Supermodellen Vendela Kirsebom lanserer egen kleskolleksjon

– "Dette har jeg drømt om lenge"!

Publisert Sist oppdatert

Annonse

– Etter å ha jobbet i motebransjen i mange år, så har det vært en drøm det å lansere en egen kleskolleksjon, sier Vendela til ELLE.

Jeg har drømt lenge om det å lage en kolleksjon for kvinner, med de perfekte basisplaggene – som både føles fantastisk på huden og ser utrolig bra ut! Enten om du slapper av hjemme eller lever et busy liv så skal Vendela Wear passe til din livstil! Jeg har kombinert skandinavisk design og komfort, alle klærne skal føles myke og behagelige. Kvalitet, snitt og komfort på samme gang! En kolleksjon laget av kjærlighet til kvinner, rett og slett!

Supermodellen og gründeren Vendela Kirsebom har skapt en kolleksjon bestående av 17 plagg, og vi kan røpe at det er både basisplagg og elegante pieces. Kvaliteten er kasjmir, merinoull og viscose, den er både tidløst og tidsriktig.

Tidligere i uken braket det løs med storslått lanseringsfest på det nye trendstedet i Oslo; BA3. Det var gjester som Jan Thomas og Sophie Elise, modeller som viste frem kolleksjonen og en fashion talk der sjefredaktør Signy Fardal intervjuet Vendela på scenen. Rett og slett en super lanseringsfest verdig en supermodell!

Se bildene fra lanseringsfesten til Vendela Wear

Høsten og vinteren er tid for ull og deilige varme materialer. I kolleksjonen Vendela Wear finner du den perfekte langermede toppen, som man kan bruke under en svart blazer på jobb, eller med jeans til. Vendela har designet helt nydelige camisoler i ull som er din bluses beste venn! Lei av strikkegenseren? Det å bruke ullundertøy under silkebluser og delikate plagg er en enkel måte å holde varmen på gjennom vintertiden, men samtid holde seg chic. Og i tillegg til en fornuftig pris – J'adore!

Vi elsker plagg som passer inn i en hektisk hverdag, til kosen hjemme og når man skal pynte seg. Klær som passer til det livet vi lever! Her er våre ELLE-favoritter fra Vendelas kleskolleksjon:

Shopping – Her er våre ELLE Favoritter

Se resten av kolleksjonen Vendela Wear her, en nydelig kolleksjon med perfekte og delikate vinterplagg!

Vendela og Petter var tydelig stolte over Vendela Wear
Vi skal pakke oss inn i dette denne vinteren
Motefotograf Fred Jonny og hans mor
Henrik Skansen og Sophie Elise koste seg
Dj-ene Marianne og Monica
ELLE-gjengen
Erlend Elias i strålende humør
Sjefredaktør Signy Fardal og Jan Thomas
Vendela og Petter storkoste seg
UIs Julie Holst og Roar Arnstad
ELLEs Julie Malen med venninner
Kolleksjonen Vendela Wear hang ikke stille et sekund
Ba3 - Oslos nyeste utested var location for eventet
Vi elsker de nydelige blondedetaljene
Si bonjour til den perfekte kosedressen!
Denne skal vi bruke under delikate hvite bluser
Ullundertøy som er chic – oui Merci!
Denne skal vi bruke til svarte jeans under en blazer
Striper er en klassiker
Pudderrosa og superfine sokker
Nydelig lue
Powered by Labrador CMS