Kjøp nå!

Vårens jakketrender

Endelig går det mot varmere tider. Lurer du på hvilke vårjakker du bør gå for? La deg inspirere her.

Nå er det endelig på tide å pakke bort de varme jakkene og ta frem vårjakkene igjen. Vårens kolleksjoner består av alt fra ruter til skinn og denim. Under finner du våre favorittjakker.

FINE VÅRJAKKER

Rutete frakk:

Vårjakker
Frakk fra Baum und Pferdgarten, kr 3099. Frakk fra Mango, kr 1399. Foto: @sophiaroe og Produsentene.

Ruter er superhot denne sesongen. Ved å gå for en vårjakke som gjør litt ut av seg, er det ikke så mye mer som skal til. Kombiner en rutete frakk med en kasjmirjakke og et par korte hvite jeans. Eller du kan gjøre som den danske influenceren Sophia Roe og kombinere den rutete frakken med et par dressbukser i ruter, sesongens sneakers og en hvit veske.

Dongerijakka:

Jakke i lys denim fra Gina Tricot, kr 499. Jakke i grått fra Weekday, kr 600. Foto: @tineandrea og Produsentene.

90-tallet er tilbake i motebildet for fullt og en av de hotteste jakkene du kan gå i denne sesongen er dongerijakka. Ha den under en annen jakke, som f eks en trenchcoat, sleng den over en fotsid blomstret kjole eller gjør som den norske influenceren Tine Andrea har gjort her og gå for en full denim look med olajakke og jeans i samme farge.

Trenchcoat:

Vårjakker
Rutete jakke fra Bik Bok, kr 799. Rosa jakke fra Zara, kr 649. Foto: @jankapolliani og Produsentene.

Trenchcoaten er en av de desidert hotteste vårtrendene denne sesongen. Her er det bare å være kreativ! Bruk trenchcoaten som en kjole til et par høye støvler, eller kombiner den med sesongens trender som blomstermønster, ruter og det fotside skjørtet. Jakken kan være i alt fra beige, militærgrønt, rosa og ruter, gå for den fargen som passer garderoben din best. Alle bør ha en trenchcoat i skapet sitt denne sesongen!

Mer vårmote: Nye it-skjorter fra Gucci

Skinnjakke med belte i livet:

Vårjakker 2018
Blå skinnjakke fra Ganni, kr 6299. Cognacfarget skinnjakke fra H&M, kr 1299. Foto: @jeannedamas og Produsentene.

La deg inspirere av den franske modellen og it-girlen Jeanne Damas og invester i en kort skinnjakke med belte i livet denne våren. Kombiner den med en stråveske, slitte jeans og en hårspenne i håret. eller kombiner jakken med et midiskjørt eller en kort sommerkjole. Beltet i livet gir deg en fin figur.

Vårens jeansguide ser du her! 

Av Nathalie Helgerud