra H&M, kr 399 (annonse)

Vi elsker søte sommerkjoler som vi både kan bruke til 17. mai, men også gjennom hele sommeren, og som kan bli garderobefavoritter!

Vi elsker denne nydelige Blomstrete kjolen, kr 3399 (annonse), og vi vil style den med noe svarte sandaler – vi elsker spesielt disse fra Aquazurra (annonse)

En annen sommerfavoritt er kurvvesken, og denne lille fra Kate Spade er nydelig til både en dress for å gjøre looken mer feminin, men også til kjoler for å style de slik at de blir ekstra bohemske og sommerlige i utrykket.

En annen 17. mai-favoritt er denne gule dressen fra Gina Tricot.

Denne kan styles med en paljettopp under for en ekstra fin party look, eller man kan bruke en enkel hvit topp under og ha et mer minimalistisk 17.mai-antrekk.

Powered by Labrador CMS