horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 27.11 – 03.12

Slik blir uke 48 ifølge stjernene.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4 

Du starter uken med fullmåne i Tvillingene, noe som kan lette når det gjelder å avslutte forretninger. Onsdag og torsdag blir dager hvor følelsene dine styrer beslutningene dine. Du møter fredagen med stor selvtillit. En dag hvor du føler deg som en vinner. Lørdagen vil du gjerne være eventyrlysten og ta sjanser. En god dag for å møte nye mennesker. Søndagen blir utadvendt og sosial, hvor du sjarmerer nesten alle du møter. Kvelden dreier seg om en konflikt.

Tyren 20/4-20/5 

Mandagen er det fullmåne, og den handler om å lande på en beslutning som du har fattet. Sannsynligvis noe som angår forretninger eller en avtale. Tirsdagen blir verbal mens onsdagen handler om familien og deres behov. Torsdagen er du sensitiv for kritikk som angår din personlighet. Fredagen blir en morsom dag hvor du står i sentrum for mye oppmerksomhet. Lørdagen og søndagen handler om å gjøre ting sammen med familien, men også å ta tid til å være med vennene dine.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du starter uken med fullmåne i ditt eget tegn, og det vil prege mange beslutninger fremover. Selv om du har lett for å se muligheter, har du også vanskeligere for å binde deg til avtaler eller løfter. Tirsdag til torsdag prøver du å unngå en kollega som plager deg. Personen ser ikke ut til å forstå subtile hint. Fredagen blir morsom og aktiv. Da er du full av energi både på og utenfor arbeidsplassen. Helgen handler om å være utendørs og jobbe fysisk. Det blir en tøff men morsom helg.

Krepsen 21/6-22/7 

Mandag og tirsdag setter du en stopper for en rykte en gang for alle. Du ønsker å gå videre, men da må du være ærlig. Onsdagen handler om å ta nye tak. Det blir en utfordrende dag der du kan møte på problemer. Torsdagen handler om å sjarmere en person du møter. Vedkommende kan hjelpe deg mye, men da bør de like deg, derfor tar du frem dine sikreste kort. Fredag og lørdag byr på morsomme utfordringer, mens søndagen dreier seg om shopping, underholdning og opplevelser.

Løven 23/7-22/8 

I begynnelsen av uken er du opptatt av å begynne på nytt i et prosjekt, en oppgave eller en utfordring som du har mislyktes med. Onsdagen handler om å tro på deg selv og stole på intuisjonen din. Torsdag og fredag er du veldig skarp når det gjelder forretninger. Dette er gode dager for å inngå avtaler eller gjøre større investeringer. Lørdagen prøver du å si nei til en veldig bestemt person. Søndagen handler om å kunne være litt egoistisk.

Jomfruen 23/8-22/9 

De innledende dagene denne uken påvirkes du veldig mye av både Månen og Tvillingene. Dette blir dager hvor du kaster deg inn i interessante prosjekter, men du blir fort lei og går videre. Onsdagen handler om å samle sammen løse tråder og fokusere på dagens oppgave. Torsdag og fredag kan by på både krangel og forsoning. Dette blir dager som inneholder drama. På lørdagen prøver du å holde et løfte. Søndagen handler om å komme i form gjennom trening.

Vekten 23/9-22/10 

Du kan være litt ambivalent i begynnelsen av uken. Selv om Nymånen vanligvis står for styrken i å ta beslutninger, kan den ha motsatt innvirkning på akkurat deg. Torsdagen blir en interessant dag som handler om å lære nye ting, men også om vennskap og verdien av å kunne holde en hemmelighet. Fredagen er du i strålende humør. Kvelden blir morsom og full av eventyr. Lørdagen utfordrer deg til å tenke annerledes og tørre litt mer. Søndagen handler om en betent diskusjon.

Skorpionen 23/10-21/11 

Det er mye du ønsker å si til en venn i begynnelsen av uken, men du vet ikke hvordan du skal formulere deg. Tankene dine klargjøres i løpet av tirsdag og onsdag. Torsdag kan du stå imot enhver form for gruppepress. Da følger du din egen vei uten å nøle. Det blir en dag hvor du møter spennende personer. Fredagen utfordres du av venner eller bekjente. Kvelden kan bli morsom, men litt annerledes. Helgen handler om å ta modne økonomiske beslutninger og ikke ta din nåværende situasjon for gitt.

Skytten 22/11-21/12 

Du starter uken med god energi i horoskopet ditt. Mandag og tirsdag blir dager hvor du både er rasjonell og følger hjertet ditt. Onsdagen handler om sterke følelser og å si ifra. Torsdag og fredag blir dager med overraskende nyheter og en mengde morsomme aktiviteter. Du gjør ting både med kollegaene dine og sammen med vennene dine. Lørdagen handler om å være modig i relasjoner og å åpne seg opp. Søndagen prøver du å få tid til et privat prosjekt.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du begynner uken med å lande i en innsikt. Dette er virkelig en markering av en forandring i livet ditt, og som jordtegn tar du ikke lett på forandringer. Tirsdagen blir en dag hvor du slipper deg løs og har det gøy. Onsdagen prøver du å ikke tenke så mye, men bare gjøre. Kvelden blir sosial. Torsdagen handler om å støtte familien, men også om å være sammen med en eller flere venner. Helgen byr både på familiemoro, julestemning og god mat. Dette blir to dager som virkelig gir deg energi.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du begynner uken med en vilje til å kompromisse, bare for å oppdage at ikke alle er like fleksible som deg. Tirsdagen handler om å gjøre seg hørt, men også om hyggelig selskap og god mat. Onsdag og torsdag kan du bli veldig bestemt. Det er ikke ofte du setter ned foten, men når du gjør det, mener du alvor. Fredagen handler om familien og sladder. Lørdagen omgås du både med slektninger og venner. Søndagen dreier seg om kos hjemme og julestemning.

Fiskene 19/2-20/3 

Det er en vilje til å si sannheten slik du ser den i begynnelsen av uken. Husk at sannhet ofte er subjektivt. Onsdagen prøver du å oppmuntre en kollega til å være litt modigere. Du ønsker at de skal skinne som den stjernen de er. Fredagen handler om fellesskap, å skape gruppefølelse, men også å kunne gi og ta imot kritikk. Lørdagen tar du flere gode initiativer. Søndagen blir en dag hvor du skjemmer bort deg selv. Da unner du deg å gjøre ting du elsker uten å ha dårlig samvittighet.

Månedshoroskopet for november. 

Powered by Labrador CMS