Kjøp nå!

Den store pannekakedagen: Pannekaker med ekte karamell

I dag er det den store pannekakedagen. Lag Gitte & Filips supergode pannekaker.

På pannekakedagen, også kalt fetetirsdag, er det selvfølgelig et must å lage pannekaker.

Du kan enten lage gode, gammeldagse pannekaker og servere med blåbær, bacon, sukker med suppe til. Eller så kan du lage pannekakene til dessert.

I dag går vi for Gitte & Filips hjemmelagde pannekaker med ekte karamell. 

Dette trenger du: 

2 dl hvetemel 

1 dl sammalt hvetemel 

6 dl melk 

3 ss smør 

3 egg 

Smør til steking 

Karamellsaus med ristede mandler (kjøpt på La Chambre aux Confitures i Oslo)

 

Slik gjør du det: 

Bland det tørre og tilsett melk, smør og egg. La svelle i 15 minutter før du starter stekingen.

Server med karamellsaus, eller annen topping etter ønske.

NYT!

Se flere oppskrifter på bloggen til Gitte & Filip!

 

Flere oppskrifter på pannekaker:

Camilla Pihls bananpannekaker

Grønne pannekaker med spinat

Bananpannekaker med cashewnøttsmør og bær