Mote

10 plagg som er essensielle for kontorlooken 

Høstmote 2023
Høstmote 2023

10 plagg du skal sikre deg for den ultimate kontorlooken

Publisert Sist oppdatert

Saken inneholder annonselenker

Høsten er endelig her, og det samme er alle de fantatiske plaggene som har ankommet butikkhyllene. 

Vi har scrollet nettet og funnet de 10 ultimate plaggene vi skal sikre oss nå for å oppnå den ultimate jobbuniformen à la høsten 2023. Denne looken passer også om du tilbringer dagen på hjemmekontor, er student eller vil bare være ekstra chic denne høsten! Noen fine basics, en lekker kåpe og en stilren blazer er bare noen av plaggene vi skal sikre oss.  

Høstjakke 2023

Denne høsten ønsker vi oss en garderobe som er lett å jobbe rundt, og som har nok av både trendplagg og baseplagg slik at hver dag blir en lek når det kommer til å finne hverdagslooken. Dette er plaggene vi skal sikre oss nå: 

Tidløs høstgarderobe
Chic i grått og svart

Et antrekk bestående av en svart pologenser og grå jeans, stylet med tidløse sling-backs er alltid en stilsikker vinner. Ser du etter en kardigan? Her er våre favoritter.

Shopping – kontorlooken: 

Style denne blazer til alt fra jeans og en enkel topp under, til svarte dressbukser for å gi den en feminin touch. Vi elsker fargen og det at den er innsvinget.   

Baseplagg er alfa og omega i en garderobe, og enkle t-skjorter i basefarger som svart, grått og hvitt er perfekte for å style under dressjakker eller til skjørt for en litt mer sporty spinn. Gå gjerne for en med rund hals som denne. 

Et par grå dressbukser som man kan style til alt fra en crisp hvit skjorte, en trang body eller strikk når høstværet kommer. 

En klassiker av en svart blazer fra Stylein – denne gir instant chicness på kontoret! 

Hvem elsker vel ikke en enkel kardigan? Style denne grå til et langt skjørt eller dressbukser. 

Et langt skjørt du kan style til en karsmirgenser og boots for en feminin og kul kontorlook. 

En trench er et absolutt must i høstgarderoben – skikkelig parisian chic. 

En strikket off the shoulder-genser er et must på vårt kontor, og denne troner øverst på ønskelisten. Så fin til alt fra jeans, skinnbukser og dressbsukser. 

Hva med et par ultraæ-stylish jeans til kontoret? Eh, ja takk! 

En skjorte kan man style til så godt som alt; Til jeans, løs over en topp eller klassisk med dressbukser til. Vi elsker denne med tynne brune striper – en spennende, men allikevel klassisk detalj. 

På jakt etter en ny hverdagsveske? Her er de fineste akkurat nå

Powered by Labrador CMS