Spring Fling

Foto: Instagram/@thefashionfraction

Er du klar for en fargerik måned?

Publisert Sist oppdatert

Nå har vi mast(!) på at vi gleder oss til denne våren i lang tid, og endelig er den her! Etter en deilig, grønn måned her på elle.no, med fokus på bærekraftige valg i hverdagen, beveger vi oss nå over i Spring Fling. Det betyr dog ikke at vi skal slutte å snakke om miljø og bærekraft, det betyr bare at vi forbereder oss enda litt mer på varmere og lysere dager.

Du tenker kanskje: «hva betyr egentlig Spring Fling»? Ifølge (ikke fullt så pålitelige) Urban Dictionary, kan Spring Fling bety flere ting. Blant annet beskriver de fenomenet(?) slik:

A casual relationship between two persons who are usually attracted to one another. This can involve puppy love, sex, or perhaps just “hooking up.”

og slik:

Spring Fling can also refer to a colligate dance held at a few American universities (i.e. Tufts University and the University of Pennsylvania).

For oss betyr det hverken eller!

For oss betyr Spring Fling farger, blomsterprint, flowy kjoler, lange skjørt og crazy neglelakk. Det betyr også å finne frem vår- og sommerklærne, rydde i skapet og tørke støv av favorittskoene fra i fjor. I tillegg handler våren om å forberede kropp og sjel på sommeren – føttene skal smøres, neglene skal fikses og huden skal skrubbes.

Om bare to uker er det også 17. mai, noe de aller fleste av oss ser frem til, spesielt nå som vi er mer eller mindre utsultet på sosial kontakt. Vi skal selvfølgelig gi deg våre favorittkjoler og det fineste tilbehøret til den store dagen!

Velkommen til Spring Fling. Håper du er klar for en fargerik måned!

Foto: Imaxtree

Vårlig, Spring Fling-appropriate kjole fra Valentino.

Powered by Labrador CMS