Det fineste tilbehøret til 17. mai!

Foto: Produsenten/Instagram @annabelrosendahl

I år går vi for "More is more"!

Publisert Sist oppdatert

17. mai nærmer seg med stormskritt, og vi er nok ikke de eneste som gleder oss til å ta frem bunaden eller finkjolen å pynte oss på nasjonaldagen. Det føles ut som en evighet siden sist...

Det er en helt egen følelse å ta frem bunaden fra skapet noen dager før den store dagen, henge den opp, pusse sølvet, stryke bunadskjorta, å legge alt klart.

Vi har laget en oversikt over de fineste kjolene til 17. mai her!

Nå ser vi skikkelig frem til å våkne opp på 17. mai, ta på oss finstasen, kjenne lukten av vår, ta frem flagget, spise deilig pavlova og nyte dagen i godt selskap – med hensyn til de gjeldende nasjonale og eventuelt regionale og lokale reglene og anbefalingene som gjelder nå såklart.

17. mai-tilbehør

I anledning nasjonaldagen har vi plukket ut et knippe av vakkert tilbehør som du kan bruke både til bunaden og festkjolen. I år er det nemlig sånn at jo mer tilbehør du kombinerer, jo lekrere blir det!

Foto: Instagram @annabelrosendahl

I år vil vi gjøre som den norske influenceren Annabel Rosendahl – og style bunaden vår med mange fine smykker. Det er faktisk ikke sånn at alt tilbehøret man vil bruke til bunaden trenger å være i samme merke, eller i samme utseende som søljene du har fra før, for å kunne bruke det. Det er så fint å kombinere søljene du allerede har med annet tilbehør, som smykker, øredobber, ringer, søljer eller skjerf med et annet uttrykk.

Det bugner av nydelig og klassisk tilbehør i nettbutikkene nå. Vi har plukket ut våre favoritter som er kombinasjon av enkelt og rent tilbehør, og noe accessories som er mer fargerikt og som gjør mer ut av seg. Alt kan kombineres til både bunad og annet festantrekk!

Shopping: Våre favoritter til 17 mai

Nino ring fra Maanesten, kr 950.

Lange øredobber er superfint til bunaden, og disse står øverst på ønskelisten!

Øredobber fra Ti Sento, kr 1490

Silkeskjerf til bunad fra Gullsmed Eilif Engen, kr 975.

Vi ELLEsker at silkeskjerfet kan styles på så mange ulike måter til 17. mai-antrekket. Det kan knytes rundt halsen som skjerf og brukes til å freshe opp så mange hårfrisyrer!

Ring fra Jane Kønig, kr 580.

Har du en bunad med røde detaljer? Hva med disse øredobbene med gullstrek fra Jane Koening, kr 760

Øredobber fra Ti Sento, kr 1493.

Nydelig brosje fra Huldresølv, kr 7700

Øreringer fra David Andersen, kr 3849.

Kjede med prestekrage fra David Andersen, kr 1990.

Øredobber med prestekrager fra David Andersen, kr 4990.

Stor rosesølje med lauv fra Fossensylv, kr 4750.

Rosesølje med heng fra Fossensylv, kr 4950.

Powered by Labrador CMS