Slik får du stresset hud tilbake i balanse

Dette serumet vil huden din elske!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Vichy.

Vi befinner oss i det som må være årets kanskje travleste tid, og for de aller fleste øker pulsen i takt med at høytiden nærmer seg. Med andre ord – det er lett å føle på stress akkurat nå. Men stress kan vise seg andre steder enn i det mentale, faktisk kan stress også påvirke huden din.

Men hva skjer egentlig med en stresset hud? Hvordan oppstår det? Og hva kan du gjøre for å få huden tilbake i balansert zen-modus?

Når huden "stresser"

Huden vår utsettes daglig for både indre og ytre faktorer som påvirker hudens allmenntilstand. Dersom du i tillegg bor i en storby, er du i blant annet ekstra utsatt for forurensning, mens faktorer som mangel på søvn, hormonelle endringer, angst eller stress kan ramme alle. Disse omtales som eksponeringsfaktorer, og vil påvirke huden direkte.

Huden er både kroppens største organ, men også det organet som utsettes for mest direkte ytre påvirkning. Når huden er stresset, påvirkes dens evne til å forsvare seg og hudbarrieren endres. Dette kan føre til økt vanntap i huden, frigjøring av frie radikaler, og synlige tegn på irritasjon.

Stresset hud kan ofte oppleves som tørr, ubehagelig og ute av balanse. Typiske kjennetegn er at huden mister sin glød, blir ujevn i farge og struktur, og fine linjer blir mer fremtredende.

Slik får du huden tilbake i balanse

Har du hørt om probiotika? Det er essensielt for å ha en kropp i balanse. Probiotika er en samlebetegnelse for gode bakterier som finnes i kroppen og på huden. Dersom du har lite kjennskap til probiotika i hudpleie, så er det kanskje ikke så rart, da de som har kjennskap til dette ofte forbinder det med kosttilskudd, eller for eksempel i kulturmelk.

Probiotika er mikroorganismer som positivt påvirker mikrobiomet i kroppen, så når det inntas, kan det påvirke immunsystemet. Du kan enkelt innføre ekstrakt av probiotika som en del av din hudpleie, og på denne måten sørge for synlige tegn på en sunn hud.

Nettopp fordi ekstrakt av probiotika er så viktig for å regenerere hudens sunnhetstegn, har Vichy bygget sitt super-serum, Minéral 89 Probiotic Fractions, rundt denne ingrediensen. I tillegg er formuleringen beriket med veldokumenterte aktive ingredienser som niacinamid, vitamin B3 og antioksidanten, vitamin E. Sammen utgjør dette en kraftig formulering, tilpasset en stresset og sensitiv huds behov.

Fordeler ved Vichy Minéral 89 Probiotic Fractions serum

  • Det forbedrer hudbarrieren og booster cellefornyelsen på hudoverflaten
  • Det stimulerer hudens naturlige forsvar ved hjelp av antioksidantegenskaper
  • Det inneholder Vichy Vulkansk vann som er rik på 15 mineraler, styrker hudbarrieren og balanserer huden
  • Det inneholder 4% Niacinamid (Vitamin B3) som er kjent for sin beroligende og utjevnende effekt

Du kan påføre 2 - 3 dråper daglig av Vichy Minéral 89 Probiotic Fractions serum, både morgen og kveld, på nyrenset hud i ansiktet og på halsen.

Les mer om Vichy Minéral 89 Probiotic Fractions serum

4 trinn for en forbedret hud

BOOST – Minéral 89 Booster er en daglig booster som fukter og gir fylde til huden.

Ler mer om Minéral 89 Booster her

REGENERER – Minéral 89 Probiotic Fractions er et regenererende serum utviklet for svekket og stresset hud. Regenererer hudens synlige sunnhetstegn: Bekymringslinjer reduseres markant, hudens elastisitet forbedres +41 % og hudens glød forbedres +45 %*.

Les mer om Minéral 89 Probiotic Fractions her

PLEI – Aqualia dagkrem hjelper til med å beskytte fuktighetsbalansen i huden. Gir 48 timers fukt.

Les mer om Aqualia dagkrem her

BESKYTT – Capital Soleil UV-Age Daily SPF50+ er en ultralett solkrem med veldig høy beskyttelse. Beskytter huden og forebygger fine linjer, pigmentering og oksidativt stress.

Les mer om Capital Soleil UV-Age Daily SPF50+ her

* Objektiv vurdering av dermatolog, hvor hudens tilstand vurderes med en score ut fra en standardisert skala før bruk av serumet og etter 4 ukers bruk, 2 ganger daglig, på 42 personer. % beskriver utvikling på denne skalaen.

Powered by Labrador CMS