horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 27.05 – Søndag 02.06

Denne uken er det mye luft og vann i horoskopene, noe som legger grunnlaget for store visjoner og dagdrømmer. Se hvordan dette påvirker horoskopet ditt denne uken.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Du starter uken med store visjoner. Mandagen og tirsdagen handler om å planlegge fremover og å gjøre ting på din egen måte. Du har en unik selvstendighet disse dagene. Onsdagen blir en sosial dag hvor nye tanker møtes, mens torsdagen handler om å tilpasse seg. Fredagen blir en dag hvor du maskerer misnøyen på jobben, men snakker mye om følelsene dine privat. Lørdagen byr på fysiske aktiviteter, mens søndagen handler om å være kreativ.

Tyren 20/4-20/5 

Du starter uken med god energi etter en morsom helg. Mandagen og tirsdagen handler om å ta nye tak. Dette gjelder hovedsakelig ting som har med salg og teknikk å gjøre. Onsdagen blir en deilig pause i hverdagen hvor du unner deg luksus. Torsdagen handler om å blande plikter med ting du synes er morsomme. På fredagen investerer du en del tid i å skape fellesskap på arbeidsplassen din. Lørdagen handler om å tenke praktisk, mens søndagen blir litt mer hobbybasert.

Tvillingene 21/5-20/6 

Det er en tvil hos deg på mandagen som gjelder en relasjon. Tirsdagen og onsdagen blir fine dager hvor du vokser i kunnskap og lærdommer. Torsdagen begynner du med nye oppgaver i en større gruppe, noe som kan skape utfordringer. Fredagen kretser rundt sterke følelser og lidenskap, kanskje er du nyforelsket. Lørdagen blir en fin dag hvor du gjerne er sammen med venner eller partneren din. På søndagen klarer du å bruke mye penger på unødvendige, men morsomme kjøp.

Krepsen 21/6-22/7 

Det er mye luft i begynnelsen av uken, og det gir deg muligheten til å diskutere og skape store planer for fremtiden på jobben. Onsdagen byr på kreativ tenkning som utfordrer mange av rutinene du har i dag på arbeidsplassen. Torsdagen handler om å forsvare en kollega mot et seiglivet rykte. Fredagen blir en glad og sosial dag. Lørdagen handler om personlige utfordringer hvor du gjerne er den som styrer og steller. På søndagen trenger du tid til å tenke over en beslutning du er i ferd med å ta.

Løven 23/7-22/8 

Du jobber mot deg selv i begynnelsen av uken. Ilden i deg driver på ambisjonene dine, mens luften i tegnet ditt gjør at du lett mister fokus. Tirsdagen handler om en hemmelighet du ikke får avsløre. Onsdagen og torsdagen blir dager hvor du fokuserer på det som er nytt på jobben. Fredagen handler om å konfrontere en kollega eller sjef. Lørdagen blir en ganske hyggelig dag hvor du tenker mer på kveldens fornøyelser enn dagens oppgaver. Søndagen byr på utendørsaktiviteter.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du er veldig distré på mandagen og tirsdagen. Du dagdrømmer mye om fremtiden, kjærlighet og visjoner. Det er uvanlig at du som jomfru er så ufokusert. Onsdagen byr på en utfordrende oppgave å ta tak i samt et rykte om en kollega. Torsdagen handler om å veie etikk mot viljen til å videreføre en hemmelighet. Fredagen blir passe sosial, du er sammen med et fåtall, men nære kolleger eller venner. Lørdagen byr på et kjært gjensyn, mens søndagen handler om å hente seg inn.

Vekten 23/9-22/10 

På mandagen kan du våkne opp på feil side, og det vil prege hele dagen. Tirsdagen handler om å innrømme en feil, mens onsdagen blir morsom og sosial. Onsdag kveld byr på spontane fornøyelser. Torsdagen forsøker du å overbevise en kollega om å være modigere, mens fredagen handler hovedsakelig om effektivitet og kan bli stressende. På lørdagen støtter du en venn i en konflikt, mens søndagen handler om å ta vare på deg selv. Det blir en virkelig luksuriøs dag.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du starter uken med å være veldig trøtt og ute av stand til å ta større beslutninger. Lytt til kroppen din og press deg ikke for hardt de første dagene. På onsdagen kommer det ny energi inn i horoskopet ditt, og da kan du ta på deg litt mer utfordrende oppgaver. Torsdagen handler om en strukturendring på arbeidsplassen din, mens fredagen blir en morsom dag som kretser rundt gode nyheter. På lørdagen blir du sint på et familiemedlem eller en slektning. Søndagen handler om å tilgi.

Skytten 22/11-21/12 

Mandagen handler om å tenke fremover mens tirsdagen fokuserer mye på et personlig problem som du opplever akkurat nå. Onsdagen blir en stressende dag hvor du vil rekke mye arbeid, men også aktiviteter som du har planlagt privat. Torsdagen byr på litt vennskapelig sladder og et kjært gjensyn, mens fredagen handler om å øke tempoet på jobben, men også om å ha det gøy på kvelden. På lørdagen sier du ja når du burde si nei. Søndagen byr på kos med familien.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du starter uken med en uventet frihet og en sterk tro på fremtiden. Mandag og tirsdag planlegger du mye. Hvis du skal studere, ser du på kurs og andre alternativer. Du kan også søke nye jobber eller se etter bolig disse dagene. Onsdag handler om å skjemme bort deg selv. Det blir en luksuriøs dag med det lille ekstra. Torsdagen byr på et hyggelig møte, mens fredagen består av hardt arbeid og en liten jobbflørt. Lørdagen utfordrer deg til å gjøre nye ting. En dag hvor du lar kreativiteten flyte fritt. Søndagen handler om rutiner, men også om vennskap.

Vannmannen 20/1-18/2 

Denne uken er det store planer i bevegelse. Det kan gjelde både på jobben eller en privat investering. Mandag og tirsdag kretser mye rundt penger, mens onsdagen blir morsom og sosial. Da avviker du fra dine vanlige rutiner og gjør noe helt annerledes. Torsdagen byr på mye frisk luft, mens fredagen handler om å se ting på en ny måte. Du utvider horisonten denne dagen. Helgen blir intens med mange prosjekter som skal fullføres, og det vil ta tid.

Fiskene 19/2-20/3 

Du starter uken uten motivasjon. Det har vært tøft på jobben den siste tiden, og nå begynner trøttheten å ta over. Vær snill mot deg selv mandag og tirsdag. Unngå å sette for mye press på deg selv. Onsdagen handler om å samarbeide med en ny kollega, mens torsdagen byr på en annerledes utfordring. Fredagen handler om å tilpasse seg til en ny gruppe. Lørdagen blir rolig og avslappende, mens søndagen kretser rundt en beslutning som har med et salg å gjøre.

Powered by Labrador CMS