horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 06.05 – Søndag 12.05

Slik blir uke 19 for deg og ditt stjernetegn!

Publisert

Væren 21/3-19/4

Du starter uken med en ro du ikke har følt på lenge. Det er trygghet i alt du gjør mandag og tirsdag. Nymånen på onsdag inspirerer deg til å tenke på kjærlighet og forhold. Torsdagen er du veldig sosial, mens fredagen handler om vennskap og om en iboende nysgjerrighet i deg når det kommer til andre. Helgen blir familievennlig. Lørdag handler om å gjøre ting sammen, mens søndag byr på utendørsaktiviteter.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en bra start på uka. Selv om du ikke har fått hvile mye denne helgen, er du pigg og i godt humør på mandag. Tirsdag og onsdag blir morsomme dager fylt med luksus, spontanitet og vårstemning. Nymånen i tegnet ditt gir deg et skikkelig løft av energi. I løpet av torsdagen argumenterer du for det du tror på. Fredagen inneholder et fint kompliment. Både fredag og lørdag kan by på spennende konkurranseøyeblikk. Søndag blir en fin dag og du koser deg masse.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du starter uken med fokus og utholdenhet, noe som hjelper deg med å overvinne hindringer. Tirsdag handler om praktisk arbeid, mens onsdag kan by på en følelsesmessig utfordring. Og du stiller spørsmål ved et forhold. Torsdag handler om å gi slipp for å komme videre. Fredag blir en interessant dag som byr på litt krangling, mye latter og morsomme opplevelser. I løpet av lørdagen prøver du å unne deg selv litt mer, mens søndagen fokuserer mer på fysisk aktivitet.

Krepsen 21/6-22/7

Du blir påvirket av jorden i begynnelsen av uka, noe som hjelper deg med å finne fred og ro både på jobb og privat. Jorden demper noe av angsten som for øyeblikket omgir tegnet ditt. På onsdag gir nymånen deg en positiv energi som du tar med deg inn i en avgjørelse du er i ferd med å ta. Torsdag blir en god dag da det er friluftsliv i fokus, mens fredag handler om å lande i nuet. Helgen blir spennende dager hvor du prøver ut en ny hobby.

Løven 23/7-22/8

Det blir en stabil start på uka, fra mandag til onsdag har du fokus på å løse problemer og få gjort mye arbeid på jobb. Hvis du har mulighet, gå tidligere på onsdag for å kunne dra på kvelden. Torsdagen byr på landlige omgivelser. Fredag og lørdag blir aktive dager hvor du mer enn gjerne tilbringer mye tid utendørs med venner. I løpet av søndagen tar du opp et sensitivt tema med et familiemedlem. Dette er noe du må snakke om.

Jomfruen 23/8-22/9

Jorden påvirker deg denne uka og skaper stabilitet og trygghet, men den kan også gjøre deg sta og imot endringer, store som små. I løpet av onsdagen får nymånen deg til å endre retning. Torsdag handler om tillit og å støtte en venn. Fredag blir en morsom og aktiv dag hvor det er mye å gjøre, mens lørdagen byr på hvile og litt mer rolig moro. I løpet av søndagen vurderer du en investering.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en interessant start på uka, hvor store kontraster i både humør og energinivå møter hverandre. Du svinger mye både i energi og motivasjon i løpet av mandag og tirsdag. Onsdag vil være en god dag når du gjør deg selv en tjeneste. Torsdag og fredag handler om å knytte kontakter, både privat og på jobb. Dette er dager hvor du er sosial og utadvendt. Fredagskvelden byr på et nytt og eksotisk miljø. Lørdag handler om å våge mer, mens søndag koser du deg med familie eller venner .

Skorpionen 23/10-21/11

Det er en ganske sterk drivkraft til å ville skape og å jobbe med hendene i begynnelsen av uken. Har du muligheten, er du veldig praktisk i disse dager. Onsdagen byr på en utfordring men også på god selvtillit. På torsdag sier du nei, og ingenting får deg til å rokke ved avgjørelsen. Fredag handler om å lytte mer enn du snakker. I løpet av lørdag og søndag prøver du å ordne opp i dine private saker. Det vil være dager som dreier seg om økonomien din.

Skytten 22/11-21/12

I løpet av mandagen er du mer sta enn vanlig. Tirsdag handler om å nyte det, mens onsdag byr på en slutt og en ny begynnelse. Torsdag blir en rolig dag hvor fokus er på helse og på ting som får deg til å føle deg bra. I løpet av fredagen er du veldig aktiv på dagtid og du finner på mye forskjellig mens kvelden er roligere. Lørdagen handler om venner eller familie, mens søndag kan by på litt flørt for en singel Skytte. Hvis du er i et forhold, lar du romantikken flyte. 

Steinbukken 22/12-19/1

Du starter uken med mye energi og glede. Mandag til onsdag er månen i tyrens tegn og den gir deg sterk selvtillit og en sensuell utstråling. På onsdag vil du få mange hyggelige tilbakemeldinger og det og nymånen vil få deg til å tenke nytt for høsten. Fredag handler om å kjempe og lykkes, mens lørdag kan by på en interessekonflikt. Søndag blir en av de beste og mest harmoniske dagene denne uken. Da har du landet på en avgjørelse og du er fornøyd med valget ditt.

Vannmannen 20/1-18/2

Du starter uken med å feire noen som står deg nær. Tirsdag blir en litt tøff dag, mens onsdag byr på en og annen overraskelse. Nymånen er sterk og påvirker deg til å bli mer impulsiv enn vanlig. Torsdag får du hyggelige nyheter om økonomien, mens fredag kan være en utfordring hvor ulike viljer settes opp mot hverandre. Du er litt i klem. Lørdagen byr på familiekos og søndagen morsomme nyheter om et familiemedlem. Denne nyheten endrer noen planer du har.

Fiskene 19/2-20/3

Du starter uken med å la dine kunstneriske sider blomstre. Det kommer gode dager hvor du føler at du gjør en forskjell. I løpet av onsdagen kan noen nyheter sette deg ut av balanse. Dette er noe du ikke regner med. Torsdag blir en interessant dag hvor du prøver å finne en mellomting mellom ting du må gjøre og ting du vil gjøre. Fredagen byr på fest, mens lørdagen handler om å si ja og prøve nye ting. I løpet av søndagen prøver du å vise forståelse for en slektning som er veldig sta.

Powered by Labrador CMS