skjønnhet

10 budsjettvennlige skjønnhetsfavoritter

Produktene som ikke tømmer lommeboka.

Publisert Sist oppdatert

Vi er over gjennomsnittet glade i skjønnhetsprodukter, og fyller baderomshylla (til randen) med alt fra øyekremer til leppestifter – og alt der imellom.

Selv om vi gjerne «splurger» på luksusprodukter av og til – som dette produktet, for eksempel – er vi også veldig glade i de faste budsjettfavorittene. Her er 10 produkter som vi kjøper igjen og igjen, uten det er helt krise for lommeboka.

10 skjønnhetsprodukter på budsjett:

Har du akneutsatt hud? Da vil du trolig elske denne fuktighetskremen fra La Roche-Posay. Den føles beroligende på huden, inneholder ingen poretettende ingredienser og er perfekt å bruke under sminke. Test ut serumet fra sammen serie (Hyalu B5) for å gi huden rikelig med fuktighet.

Her tipser vi om 11 ulike fuktighetskremer som er verdt å teste ut.

Denne tørrsjampoen fra Löwengrip har blitt en favoritt i ELLE-redaksjonen! Om du ikke er glad i duften av karamell, test heller denne: Good To Go Light Soft Breeze & Bergamot Dry Shampoo, kr 136 (annonse).

Selv om denne neglelakken ikke sitter i flere uker – slik som en salongmanikyr – er vi veldig glade i alle fargene fra H&M. Bruk over- og underlakk, så sitter den i noen dager!

Tinted serum er og blir en hverdagsfavoritt! Denne fra L'Oréal har blitt en liten snakkis, og ikke uten grunn. Den er lett dekkende, gir masse fuktighet og dermed også fin glød til huden.

Ja, du så riktig. Du skal ikke kimse av litt Head & Shoulders om du leter etter en budsjett-sjampo! Superenkelt å få tak i, finnes i alle mulige dufter og varianter (for flass, tørt hår, etc.).

Denne vannfaste mascaraen fra IDUN Minerals kåret vi til et av de beste produktene i 2022 (og vi går stadig tilbake til denne). Den gir lange og fyldige vipper, er vannfast, parfymefri og vegansk ... og ganske budsjettvennlig.

Om du ikke har testet ut CeraVe-produkter enda, så foreslår vi at du gjør det snart. Flere av produktene er virkelig gode, og passer selv de mest sensitive hudtyper. Denne kremen gir masse fuktighet til huden, uten å etterlate den klissete.

Trenger du en liten glød-boost før juleferien? Da er disse self-tan-dråpene fra Caia noe for deg. De lukter ingen ting (som flere andre selvbruningsvarianter gjør) og gir en diskret glød til ansiktet.

Den gode gamle Vaselinen... I likhet med Head & Shoulders, er denne superenkel å få tak i. I tillegg er den veldig anvendelig og funker spesielt helt supert til tørre og sprukne lepper (her er flere favoritter til tørre lepper).

Vi må ikke glemme den franske kultfavoritten. Rensevannet fra Bioderma fjerner sminke og smuss skånsomt, og virker beroligende for huden.

Les også: Dette har vi alltid med oss i partyveska. 

Les flere skjønnhetssaker her. 

Powered by Labrador CMS