horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 18.09 – 24.09

Slik blir uke 38 ifølge stjernene.

Publisert Sist oppdatert

Hvordan blir denne uka for ditt stjernetegn? Stjernene har talt ...

Nysgjerrig på å vite mer om hver enkelt dag denne uka? Les dagens horoskop her.

Væren 21/3-19/4 

Du starter uken med å sørge for dine egne behov først og fremst. Både mandag og tirsdag handler om deg. På onsdag går du inn i en mer sosial fase der du sjarmerer både kollegaer og folk du møter. Torsdag er en god dag for forretninger. Fredagen handler om å knytte løse tråder, mens lørdagen handler om en hobby. Søndagen gir deg muligheten til å gjenopprette kontakten med en gammel venn.

Tyren 20/4-20/5 

På mandag har du en tendens til å miste tålmodigheten, noe som er ganske uvanlig for deg. Tirsdagen blir intens, men bra. Onsdagen byr på litt roligere tempo og muligheten til å være mer fleksibel. På torsdag havner du i et altfor langt møte. Fredag og lørdag blir morsomme og intense dager som kan innebære en flørt. På søndagen senker du tempoet betydelig. Det blir en dag som handler om aktiviteter og hobby.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du starter uka med et sterkt behov for å følge din egen vei og ikke gjøre som alle andre. På onsdag blir du litt enklere å ha med å gjøre. Du tilpasser deg bedre til nye situasjoner. Torsdagen handler om å argumentere for din sak, mens fredag blir lett og sosial. I helgen trekker du deg litt tilbake, du trenger litt tid for deg selv. Både lørdag og søndag blir dager der du gjør ting du synes er morsomme, gjerne alene.

Krepsen 21/6-22/7 

Mandagen byr på blandede følelser og mye lidenskap. Tirsdag blir en intens dag der du kan komme med noen skarpe kommentarer. Onsdag prøver du å glatte over eventuelle problemer fra begynnelsen av uken. Torsdag og fredag handler om samarbeid og om å ta plass i en større gruppe. På lørdag treffer du gjerne familien. Søndagen handler om feiring og å overraske noen du er glad i.

Løven 23/7-22/8 

På mandag og tirsdag er du veldig engasjert og går inn i alt du gjør med overbevisende lidenskap. Onsdag og torsdag handler om å være sosial og ta plass på møter og i grupper. Dette er dager der du blomstrer. Fredag blir en rolig dag der du gjerne jobber litt for deg selv. I helgen gjør du ting hjemme som du ikke har hatt tid til i løpet av uken. Du tilbringer også tid med familien.

Jomfruen 23/8-22/9 

På mandag tar du flere gode initiativer. Tirsdagen handler om følelser og en heftig diskusjon. Onsdag og torsdag blir morsomme dager der du prioriterer vennene dine og er veldig aktiv etter jobb. Fredag fokuserer du på å få ting gjort. Kvelden blir underholdende og annerledes. På lørdag er du gjerne utendørs, mens søndagen handler om å fokusere på ditt indre velvære.

Vekten 23/9-22/10 

Mandagen blir ganske intens. Du har mye å gjøre, og du kan føle på en del stress. Tirsdagen handler om å møte krav fra sjefene dine. På onsdag benytter du sjansen til å møte en venn du ikke har sett på lenge. Torsdag og fredag blir travle dager der du stresser og bekymrer deg en del. I helgen bryter du rutinen og prøver å komme bort fra hjemmet så mye som mulig.

Skorpionen 23/10-21/11 

Uken begynner veldig bra med mye energi. På onsdag er du sosial og lærer å kjenne nye mennesker. Torsdag byr på en utfordring, mens fredagen blir veldig hyggelig og ganske rolig. Helgen ser du frem til hele uken. Du har mange planer både lørdag og søndag, som inkluderer nye miljøer og en liten reise. Det blir morsomme dager som gir deg energi.

Skytten 22/11-21/12 

Du begynner uken med overbevisning og lidenskap. Både på mandag og tirsdag er det ingenting som kan stoppe deg. Onsdagen handler om økonomi og tall, mens slutten av uken bringer mer strukturelle utfordringer. På lørdag prøver du å komme i kontakt med noen du savner. Søndagen handler om fysisk aktivitet, som å gå på treningssenteret eller ta en lang tur i naturen.

Steinbukken 22/12-19/1 

På mandag er du trøtt og litt sliten etter en intens helg. Tirsdagen handler om å møte noen som har vært borte. Onsdag og torsdag blir aktive dager der du balanserer arbeid med sosialt samvær og utadvendthet. Fredagen blir en virkelig morsom dag som kan by på en spontan sammenkomst. Lørdagen handler om dårlig samvittighet, mens søndagen blir en veldig aktiv dag, der utfordrer du deg selv fysisk.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du begynner uken med å bevege deg fra ett sted til et annet. Det kan være både en fysisk eller en mental reise. Tirsdagen handler om å lande i hverdagen, og onsdagen blir en dag der du er urealistisk trøtt og slapp. På torsdag passer du på å gjøre en rekke ting du har ligget etter med, mens fredagen blir litt roligere og mer avslappet. Lørdag og søndag handler om et prosjekt du vil bli ferdig med.

Fiskene 19/2-20/3 

Du begynner uken med å være motvillig når sjefen din kommer med et forslag. Du pleier ikke å være så vanskelig å overbevise, men akkurat nå er du imot nesten alt som er nytt. Onsdag og torsdag handler om fysiske aktiviteter som sport eller å være ute i naturen. På fredag prøver du å forhandle med en slektning som er på vei til å ta en impulsiv beslutning. Helgen handler om å møte familie og venner.

Powered by Labrador CMS