horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 25.12 – 31.12

Slik blir uke 52 ifølge stjernene.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Du starter uken i et ganske rolig tempo. Både mandag og tirsdag blir dager der du ikke gjør så mye. Onsdag handler om aktivitet, mens torsdag kan by på shopping. På fredagen prøver du å rekke å møte vennene dine. Lørdagen handler om vennskap, mens søndagen blir en glitrende opplevelse med alt ekstra. Det er da du virkelig blir festens midtpunkt. Dette året går du inn for å virkelig feire, og du har gode sjanser for å møte en spesiell person.

Tyren 20/4-20/5 

På mandag kan det skje en ganske markant forandring i nærheten din eller innenfor familien din. Tirsdag handler om å jobbe uten å stresse. Onsdag har du fullt program, så tiden flyr. Både torsdag og fredag blir ganske hyggelige dager der du varierer aktivitet med hvile. Fredagskvelden kan overraske deg. Lørdagen blir koselig, da hygger du deg ekstra. Nyttårsaften blir overraskende rolig, den handler om dine nærmeste venner eller familien og mye deilig mat.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du har ganske fullt program på juledagen. Det virker som om du passer på å treffe alle du ikke rakk å møte på julaften. Tirsdag blir en dag med en eldre slektning. Onsdag kan en viss irritasjon mot et familiemedlem oppstå. Torsdag handler hovedsakelig om etikk og moralske verdier. Fredag og lørdag bruker du til å fornye garderoben din og kanskje bytte ut noen uønskede julegaver. Søndagen blir en herlig dag og en ganske spektakulær kveld.

Krepsen 21/6-22/7 

Du starter uken i matkoma. Det blir dager der du ikke orker å gjøre mye. Onsdag tar du deg sammen og begynner å være litt mer aktiv. Torsdag handler hovedsakelig om utendørsaktiviteter og noen spontane påfunn. På fredagen drar du gjerne på tur, du synes det er hyggelig med et miljøskifte og å treffe venner du ikke får sett så ofte. Lørdagen byr på variasjon og litt hardt arbeid. På søndagen er du klar for fest. Du liker å skjemme deg bort på nyttårsaften, da er det fest.

Løven 23/7-22/8 

Det blir en ganske rolig start på uken der du får muligheten til å tilbringe tid med den litt større familien eller hele slekten. Onsdag virker det som om du har en del arbeid du vil rekke. Torsdag handler om en kollega og en konflikt mellom dere. På fredagen prøver du å vise hva du føler for en nær venn, en partner eller noen du er tiltrukket av. Lørdagen handler om forberedelser. På søndagen gir du alt, du er klar til å være sårbar hvis det kan hjelpe deg å komme nærmere en spesiell person.

Jomfruen 23/8-22/9 

Mandag og tirsdag prøver du å være så mye ute som mulig. All feiringen har gjort deg trøtt og du trenger å få sjansen til å bevege deg. Onsdag handler om et løfte og din evne til å tilpasse deg. Torsdag blir en livlig dag med mye aktivitet. Fredag tar du tak i noen oppgaver som har blitt liggende. Lørdagen handler om samarbeidsvilje mens søndagen blir en virkelig morsom dag fra start til slutt. Dette er et nyttår fylt med herlige opplevelser og mye latter.

Vekten 23/9-22/10 

Du starter uken med et tidlig nyttårsforsett om forandring. På tirsdag kan du føle deg ekstra tvilende. Onsdag faller årets siste fullmåne, og den hjelper deg med å ta en ganske avgjørende beslutning som har med din fremtid å gjøre. Torsdag og fredag handler om å våge å ta sjanser og ikke være redd for å tape. Helgen ser ut til å by på nye miljøer og en annerledes opplevelse. Du feirer ikke dette nyttåret på samme måte som du pleier, i år vil du prøve noe helt nytt.

Skorpionen 23/10-21/11 

Mandag og tirsdag blir dager som du dedikerer til indre refleksjon og å være med familien. Onsdagens fullmåne gir deg energi til å si nei til en person som maser på deg. Torsdagen handler om å gjøre noen gode kjøp, både for deg selv og hjemmet ditt. Fredagen blir en dag preget av vennskap. Lørdagen handler om tålmodighet mens nyttårsaften blir et løfte om forandringer, men også en måte å markere slutten på en bestemt periode i livet ditt nå som du går mot nye utfordringer.

Skytten 22/11-21/12 

Det blir en ganske stressende start på uken. Du forstår ikke hvordan alle rundt deg kan være så avslappet når du selv har fullt opp. Onsdagen markerer et valg og en ny begynnelse. Torsdagen tar du tak i noe som har bekymret deg en stund. Selv om det er tøft, er det godt å få det ut av verden. Fredagen handler om en ny start, mens lørdagen byr på fysiske utfordringer. På søndagen handler det om glitter og glamour, du vil skinne som den stjernen du er. Kvelden blir uforglemmelig.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du starter uken med en ny person i livet ditt som tar det meste av oppmerksomheten din. Det blir lykkelige og kjærlige dager. Onsdagen handler om et litt trist farvel; noen du bryr deg om skal enten flytte eller reise bort. Torsdagen får du en hyggelig overraskelse som får deg til å se fremover. Fredagen handler om å våge, noe som ikke alltid er din sterke side. På lørdagen tar du et modig initiativ. Søndagen handler om god og luksuriøs mat. Det blir en kveld fylt med kjærlighet.

Vannmannen 20/1-18/2 

I begynnelsen av uken skaper du nye rutiner og prøver å tilpasse deg en forandring. Selv om det er en velkommen endring, forstyrrer den dine sirkler. Onsdagen blir en aktiv dag der du er mye utendørs. Torsdagen blir en dag der du prøver litt nye ting. Fredagen handler om familien, mens lørdagen går med til å forberede deg selv eller hjemmet for nyttårsaften. Du liker nesten nyttårsaften mer enn julen fordi da kan du skjemme deg bort med luksus og god mat, der du unner deg det beste, spesielt hvis du feirer hjemme.

Fiskene 19/2-20/3 

Starten på uken kretser rundt familien og å gjøre ting sammen. Det blir et par koselige dager. Onsdagen kan by på en kortere reise eller en utflukt. Torsdagen handler om å tørre litt mer enn vanlig, mens fredagen byr på spenning og annerledes aktiviteter. På lørdagen overrasker du en nær person med en gest eller et forslag. Nyttårsaften handler om nære venner, familie eller din partner. Det blir en intim feiring uten masse mas eller kjas, bare varme og trygghet.

Powered by Labrador CMS