ANNONSE

Vårens fineste smykketrender

En fin stil ligger i de små detaljene!

Publisert Sist oppdatert

Våren har endelig kommet for å bli, og gradestokken beveger seg sakte men sikkert mot trenchcoat, ballerinasko og solbrillevær. Og hva topper vel et antrekk bedre enn masse fine smykker!?

Thune produserer både egne smykker og er stolt forhandler av (blant mye annet) det italienske smykkemerket Ti Sento, som har blitt veldig populært blant kunder og kjente moteprofiler. Og det med god grunn! Vi virkelig ELLEsker alt de lager, det brede sortimentet og det faktum at de alltid er så on point med designet.

Nå har vårnyhetene kommet til butikk og på nettsiden til Thune, og dette er våre favoritter fra den nye kolleksjonen til Ti Sento.

Vårens største smykketrender fra Ti Sento hos Thune

Denne våren har Ti Sento latt seg inspirere av kjærlighetens by, Paris og franskmennenes très chic livsstil – Et sted hvor lykkelige og minnerike øyeblikk oppstår – som date på en fortauscafé eller en spasertur i Paris gater med vakre monumenter og inspirerende Parisiennes på hvert gatehjørne.

Klassisk med en tvist

I vårens kolleksjon fra Ti Sento ser man en rekke klassiske og elegante smykker. Og finnes det noe finere enn kombinasjonen gull og perler? Tenk gjerne more is more og bruk perler både i halsgropen, i ørene og rundt håndleddet. I kombinasjon med gull og sterke farger, setter det prikken over i´en til ethvert antrekk.

Perlekjede med lås i forgylt sølv.

Lenkeørepynt i forgylt sølv med perler.

Armbånd i forgylt sølv med cubik zirkonia.

Materialmiks

Tiden hvor du kun skulle ha én ring på fingeren eller ett hull i øret er forbi, og kunsten er å mikse og matche ulike materialer sammen.

Armbånd i rhodinert og forgylt sølv.

Oransje er en av de hotteste fargene denne våren, og ELLEsk på denne materialkombinasjonen.

Preppy møter sporty

Metallisk og chunky sølv har blitt en stor trend de siste sesongene. Det kan gjerne være massivt og grovt, perfekt i kombinasjon med en blazer og t-skjorte eller en sporty sweatshirt.

Armbånd i rhodinert sølv.

Øreringer i rhodinert sølv.

Firkantet og edgy design

En av våre favoritter fra kolleksjonen – Den firkantede formen er et av nøkkelelementene i kolleksjonen. Og finnes på alt fra øredobber til halskjeder og som lås på en rekke av smykkene.

Forgylt og rhodinert sølvørepynt med cubic zirkonia

Ankersmykke i forgylt sølv og fargerike stener.

Smykkene fra Ti Sento er perfekt å bruke til både hverdags og spesielle anledninger.

Sjekk ut hele kolleksjonen hos Thune her!

Powered by Labrador CMS