Idag ble prins Gabriel Carl Walther døpt i Drottningholms slottskyrka i Stockholm. Mamma prinsesse Sofia, gikk for en folkedrakt fra Dalerna til sin sønns dåp, som også har tittelen hertug av Dalerna.

Sofia som selv er fra Dalerna i Sverige, synes nok det er viktig å formidle sin arv videre til sine barn. Hun er alltid like flink til å kle seg, og det var gøy å se at prinsessen for anledningen hadde valgt å gå med folkedrakt fra Älvdalen og Dalarna.

STOCKHOLM 1. Desember: Dronning Silvia ikledd en lekker blå drakt for anledningen, her sammen med prinsesse Sofia, dåpsbarnet prins Gabriel og prins Carl Philip, som holder sønnen prins Alexander på armene. Foto: Michael Campanella/Getty Images.

I henhold til svensk Damtidning er det første gang en kongelig mor døper sitt barn i en bunadslue. Men det var ikke bare prinsesse Sofia som strålte på dåpsdagen…

Stjal showet:

STOCKHOLM 1. Desember: Prinsesse Estelle (5 år), mamma kronprinsesse Victoria og prins Oscar (1 år) under dåpen til Prins Gabriel. Foto: Michael Campanella/Getty Images.

Kronprinsesse Victoria så fantastisk ut i en flott rød drakt bestående av en lekker jakke og et fotsid skjørt på dåpsdagen til sitt tantebarn. Datteren, prinsesse Estelle på 5 år, hadde på seg matchene rød jakke, mens prins Oscar så ut som en søt ung herremann i blå dressjakke og lysegrå bukser.

Relatert

12 nye Halloween-filmer

Her er 12 nye Halloween-filmer du bør se i oktober.
Halloween-kostyme

Halloween-kostymer inspirert av 90-tallet

10 kostyme-ideer til Halloween

Serietips: ‘Scenes from a Marriage’

Nå kan du binge denne publikumsfavoritten.