Mote

10 høydepunkter fra Ganni SS24-visningen

GANNI viste frem en forrykende vår- og sommerkolleksjon under CPHFW.

Publisert Sist oppdatert

Saken inneholder annonselenker

Ditte Reffstrup, Creative Director hos GANNI, uttalte at denne vår- og sommerkolleksjonen er GANNI to the Max.  Hun ønsket å gjøre København stolt – selve byen og Københavns jenter har alltid vært selve kjernen til merket. København vil alltid være der hjertet til GANNI er ...

«Stolt» kan København virkelig være, både av merket, vår- og sommerkolleksjonen, de kommende samarbeidene GANNI har med andre merker og deres mer målrettede og bærekraftige fokus. 

På catwalken lanserte hun samarbeid med supermodellen Paloma, viste frem joggeskoene GANNI har i samarbeid med New Balance, og solbrillene de har i samarbeid med Ace & Tate. 

Konseptet bak visningen var kunstig intelligens, og kunster Cecilie Waagner Falkenstrøm som lagde en AI for GANNI, programmert med tonnevis av informasjon fra motehusets univers. 

Vår- og sommerkolleksjonen var inspirert av  “gardening granny punk”, litt Huset på Prærien-stil, i kombinasjon med en friskus-vibe. Her er noen av høydepunktene fra visningen: 

GANNI SS24: 

Åpningenslooken og lanseringen av egen kolleskjon

GANNI SS24

Det var den anerkjente supermodellen Paloma Elesser som åpnet GANNI-vinsingen, og med en kruttsterk energi satte hun mooden for hele visningen.  

Det ble også da kjent at Paloma har designet en helt egen colab-collection med GANNI, og denne kolleksjonen bestående av kjoler, topper og bukser blir en stor vårnyhet vi gleder oss til i 2024. 

Dyrisk print x 3

GANNI SS24

Hvem elsker vel ikke litt dyreprint, og GANNI er kjente også for sitt nydelige leopard- og tigermønster. Neste vår ønsker GANNI et stort velkommen til akkurat dette, og vil gjerne se sine GANNI Girls også med to vesker samtidig ... Vi spotter en sterk vårtrend.

Svarte knestrømper

GANNI SS24

Enda en trend vi har stor tro på er disse knestrømpene i nylon. På GANNI-visningen kom de i hvit eller svart, og gjerne da stylet til alt fra jeans til drakter, med spisse sko eller joggesko. Vi har lyst til å gå til innkjøp av et par sporenstreks! 

Denim på denim

GANNI SS24

Denimtrenden forsetter inn i 2024, og dette denimantrekket var stylet til perfeksjon med det smale glitrende belte.

Partykjolen

Ganni SS24

GANNI er kjente for å lage fantastiske partykjoler, og denne i glitter er intet unntak. Men legg merke til den nye GANNI-silhuetten: Kroppsnær med litt fall nederst – en silhuett vi gleder oss til å omfavne! 

Ganni x New Balance

GANNI SS24

Det danske motehuset har mange jern i ilden, og noen av nyhetene er klare for lansering om bare noen få strakser, som disse joggeskoene i samarbeid med New Balance. De überkule joggeskoene, som kommer i tre forskjellige farger, blir lansert 16. august i år – sett på alarmen! 

Futuristiske og bærekraftige solbriller

GANNI SS24

Hva med noen bærekraftige solbriller fra GANNI x Ace & Tate? Disse har vi øverst på ønskelista ... 

Ruter

GANNI SS24

En rutete kjole, stylet med singlet under og spisse pg flate svarte sko – et stort «ja, takk»! 

Sminken

En superfresh og glødende beautylook! 

Hvit strikk

GANNI SS24

Den danske supermodellen Mona Tougaard viste denne looken da hun lukket visningen. En drøm av en hvit strikket look med små paljetter på. 

Den beste streetstylen fra årets moteuke i København. 

Powered by Labrador CMS