horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 28.08–03.09

Slik blir uke 35 ifølge stjernene. 

Publisert Sist oppdatert

Hvordan blir denne uken for deg og ditt stjernetegn? Kanskje stjernene kan gi oss noen indikasjoner? 

Les horoskop hver dag på elle.no.

VÆREN (21. MARS – 20. APRIL)

Du starter uken med å føle mye sympati for en kollega som har det litt kjipt. Akkurat nå synes du det er uvanlig enkelt å føle sympati for vedkommendes følelser.  Onsdag blir en merkelig dag. Siden det er blåmåne på torsdag, kan du regne med det uventede ting skjer både før og etter. Fredag handler om sterke følelser og drama. Lørdagen byr på et eventyr, mens søndagen dreier seg fullstendig om familien. 

TYREN (21. APRIL – 21. MAI)

Uken begynner litt spent. Du føler deg usikker på visse faktorer som du ikke kan påvirke. I løpet av onsdagen slapper du av mentalt, det blir en god dag med positive nyheter knyttet til økonomien. På torsdag kan du føle den blå månen på kroppen, men månen gir deg positiv energi og et løfte om en ny start. I løpet av helgen benytter du anledningen til å gjøre ting som gir deg energi og som gjør deg glad. 

TVILLINGENE (22. MAI – 21. JUNI)

Du starter uken litt forsiktig, og du er nøye med å ikke støte på noen mennesker. Tirsdag er bra for ting som berører hjertet ditt, som forhold og kjærlighet. Onsdag og torsdag kan by på sterke følelser og dårlig søvn. Fredag handler om nye ideer, men også om å vise hensyn og ta vare på sine nærmeste. I løpet av lørdagen blir du lett sint men også fort glad igjen. Søndagen byr på nyheter.

KREPSEN (22. JUNI – 22. JULI)

For deg handler ukens første dager om store ideer og visjoner. Du tenker veldig kreativt både mandag og tirsdag. På onsdag blir det en antall hendelser du ikke kan påvirke. Torsdag blir annerledes hvor alt kan skje. Fredag og lørdag byr på positiv energi og blir skikkelig romantisk hvis du er i et forhold. Søndag handler om en eldre slektning. 

LØVEN (23. JULI – 23. AUGUST)

Det er kontraster i tegnet ditt på mandag og tirsdag. Noe får deg til å handle og være impulsiv, mens en annen påvirkning oppmuntrer til ettertanke. Onsdag handler om å være på alerten. Hvis du ikke er pålogget, kan du gå glipp av viktige ting. Torsdag og fredag blir moro, hard og følelsesmessig drenerende dager. Helgen byr på et kjært gjensyn og mye morsom sladder. 

JOMFRUEN (24. AUGUST – 23. SEPTEMBER)

På mandag tenker du annerledes og er ikke på langt nær så nøye som du vanligvis er. Tirsdag og onsdag blir interessante og lærerike dager hvor du møter nye mennesker. I løpet av torsdagen prøver du bare å roe kaoset rundt deg og inni deg. Den blå månen når sitt fulle potensial på denne dagen. Fredag handler om penger, og lørdag og søndag gir deg tilgang til viktige informasjon.

VEKTEN (24. SEPTEMBER – 23. OKTOBER)

Du føler deg veldig kreativ i løpet av mandagen, og dette gjenspeiles på jobb og privat. Tirsdag og onsdag blir stressende dager hvor du ikke får noen mulighet til å stoppe opp og tenke. Torsdag kan handle om problemer som har å gjøre med maskiner og datamaskiner. Fredagen byr på en morsom overraskelse, mens lørdag handler om praktiske og jordnære aktiviteter. Søndag blir en virkelig luksuriøs dag. 

SKORPIONEN (24. OKTOBER – 22. NOVEMBER)

I starten av denne uken er du uvanlig sosial og utadvendt. Når den blå månen nærmer seg, går du inn i en boble der du gjerne holder deg for deg selv. Du er sterkt påvirket følelsesmessig på dagene mellom onsdag og fredag, og du klarer egentlig ikke håndtere overfladisk høflighet i disse dagene. Lørdag blir en fin dag hvor du gjerne engasjerer deg i en kreativ hobby. På søndag benytter du anledningen til å møte en slektning.

SKYTTEN (23. NOVEMBER – 21. DESEMBER)

Du synes det er vanskelig å se en kollegas problemer på mandag. Tirsdag og onsdag handler om en gruppe og dens interaksjon, enten på jobb eller privat. Torsdag blir en svært følelsesladd dag der det er en fare for at du mister hodet litt. I løpet av fredag og lørdag prøver du å snakke om det med en venn eller partneren din. Søndag handler om å fordøye uken som har gått.

STEINBUKKEN (22. DESEMBER – 20. JANUAR)

På mandag kommer du i orden og gjør ting du liker. tirsdag og onsdag blir to dager hvor du stiller ganske høye krav til deg selv. Du vil vise hva du kan og at du har alle muligheter til å lykkes. Onsdag kan noe uventet skje. Torsdag handler om nyheter og om endringer. I løpet av fredagen har du mye å gjøre og folk sliter litt på deg. Helgen blir morsom og sosial, og du møter gjerne venner. 

VANNMANNEN (21. JANUAR – 19. FEBRUAR)

I løpet av ukens begynnelse lander du i en behagelig hverdag hvor du føler at du har tid både å pusle med ditt og å tenke. Det blir koselige dager frem til onsdag da mye plutselig endrer seg. Torsdag bytter du miljø og henger med en venn eller bekjent – det kan være på jobb eller privat. Fredag og lørdag tilbyr herlige miljøer og mye tid til å tenke på fremtiden. Søndagen blir lang og litt stressende. 

FISKENE 20. FEBRUAR – 20. MARS

Du starter uken med store visjoner og mange gode ideer. I løpet av onsdagen går månen til ditt eget tegn som forsterker effekten av den blå månen på torsdagen. I ditt tilfelle blir det en positiv kraft som gir deg mot til å både starte og fullføre ting du unngikk å takle før. Fredag og lørdag blir sosiale og utadvendte dager mens søndagen handler mer på familien og hjemmet. 

Månedshoroskopet for august. 

Powered by Labrador CMS