horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 25.09 – 01.10

Slik blir uke 39 ifølge stjernene.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4 

Mandagen handler om å tenke stort og våge å satse. Fra tirsdag til torsdag tilpasser du deg etter hva andre mener. Da er du uvanlig samarbeidsvillig til deg å være. På fredag er det fullmåne i ditt eget tegn, og det skaper ekstra høye forventninger både til dagen og helgen. I helgen søker du deg vekk fra det dagligdagse. Det blir en helg med litt ekstra luksus der du unner deg noen gode ting.

Tyren 20/4-20/5 

Du starter uken litt trøtt og sliten, men i godt humør. Tirsdagen handler om å være fornuftig og planlegge fremover. Onsdagen blir et avbrekk fra de vanlige rutinene. Du blander nødvendige oppgaver med ting du liker å gjøre. Torsdag blir en travel dag med mye å gjøre både privat og på jobb. Helgen kan by på en kortere reise til mer landlige omgivelser. Du vil ut i naturen.

Tvillingene 21/5-20/6 

I begynnelsen av uken har du lyst til å oppnå mye. Du har store planer og mye vilje. Energien avtar litt onsdag og torsdag. Det blir mye rutinearbeid disse dagene, og dagene går fort. Fredagen er du veldig målrettet i det du gjør. Du gjør betydelige fremskritt denne dagen. Lørdagen handler om å ta ledelsen, noe du kanskje synes er utfordrende. På søndagen kan du gjerne kose deg hjemme.

Krepsen 21/6-22/7 

Du starter uken med å være uvanlig diplomatisk for å være deg. Du lytter til kollegene dine og prøver å gjøre alle fornøyde. Onsdag og torsdag har du litt vanskelig for å uttrykke din egen mening; du vil ikke markere deg. Fredagen blir en morsom dag. Fullmånen gir deg energi, og Væren forsterker din dristige side. En dag der du tar sjanser. På lørdagen tester du gjerne nye ting, mens søndagen handler om god mat.

Løven 23/7-22/8 

Du starter uken ganske storslagent med flust av ideer og mye energi. På onsdagen prøver du å tilpasse deg en ny gruppe og nye oppgaver. Torsdagen handler om å passe inn, men også om å våge å ta plass. På fredag lar du deg rive med av en venns entusiasme, og du kan gjøre noe impulsivt som å kjøpe en reise. Helgen handler om å være aktiv, samtidig som den dreier seg mye om familien.

Jomfruen 23/8-22/9 

I begynnelsen av uken følger du strømmen og passer inn uten problemer. Onsdagen handler om beslutningsvegring, men også om økonomi. Torsdag og fredag går du din egen vei. Du er veldig flink til å stå imot disse dagene, noe som kan irritere sjefen. I helgen prøver du å ta vare på en venn eller slektning som ikke vil bli tatt vare på. Vedkommende er for sta til å innse at de trenger hjelp.

Vekten 23/9-22/10 

Du starter uken med å være svært diplomatisk. Du vet nøyaktig hvordan du skal håndtere visse kolleger som kan være utfordrende. Onsdagen innebærer en risiko for at du bruker for mye penger på et impulskjøp. Torsdag og fredag handler om avslutninger og nye begynnelser. I helgen får du muligheten til å vise frem dine evner i en slags konkurranse. Søndagen bringer også med seg en overraskelse og en matopplevelse.

Skorpionen 23/10-21/11 

Det blir en treg start på uken. Du er trøtt og grinete, og det går utover kollegene dine. På onsdag kommer det inn mer vannenergi i horoskopet ditt, noe som gjør det lettere for deg å tilpasse deg nye omstendigheter. Fullmånen på fredag gir deg ny motivasjon som vil vare en stund utover høsten. Helgen handler om sterke følelser, å følge din lidenskap og ønsket om å skille seg ut.

Skytten 22/11-21/12 

Du starter uken med en sterk overbevisning om at du har rett i en spesifikk sak. Gradvis blir overbevisningen byttet ut med usikkerhet, slik at du på torsdag helt endrer mening. Det handler egentlig om at du går fra klarhet til klarhet. Det mest beundringsverdige er at du kan innrømme feilen din og rette den opp. Fredagen handler om en konflikt. I løpet av lørdagen og søndagen møter du nye interessante mennesker.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du er ganske sliten både fysisk og psykisk etter helgens aktiviteter. På tirsdag kan du bli irritert på en kollega som ikke gir deg fred. Onsdagen dreier seg om en forpliktelse, men også om å ta en form for beslutning. Torsdag og fredag blir aktive dager der du gjerne driver med sport eller trening. Lørdagen handler om venner og om å slippe løs. Søndagen er du gjerne aktiv med en slektning.

Vannmannen 20/1-18/2 

Mandag og tirsdag blir aktive arbeidsdager, der du må ta beslutninger og komme med ideer. Onsdag blir du irritert på en kollega fordi holdningen deres alltid er så negativ. Torsdag og fredag handler både om arbeid og et privat prosjekt. Selv om det blir krevende dager, blir det også morsomt og inspirerende. Helgen dreier seg om å treffe familien og gjøre ting sammen.

Fiskene 19/2-20/3 

På mandag tar du flere initiativer som handler om kommunikasjon. Tirsdag og onsdag fokuserer på visjonære ideer og å tenke utenfor boksen. Torsdag opplever du et ekstra sterkt behov for å kunne smelte inn i en gruppe, enten privat eller på jobb. Fullmånen i Væren gir deg energi til å ta tak i ulike prosjekter du har tenkt på. Helgen handler om nærhet til familien.

Powered by Labrador CMS