Reise

Villa Copenhagen - et go-to-hotell under Copenhagen Fashion Week 

Vi får ikke nok av denne danske perlen av et hotell. 

Publisert

Denne uken har nok en Copenhagen Fashion Week blitt gjennomført, og har i løpet av sin oppstart tilbake i 2006 klart å bli en institusjon i den internasjonale motebransjen. 

Med store merker som Rotate, Ganni, Munthe, Gestuz, The Garment og By Malene Birger har dansk mote blitt en stor eksportvare. Og med danske influencere i spissen, som baner vei for scandi-cool stil,  har dansk estetikk virkelig  tatt verden med storm. Det samme kan man også si om Villa Copenhagen.  

Hotellet var i sin tid sentralpostkontoret.

Dette hotellet har på bare noen få år klart å  bli en hot spot under Copenhagen Fashion Week.  Den nydelige designperlen av et hotel har alt man behøver for et avslappende avbrekk midt i en storby. Med fokus på bærekraftig tilnærming, flere gode restauranter og barer, et treningsstudio og et veldig famøst basseng på takterassen, er dette hotellet virkelig stedet å være. 

Den famøse takterassen på Villa Copenhagen med nydelig svømmebasseng
Hva med litt egentid med trening og spa?
Villa Copenhagen har både basseng, treningsenter og sauna -alt under samme tak!
Nydelig fargepaljett og inbydene stil på soverommene

Med en meget sentral location, rett ved sentralbanestasjonen, kan man enten bane seg frem i byen eller låne hotellets egne sykler – akkurat som en ekte københavner. 

Villa Copenhagen er som en deilig oase, midt i hjertet av den danske hovedstaden. Virkelig verdt et besøk neste gang du skal ta turen!

Klikk her for å komme til hotellet.

Powered by Labrador CMS