horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 26.02 – 03.03

Slik blir uke 9 ifølge stjernene.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Du starter uken harmonisk og sosial. Både mandag og tirsdag handler om din indre balanse og om å finne en balanse i hverdagen. Onsdagen prøver du å mekle mellom to personer som stadig krangler. Selv om du ikke er den beste på kompromisser, lykkes du med å finne løsninger som passer begge. Torsdagen handler om begjær, mens fredagen blir en stressende men givende dag. Helgen byr på mange utendørsaktiviteter, spesielt hvis været er fint. Du har det bra av lyset og den friske luften.

Tyren 20/4-20/5 

Det blir en god start på uken. Tempoet på jobben er litt roligere, og du får muligheten til å ta igjen ting du ligger etter med. Tirsdag og onsdag blir dager der kunnskap står i fokus, og du vil gjerne utvikle deg mer. Torsdag prøver du å resonere med en person som er mer sta enn deg, og du innser at det blir vanskelig. Fredagen handler om sladder, venner og å ha det gøy, mens lørdagen blir en ganske harmonisk og rolig dag. Søndagen dreier seg om dyr eller barn. 

Tvillingene 21/5-20/6 

Det blir en ganske utfordrende start på uken fordi du føler en viss uro for fremtiden. Du venter på en beskjed av noe slag, og når den drøyer, stresser du deg selv opp. Onsdagen handler om å være sterk i sin overbevisning, mens torsdagen blir en aktiv dag der du har mye å gjøre. Fredag kan du være litt kry og komme med noen sarkastiske kommentarer. Lørdagen handler om masse positiv energi og å holde seg aktiv. Søndagen byr på en slags gåte som du vil løse. 

Krepsen 21/6-22/7 

Mandag kan du føle en viss tvil når det gjelder visse oppgaver. Tirsdag er en morsom dag som går fort, der du får lære nye ting. Onsdag og torsdag blir dager som både handler om indre balanse og om å følge hjertet. Dette er dager der følelsene styrer. Fredag handler om å utfordre seg selv på forskjellige måter. Lørdag blir interessant fordi du befinner deg i et nytt miljø. På søndag benytter du anledningen til å planlegge en litt lengre reise. 

Løven 23/7-22/8 

Mandag prøver du å aktivere en venn eller slektning som ikke har det så bra. Tirsdag og onsdag handler om omtanke for andre og å hjelpe til. Torsdag tar du flere gode initiativer, noe som blir lagt merke til av mentoren din eller sjefen. Fredag handler om å gjøre de rette tingene til rett tid, det kan være en balansegang. Lørdag blir en morsom dag med utendørsaktiviteter som anbefales. Søndag dreier seg om en slektning og å lytte til noe vedkommende vil fortelle deg.

Jomfruen 23/8-22/9 

Det er en tvil når det kommer til dine følelser i begynnelsen av uken. En relativt ny relasjon føltes så bra nylig, men nå er du ikke like sikker lenger. Tirsdag og onsdag snakker du mye med en venn for å prøve å finne ut av hva du egentlig føler. Torsdagen handler om lidenskap og å omfavne sitt hjerte, mens fredagen blir mindre fokusert på deg selv og mer på arbeid og familie. Helgen handler om fysiske utfordringer og aktivitet. Hvis du har muligheten, prøver du gjerne en ny sport.

Vekten 23/9-22/10 

Du starter uken med Månen i ditt eget tegn, og det skaper harmoni og stabilitet. Mandag til onsdag er gode dager for å utfordre deg selv på nye områder. Det doble innflytelsen fra Vekten gir deg økt selvtillit og får deg til å ta mer initiativ, enten det er i personlige interesser eller på jobben. Torsdagen handler om å møte en kollega. Fredagen blir en sosial og aktiv dag som går fort. I helgen bringer elementet ild inn i ditt horoskop, noe som får deg til å være mer fysisk aktiv.

Skorpionen 23/10-21/11 

Det er en ettertanke i ditt tegn på mandag. Du stiller spørsmål ved en beslutning du har tatt. Tirsdagen handler om å ta fatt på større oppgaver og mer kompliserte oppgaver. Onsdag glemmer du en viktig detalj, som du må rette opp eller gjøre om på torsdag. Fredagen er festdag, en dag der du unner deg litt luksus. Lørdagen handler om hjem og familie. Det blir en koselig dag med vekt på fellesaktiviteter. Søndagen dreier seg om økonomi.

Skytten 22/11-21/12 

Det er motstridende følelser hos deg i begynnelsen av uken. Du står og vakler i en beslutning du er på vei til å ta, og du kan trenge veiledning. Onsdagen blir en interessant dag der du får muligheten til å bli bedre kjent med en ny kollega. Torsdagen handler om sinne og å svelge frustrasjonen, noe den impulsive Skytten finner utfordrende. På fredagen sjarmere du omgivelsene med din varme og humor. Helgen ser ut til å by på en liten forandring av miljø. Det blir herlige dager.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du starter uken i Vektens tegn, og du er også uvanlig harmonisk og glad på mandag og tirsdag. Onsdagen byr på en fysisk utfordring der du får muligheten til å treffe personer du ikke har sett på lenge. På torsdag får du uventet ros som gjør deg stolt. Fredagen handler om en test der du skinner, noe å feire. Lørdagen blir en skikkelig utendørsdag med masse aktivitet og frisk luft. Søndagen handler om å ta vare på deg selv og skjemme deg bort.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du starter uken med å utsette eller helt avbestille en reise. På tirsdag prøver du å få til flere forskjellige detaljer som ikke stemmer, det er en tålmodighetskrevende jobb. Onsdag og torsdag blir dager der du må være forsiktig med hvordan du uttrykker deg. Her kommer din diplomatiske side til sin rett. Fredagen blir koselig og veldig familiær. På lørdagen benytter du anledningen til å ordne opp i noen ærender, mens søndagen handler om en hobby og å komme seg ut i naturen.

Fiskene 19/2-20/3 

Det er en viss påpasselighet hos deg på mandag og tirsdag, du er bekymret for å bli lurt i forretninger disse dagene. Onsdagen handler om et personlig funn som en møbel eller et klesplagg. På torsdagen diskuterer du ganske heftig med en kollega, dere har ofte veldig forskjellige meninger. Fredagen handler om en beslutning som har med penger å gjøre. Helgen handler om kjærlighet og nærhet, spesielt for forelskede Fisker. Er du singel, er dette gode dager hvis du er åpen for å møte kjærligheten.

Powered by Labrador CMS