horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 30.10 – 05.11

Slik blir uke 44 ifølge stjernene. 

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4 

Mandag og tirsdag handler om kommunikasjon og å nå mennesker. Onsdag går du inn i en mer produktiv fase drevet av kreativitet. Frem til fredag fokuserer du på effektivitet, men det kan også være dager der du kan overse detaljer fordi du har så dårlig tid med å bli ferdig. Fredagskvelden handler om moro og et spontant møte. Lørdagen fokuserer på fysisk aktivitet, mens søndagen handler om indre refleksjon og minner om noen du savner.

Tyren 20/4-20/5 

Du starter uken uthvilt og full av ny energi. Både mandag og tirsdag blir morsomme og sosiale dager. Spesielt tirsdagen blir en dag der du er åpen for det spontane. Onsdag senker du tempoet for å lande. Du trenger tid til å reflektere over både fremtiden og perioden du nettopp har gått gjennom. Torsdag og fredag er dager der du fokuserer på familien og en felles beslutning. Helgen handler om å avslutte et prosjekt, men også om å feire.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du er veldig sosial i begynnelsen av denne uken, og du kan ved et uhell avsløre en hemmelighet som du burde ha holdt for deg selv. Tirsdagen blir en dag med en annen form for feiring. Onsdag er du sliten og kan virke irritabel, og det kan være en god dag for å jobbe litt mer for deg selv. Torsdag venter nyheter som angår arbeidet ditt, og som kan påvirke deg. Fredagen dreier seg om en personlig utfordring og moro. Helgen handler om familien og å ta vare på hverandre.

Krepsen 21/6-22/7 

I begynnelsen av uken er du flink til å selge inn ideene dine, både til kollegene dine og sjefene dine. Onsdag handler om å ta et skritt tilbake og være kritisk til deg selv. Torsdag og fredag tar du et uvanlig initiativ som handler om å styrke fellesskapet på jobben. Du synes det har vært litt mangel på team spirit i det siste. På lørdag besøker du gjerne en kirkegård eller tenner et lys for noen du savner. Søndagen handler om familien.

Løven 23/7-22/8 

Uken starter ganske rolig. Du føler at det er stille før stormen, og det gjør deg nervøs. Onsdag blusser en konflikt opp på arbeidsplassen din. Selv om du ikke er direkte involvert, blir du påvirket fordi denne krangelen påvirker alle. Torsdag handler om å se fremover, og fredag handler om å kunne koble fra det som er negativt for å fokusere på det du synes er gøy istedenfor. Helgen handler om familien eller å være sammen med nære venner.

Jomfruen 23/8-22/9 

Mandag og tirsdag er det mye informasjon og mange møter, så du må være uthvilt og våken. Onsdag går du inn i en fase der du kan være ganske følsom, spesielt når det gjelder kritikk. Torsdag og fredag handler om et kupp og om å gjøre noe for deg selv. Lørdag føler du deg litt eventyrlysten, og du vil gjerne utfordre grensene dine. Søndagen handler om å tilbringe tid med familie og slektninger. Det blir en koselig dag.

Vekten 23/9-22/10 

Mandagen blir aktiv, og du må holde deg i bevegelse både fysisk og sosialt. På tirsdag kan du oppleve en lett ubehagelig følelse i kroppen, selv om du ikke har noe personlig forhold til Halloween, føler du at noe er annerledes. Torsdag og fredag handler om å takle problemene før de vokser seg store. Lørdagen blir rolig og vakker. Det er en dag som inviterer til refleksjon. På søndag vil du gjerne være utendørs og delta i en form for fysisk aktivitet.

Skorpionen 23/10-21/11 

Hele denne uken kan invitere til en forandring for din del. Spesielt dagene mellom Halloween og allehelgensaften kan være følelsesmessig utfordrende for den sensitive Skorpionen. På tirsdag kan du oppleve noe ganske uforklarlig, en følelse av varme og nærhet som du ikke har kjent på lenge. Fredagen handler om moro og å slippe løs. På lørdagen legger du vekt på familie og slekt. Søndag handler om en utflukt og en slags hyllest til livet, kjærligheten og familien. Det blir en fin dag.

Skytten 22/11-21/12 

Du starter uken med herlig energi. På tirsdag drar du gjerne på fest eller gjør noe spontant etter jobben. Onsdagen handler om et internt problem og om å være åpen for å tenke på en ny måte. Torsdag blir en morsom og aktiv dag der du produserer mye. Fredagen handler om å omfavne kreativiteten din og gå all in. På lørdagen kan du bli invitert et sted, eller velge å dra ut med venner. Søndagen handler om rolige aktiviteter og om å hente seg inn.

Steinbukken 22/12-19/1 

Uken handler om å komme i form for noe som både vil være en avslutning og en ny begynnelse for din del. Mandag og tirsdag er ganske rolige dager. Onsdag handler om å planlegge arbeidet etter eget ønske. Torsdag og fredag øker både tempoet og kravene til deg, så det er viktig at du passer på mat og søvn. Lørdagen kan by på en slags gjenforening. Det blir en morsom dag som kan inneholde en overraskelse. Søndagen handler om trening og prestasjon.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du starter uken med en konflikt med en kollega. Hen vil at alt skal skje etter boken, bokstavelig talt, mens du vet at regler og virkelighet ikke alltid er i samsvar. På tirsdag forsvarer du en kollega. Onsdag og torsdag handler om å få like mye tilbake som du gir. Dette blir berikende dager. Fredagen byr på humor, varme og mye hardt arbeid. Helgen handler om å avslutte et prosjekt og endelig kunne ta en velfortjent pause. Helgen handler også om å planlegge fremtiden.

Fiskene 19/2-20/3 

Du starter uken med en ganske negativ holdning til et nytt prosjekt på jobben. Du mener det er slurvete og dårlig gjennomtenkt. Etter hvert som uken går, endrer synet ditt på dette arbeidet. Du innser at det du først anså som slurv faktisk gir muligheter for kreativitet og frihet. Mandag til onsdag handler om å bygge relasjoner. Torsdag og fredag blir dager der familien er i fokus. Helgen handler om minner, men også om en hobby, og betydningen av å holde seg aktiv.

Powered by Labrador CMS