Norske Vera & William lager ekslusive plagg til basegarderoben

Foto: Sara A. Spilling. Silkeorm illustrasjon: Shutterstock

Når gradestokken synker, sverger vi til lekkert ullundertøy. Slik bygger du den komplette basegarderoben av ull og silke.

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Vera & William

Vi tror på at den ultimate garderoben består av plagg i gode kvaliteter, med riktig passform, og i en fargepalett du elsker. Vi tror også på at det er fullt mulig å holde på stilen og favorittplagg, selv når gradestokken synker. Vår hemmelighet? Elegant ullundertøy.

Ullundertøy for helårsgarderoben

Med deilig ullundertøy kan du fortsatt bruke både kjoler, skjørt og tynne skjorter, uten å fryse. Og det trenger heller ikke å se ut som du er på vei til skiløypa. Norske Vera & William designer elegant ullundertøy, som like gjerne kan synes litt, fordi det er så fint.

Topper og singletter er virkelig en redning i garderoben på kalde dager. Med ull direkte på kroppen holder du varmen, takket være ullens varmeregulerende egenskaper.

Bruk undertøy, eller en body i ull som innerste lag på kalde dager.

Singlet i Egyptisk bomull, 550,-

Body i merinoull og silke, 1300,-

Body i merinoull og silke, 1300,-

Singlet i merinoull og silke, 650,-

BH i merinoull og silke, 800,-

Visste du at naturfibre har en selvrensende effekt og er antibakterielle? De er lettstelte og krever både mildere og sjeldnere vask. Og hvem ønsker vel ikke å bruke litt mindre tid på klesvask? I tillegg vil klærne dine vare lengre.

Bygg en basegarderobe av ull

Kle en dressbukse med en turtleneck i merino, eller bruk den under en dressjakke. Du kan også kle deg lag på lag med turtleneck under en oversized ullgenser. Disse overdelene fra Vera & William er så fine at du kan bruke dem som en del av antrekket.

Turtleneck i merinoull, 1300,-

T-shirt i merinoull og silke, 850,-

Det fleste har nok fått et, om mulig, nærere forhold til tightsen i det siste. Bytt ut den tekniske løpetightsen med denne istedenfor. Så myk og deilig at du aldri vil ta den av igjen.

Tights i merinoull og silke, 1250,-

Kort tights i merinoull og silke, 650,-

En underkjole sørger for at skjørt og kjoler sitter penere, og er virkelig helt gull å ha i garderoben. Denne i silke er en drøm!

Underkjole i silke, 2250,-

Det anbefales at ull oppbevares brettet, fremfor at det henges opp. Da kan det lettere strekke seg på sikt. Vi elsker å ha små lavendelposer i skuffen. Ikke bare lukter det av sommer i Provence, men det holder også møll borte. Lavendelposene kan også ligge under hodeputen i sengen.

Lavendelposer 5-pk, 125,-

Bærekraft og etikk

Grunnlegger bak merket, klesdesigner Anne Cecilie Rinde, har lenge vært pådriver for en mer «grønn» og etisk moteindustri, og har mottatt en rekke priser og utmerkelser. Hun vant blant annet første plass i den prestisjetunge IDA Design Awards i Los Angeles, i kategorien Beste bærekraftig merkevare. Filosofien hennes er enkel: – ”Ved å produsere ett plagg, fremfor ti, som kan vare opptil ti ganger lenger, og i tillegg kan bidra til å bevare resten av garderoben - ja, da forenkles miljøregnskapet, betraktelig!”

Vera & William finner du i utvalgte butikker i blant annet Norge, Sverige og Danmark. For full oversikt og nettbutikk, klikk her.

Powered by Labrador CMS