Annonse

– Vi kan med hånden på hjertet si at Vital Perfection er vår nye favoritthudpleie-rutine 

Vår nye 4-stegs-hudpleierutine fra Shiseido har gitt oss glødende resultater – faktisk så synlige at vi har fått flere kommentarer ... 

Publisert Sist oppdatert

Vår nye hudpleierutine for natten inneholder fire steg, og gjør at huden føles både myk og «plumpet». Faktisk så plumpet at vi har fått noen hyggelig kommentarer ... mer om dette lenger ned i saken. 

Vital Perfection fra japanske Shiseido er en proaktiv hudpleieserie som skal løfte og stramme opp huden samtidig som den gir rikelig med fuktighet. 

Med TruStructiv™ Technology og ReNeura Technology++™ skal produktene vekke våre sensoriske reseptorer i huden, få den til å reagere mer effektivt og øke reparasjonsprosessen sin.

Vi starter med rens, påfører deretter serum og nattkrem, og til slutt et aktivt konsentrat.

4-stegs-hudpleierutine

STEG 1

Shiseido Defend Preparation Clarifying Cleansing Foam er en skånsom rens som passer for alle hudtyper. Rensen er silkemyk, lukter himmelsk og skummer lett, og resultatet er intet mindre enn en squeaky clean hud. 

Rensen fjerner alt av smuss og sminkerester uten å tørke ut huden, og ansikt og hals føles rene, og klare for å ta imot fuktighet og pleie.

STEG 2

Ultimune Power Infusing Concentrate 3.0 er det nye Ultimune-serumet fra Shiseido. Serumet inneholder anti--age-teknologi og botaniske ingredienser som skal aktivere hudens indre forsvar og både fukte og beskytte huden mot stress, aldring og forurensning.

Ultimune-serumet har en dobbel anti-aldringsteknologi kalt ImuGenerationRED, som skal øke funksjonen til cellene for å skape et sterkere hudforsvar og gi økt blodsirkulasjon. 

Etter å ha vasket ansiktet smører vi huden i ansiktet og på halsen med det lette og delikate serumet. Ultimune Power Infusing Concentrate 3.0 passer for alle aldre og alle hudtyper, er lett i konsistensen og trekker raskt inn i huden, og kan beskrives som en rik fuktighets-cocktail for huden din. 

Huden føles umiddelbart friskere, og det er nesten så man kan føle at huden «jobber» og strammer seg opp.

STEG 3

Shiseido Vital Perfection Firming Overnight Treatment er en anti-age-krem med effektive ingredienser som skal gi huden en oppstrammende effekt og mye fuktighet. 

Inspirert av den nyeste forskningen innenfor hudvitenskap skal kremen hindre tap av elastisitet, og redusere linjer og pigmenteringer. Nattkremen er silkemyk, og har en deilig lukt og luksuriøs følelse. Den tilfører rikelig med fuktighet, har en behagelig duft, og etter bare én ukes bruk føles huden jevnere, smidigere og gjennomfuktet.

Gjennom vinteren kan du også legge på et ekstra lag, nesten som en maske. Huden din vil takke deg senere. 

STEG 4

Shiseido Vital Perfection Liftdefine Radiance Night Concentrate er det aller nyeste tilskuddet i serien, og brukes som siste steg i hudpleierutinen vår om kvelden. 

Konsentratet er ideelt å bruke over Shiseido Vital Perfection Overnight Firming Treatment, og skal effektivt bekjempe hudens slapphet ved å trosse effekten av gravitasjonen mens du sover – en slags personlig trener for ansiktsmusklene, om du vil. 

Denne innovative teknologien inneholder et aktivt kompleks bestående av to kraftfulle ingredienser: Lakrisekstrakt, som styrker hudens naturlige anti-gravitasjonssystem, og NightG3N3, en trio av ingredienser som inkluderer ectoine, bjørnekjeks- og ryllik-ekstrakt, som hjelper huden med å reparere seg selv.

Shiseido Vital Perfection Liftdefine Radiance Night Concentrate smører vi over nattkremen. Den fungerer som en top coat til hudpleien, som forsegler alle de gode ingrediensene og øker effekten av alle de andre produktene i hudpleierutinen. 

Serumet føles deilig og rikt å påføre, og gir en følelse av et mer løftet og definert ansikt. Rett og slett vårt nye favorittprodukt! Konsentratet kan brukes av alle kvinner fra 40-årsalderen som ønsker å bekjempe hudens aldring og tap av kontur og definisjon, og passer for alle hudtyper. 

Etter fire ukers bruk, kan vi med hånden på hjertet si at Vital Perfection fra Shiseido er vår nye favoritthudpleie-rutine for natten. 

Faktisk har både venner og kolleger påpekt økt glød – så hva mer kan man be om? Følelsen av å våkne opp på morgenen med gjennomfuktet og pleiet hud er heller ikke å forakte. Produktene har nydelig duft og luksuriøs konsistens, og gir masse fukt og spenst til huden, og får fast plass på baderomshylla fra nå av. 

Les mer om Vital Perfection-serien til Shiseido her. 

Powered by Labrador CMS