horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 23.10 – 29.10

Slik blir uke 43 ifølge stjernene.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4 

Uken begynner med et ønske om å finne balanse, spesielt med dine sjefer. På tirsdag og onsdag er du uvanlig tilpasningsdyktig, og du lar gjerne noen andre ta styringen en stund. Dette er gode dager for å hente energi. Torsdag bringer Månen inn i Værens tegn, og dette gir deg doble energier i noen dager. Dette vil føre til morsomme, kreative, men også svært produktive dager. Helgen er den siste i oktober, og gir oss både fullmåne og ladde energier.

Tyren 20/4-20/5 

For deg begynner uken mer sosialt enn produktivt. Du er trøtt, men i godt humør. På onsdag er du uvanlig kunstnerisk og utfører alt med følelse og kreativitet. Torsdag og fredag er det full fart, det er mye du vil få gjort både på jobben og privat. På fredagen møter du en person som gjør et sterkt inntrykk på deg. Helgen dreier seg helt om fullmånen i Tyrens tegn. Selv om du ikke er spesielt overtroisk, kan du til og med kjenne de sterke kreftene som er i bevegelse.

Tvillingene 21/5-20/6 

Uken begynner med et sosialt dilemma. Du tvinges til å velge mellom en venn og noe du vil gjøre. Tirsdag og onsdag handler om å tilpasse seg nye arbeidsmetoder og komme overens med en veldig spesiell kollega. Torsdag blir en god dag for trening og fysisk aktivitet. Fredag bringer en hyggelig overraskelse og et hyggelig møte. På lørdag tvinger du deg selv til å slippe tak i noe som har gnaget på deg i lang tid. Det er på tide å gå videre.

Krepsen 21/6-22/7 

Du begynner mandagen med en sterk innsats, spesielt når det gjelder spørsmål knyttet til personell og arbeidsrutiner. Tirsdag og onsdag er gode dager for å jobbe i gruppe, men du bør ikke være den som tar kommandoen. Torsdag handler om å lade opp med ny energi foran en kommende utfordring, mens fredagen byr på både problemer, løsninger og en morsom nyhet. På fredag kveld slipper du deg virkelig løs. Helgen blir en tid der du tenker mye på fremtiden. Du føler at endringer er i luften.

Løven 23/7-22/8 

I begynnelsen av uken trekker energiene deg i forskjellige retninger, noe som kan gjøre deg usikker, spesielt når det gjelder mer avgjørende beslutninger. Onsdag handler om å være snill mot deg selv. På torsdag får du tilbake gnisten i horoskopet ditt, og det gir deg energi til å kaste deg inn i et omfattende prosjekt. Fredagen blir en morsom dag der humøret er på topp, og du sjarmerer alle du møter. På lørdag tar du en beslutning som angår din boligsituasjon. Søndagen handler om å gi deg selv en ny start.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du begynner uken med en sterkere interesse for kollegers trivsel enn du vanligvis har. Jomfruen er omsorgsfull, men skiller mellom arbeid og privatliv, noe som gjør at du ikke går dypt inn i kollegers privatliv. Torsdag gir deg muligheten til å påvirke arbeidssituasjonen din. Fredag handler om å ta ledelsen og være sterk. På lørdag er det fullmåne i jordens tegn, og dette gir deg en start på en beslutning du vurderer. Søndagen blir aktiv, og du trives best utendørs.

Vekten 23/9-22/10 

I begynnelsen av uken er det en nøling som fører til at du utsetter en viktig beslutning. Tirsdag og onsdag er andres meninger veldig viktige for deg. Du ønsker ikke å skille deg ut. Torsdag føler du deg mer selvsikker og står opp for noe du tror sterkt på. Du kan være veldig veltalende når det først passer deg. Fredagen handler både om å stå fast ved dine overbevisninger, men også om kompromiss. I helgen kan fullmånen påvirke en beslutning som involverer en venn.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du er svært overbevisende i begynnelsen av uken og bruker sjarmen din for å få det som du vil. På onsdag viser du en fasade som skjuler dine egentlige følelser. Torsdag handler om mot til å gjøre noe annerledes. Fredagen blir en morsom dag der du driver et prosjekt fremover. Det blir også en dag med en viss konkurranse. Lørdagen dreier seg om å forstå deg selv bedre og dine svakheter. Søndagen blir en koselig dag fokusert på hjemmet og god mat.

Skytten 22/11-21/12 

På mandag er du mer sosial enn effektiv. Tirsdag og onsdag handler om evnen til å tilpasse deg, noe som du vanligvis kan ha problemer med. Torsdag blir en god dag da du fremhever lederegenskapene dine. Fredag bringer en konflikt mellom deg og en kollega. Dere er veldig forskjellige fra begynnelsen av, og en arbeidsrelatert utfordring forverrer forholdet betraktelig. Helgen handler om noe som har å gjøre med fortiden din. Kanskje det er på tide å oppsøke en bestemt person og avslutte historien deres.

Steinbukken 22/12-19/1 

I begynnelsen av uken føler du deg uvanlig harmonisk og i godt humør. Tirsdag og onsdag er gode dager for samarbeid på tvers av grenser. På onsdag får du nyheter som kan endre visse beslutninger du har tatt. Det dreier seg om en mulighet som er for god til å avslå. Torsdag og fredag blir dager fulle av energi og moro. På lørdag trives du i selskap med familien eller eldre personer. Søndagen handler om å bevege deg og være utendørs.

Vannmannen 20/1-18/2 

Uken begynner med mange møter og diskusjoner. Disse dagene må du ha god kommunikasjonsevne. Onsdag foretrekker du å være til stede hvis du vanligvis jobber hjemmefra. Du trenger å kunne se folk i øynene for å ta visse beslutninger. Torsdag handler om å drive et prosjekt, enten på jobb eller privat. Fredag blir en morsom dag med mange aktiviteter. Lørdag trives du utendørs med venner. Søndagen handler om å lande.

Fiskene 19/2-20/3 

I begynnelsen av uken er det harmoniske energier som hjelper deg med å forstå hvordan mennesker tenker. Dette er gode dager for å stole på intuisjonen din, men også dager der du kan virke litt nølende. Torsdag bringer ild i ditt tegn, noe som hjelper deg med å få fart på et spesielt prosjekt. Fredag handler om å finne nye veier og tørre å skille deg ut. Helgen bringer romantikk og sensualitet. Dette kan være dager der du som singel møter noen spesielle.

Ønsker du daglige oppdateringer av ditt horoskop? Sjekk ut dagens horoskop her!

Powered by Labrador CMS