horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 25.03 – 31.03

Uken starter med både fullmåne og måneformørkelse, noe som kan skape sterke følelser. Les mer om hvordan uken din blir i ukehoroskopet.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Du starter uken med å ikke klare å bestemme deg i en viktig økonomisk sak. Tirsdagen handler om kompromisser og å se muligheter. På onsdag og torsdag er det lettere for deg å tilpasse deg både nye arbeidsoppgaver og nye miljøer. Fredag blir en rolig dag med fokus på familien, mens lørdag handler om venner eller slektninger. Da er det god mat og sosialt samvær som gjelder. På søndag prøver du å lade opp før en kommende reise du skal gjøre. 

Tyren 20/4-20/5 

På mandag liker du å utforske eller lære nye ting. Tirsdag og onsdag handler om våren, varmen og lyset. Det blir glade og positive dager. Torsdag feirer du noe eller noen. Fredagen handler om utendørsaktiviteter, gjerne sammen med venner og familie. Lørdagen blir en virkelig festdag fra morgen til kveld. Da er det god mat, hyggelig samvær og altfor mye godteri som gjelder. På søndag har du mye å gjøre. 

Tvillingene 21/5-20/6 

Fullmånen og måneformørkelsen på mandag får deg til å ta en beslutning for deretter å nøle om du har valgt rett. Måneformørkelsen demper evnen din til å resonnere. Tirsdag til onsdag blir ganske rolige dager der du fokuserer på familie og arbeid. Torsdag handler om å fullføre oppgaver, men det kan også være en festdag. På fredag prøver du å slappe av, noe du synes er vanskelig. Helgen handler om påskefeiring, familie og nære venner. 

Krepsen 21/6-22/7 

Det blir en dramatisk start på uken. Fullmånen og måneformørkelsen påvirker deg helt til fredag, da stabiliteten vender tilbake med ild i horoskopet ditt. Månen er nært knyttet til Krepsen, så forvent sterke følelser og impulsive beslutninger, spesielt mandag og tirsdag. En konflikt på jobben kan eskalere på onsdag. Torsdag blir ganske rolig, mens fredag handler om vår og vårstemning. Helgen fokuserer først og fremst på familie og slekt. 

Løven 23/7-22/8 

Du starter uken med en viss rastløshet som avtar på tirsdag når du tar en ganske stor beslutning. Onsdag handler om å tenke praktisk og erkjenne begrensningene dine. Torsdag har du mange ting å gjøre før en langhelg eller til og med ferie. På fredag treffer du gjerne venner, enten hjemme eller på restaurant. Lørdagen følger tradisjonene, mens søndagen fokuserer på utendørsaktiviteter og frisk luft i en herlig omgivelse. 

Jomfruen 23/8-22/9 

Du har mange tanker og ideer på mandag. Måneformørkelsen kan få deg til å tenke negativt om deg selv, mens fullmånen hjelper deg med å se styrkene dine. En dag med kontraster. Tirsdag og onsdag handler om vennskap og forelskelse. Torsdag er du ærlig og åpen om følelsene dine. Fredagen blir rolig der du kan kose deg ekstra. Lørdagen prøver du å skape egne tradisjoner, mens søndagen blir en ganske klassisk påskedag med familien. 

Vekten 23/9-22/10 

Du starter uken med en konflikt som oppstår hjemme og forsterkes av måneformørkelsen. På tirsdag tar du flere økonomiske beslutninger. Onsdag handler om å stoppe noen uvaner, enten hos deg selv eller et familiemedlem. Torsdag har du mye å gjøre, både privat og på jobb. Fredagen handler om en reise og å lande i en ferie. Lørdagen prøver du å gjenopplive gamle påsketradisjoner. På søndagen liker du å være sammen med barn eller dyr. 

Skorpionen 23/10-21/11 

Det blir en sterk uke der månen forsterker både positive og negative følelser. Forvent en del følelsesmessige topper og daler tidlig i uken. Onsdag handler om ærlighet, mens torsdag byr på en morsom overraskelse. På fredag utforsker du gjerne nærområdet ditt. Det er en dag fylt med kreativitet og inspirasjon. Lørdagen handler om å feire på din egen måte. Skorpionen liker å endre på tradisjoner. På søndagen søker du deg ut i naturen. 

Skytten 22/11-21/12 

Som alltid når månen er full, opplever du en konflikt inni deg. Din ildkraft passer dårlig med månens påvirkning. I dag dempes imidlertid fullmånen av at det er en måneformørkelse, som forsterker ilden. På tirsdag roter du i en gammel konflikt du egentlig burde la ligge. Onsdag og torsdag blir intense dager der du stresser mer enn vanlig. Fredagen handler om glede og om å treffe venner, mens lørdagen fokuserer mer på familien. Søndagen blir en fysisk aktiv dag.

Steinbukken 22/12-19/1

Du starter uken i en nesten drømmende tilstand. Både mandag og tirsdag blir ekstraordinære dager der alt kan skje. Onsdag handler om vårfølelser, varme og å nyte øyeblikket. På torsdag prøver du noe du ikke har våget å gjøre tidligere. Fredag byr på en litt annerledes tradisjon, mens lørdagen blir festlig, glitrende og veldig sosial. Hvis du ikke tilbringer tid med familien, er det vennene som gjelder. På søndag møter du et familiemedlem du ikke har sett på lenge og som du savner. 

Vannmannen 20/1-18/2 

Det blir en morsom start på uken. Du får energi av fullmånen, og måneformørkelsen hindrer deg i å ta et forhastet beslutning. Tirsdag bringer med seg uvanlige omgivelser og nye opplevelser, mens torsdag handler om å lage en plan og holde seg til den. På fredag slipper du deg løs skikkelig, enten det er en privat fest eller en kveld ute. Lørdagen handler om god mat sammen med dine nærmeste, mens søndagen bringer med seg et etterlengtet møte. 

Fiskene 19/2-20/3 

Du starter uken med blandede følelser. Fullmånen lader deg med energi mens måneformørkelsen holder deg tilbake. Onsdag bringer med seg et uvanlig valg. På torsdag viser du deg modig ved å våge å stå opp for deg selv i en ganske tøff situasjon. Fredagen handler om utendørsaktiviteter og vårstemning. Lørdagen blir tradisjonsrik og akkurat slik du vil ha den. På søndag benytter du anledningen til å treffe slektninger som du ikke ser så ofte på grunn av avstand eller ulike timeplaner.

Powered by Labrador CMS