Alle vet at det sliter på håret når du styler det med varme, enten det skal tørkes, krølles eller rettes. Men – visste du hvor mye det faktisk skader håret?

Selv om det ofte gir lekre frisyrer ved å bruke hårføner, rette– eller krølltang, kan det også gi splittede tipper og «svidde» krøller hvis du hopper over beskyttelsesproduktene. Vi kjenner vel alle følelsen av å ha dårlig tid – det er veldig lett å glemme den varmebeskyttende sprayen før styling. 

Men kanskje du faktisk bør tenke deg om en gang til? 

En viral video viser hvor viktig det er å bruke varmebeskyttelsesprodukter i håret hver gang du vil tørke, krølle eller rette håret med varme.

Kjendisfrisøren, Samantha Cusick, har delt en video på Instagram der hun viser hvilken forskjell det faktisk gjør om du bruker varmebeskyttelse eller ikke.

I videoen plasserer Samantha en metallform med bokstaver på toppen av et stykke ristet brød. Hun sprayer det med et varmebeskyttende produkt, og legger det deretter i toasteren.

Når hun tar den opp, kan man se at det eneste stedet på toasten som ikke er helt avbrent, er der hun har brukt varmebeskyttelsesspray.

Note to self: ALLTID bruk varmebeskyttelse i håret før varmebehandling! 

Derfor bør du bruke varmebeskytter i håret:

@samatha.cusick

Denne saken er fra ELLE DK. 

Relatert

glitterecolovers

Slik sminker du deg med glitter

Nå skal alt glitre!

Julegavene som garantert vil falle i smak

Perfekte julegaver til under 500-lappen
Julegavetips Cyber Monday

Cyber Monday: Julegaveshopping

Julegavetips Cyber Monday

Les også

Aldri mer dårlige hårdager

Løsningen på seks hårproblemer mange sliter med.
Hailey Bieber produkter

Hailey Biebers beste skjønnhetstips

Her er Hailey Biebers skjønne hemmeligheter...