horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 22.01 – 28.01

Slik blir uke 4 ifølge stjernene.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Du starter uken med å fokusere på familien din. Mye fra mandag til onsdag handler om andres behov og din evne til å være der og støtte. Torsdagen blir en energisk dag hvor du er sosial og utadvendt. Fredagen handler om å bli kjent med nye mennesker, mens lørdagen blir en dag hvor økonomien står i fokus. På søndagen vil du gjerne jobbe praktisk med hendene dine. Det blir en kreativ dag hvor du lar ideene dine få liv. På søndagen venter også en beskjed av noe slag.

Tyren 20/4-20/5 

I begynnelsen av uken kan du føle deg litt følelsesmessig ustabil. Tirsdagen handler om detaljer og om å tenke fremover. Onsdagen prøver du å fokusere på et familiemedlem og deres behov. Torsdagen handler om dine ideer og hvordan du skal realisere planene dine. Det blir en morsom og utviklende dag. Fredagen blir rolig og behagelig, da slipper du å stresse. På lørdagen kontakter en person fra fortiden deg, og det kan vekke mange minner. Søndagen blir en aktivitetsdag.

Tvillingene 21/5-20/6 

I begynnelsen av uken er du veldig omsorgsfull mot en kollega som du føler trenger litt ekstra oppmerksomhet. Tirsdag og onsdag handler om din evne til å løse problemer. Torsdagen blir en herlig aktiv dag hvor du gjerne er utendørs, så lenge det ikke er for kaldt. Tvillingen kan være litt følsom for kulde. Fredagen handler om et veddemål og hvordan du håndterer et tap. På lørdagen tillater du deg å være skikkelig lat. På søndagen vil du gjerne ta opp et problem med en venn eller partner.

Krepsen 21/6-22/7 

Det er sterke følelser i begynnelsen av uken, og det kan føre til at du overreagerer på tilbakemeldinger og kritikk. Onsdagen handler om å tørre å ta plass i en større sammenheng. På torsdagen får du et tilbud som du bør vurdere. Fredagen handler om et løfte og viljen til å gjøre ting riktig. Kvelden handler om underholdning og ender ganske sent. Det blir en kveld hvor du møter mange spennende mennesker. Helgen egner seg til å dra av sted og oppdage nye, inspirerende miljøer.

Løven 23/7-22/8 

Det er en tretthet i stjernetegnet ditt på mandag og tirsdag som gjør at du ikke orker å ta tak i problemene du står overfor. Onsdagen handler om å søke hjelp fra en venn eller sjef. Torsdagen blir en energisk, nesten stressende dag hvor du har mye å gjøre. På fredagen planlegger du en fest eller middag for litt flere personer. Du får hjelp av en kreativ slektning eller venn. Lørdagen handler om press og moro. På søndagen passer du på å skjemme deg bort skikkelig.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du har en tendens til å si feil ting til feil person på mandagen. Tirsdagen handler om et tilbud som angår din fremtid. Onsdagen blir en god dag, spesielt for aktive Jomfruer. Torsdagen handler om å gjøre ting for deg selv og ikke for andre, noe du kan synes er vanskelig. Fredagen blir en interessant dag hvor du utveksler informasjon med en ny sjef eller kollega. Lørdagen handler om familien, mens søndagen fokuserer på å være utendørs og nyte vinteraktiviteter.

Vekten 23/9-22/10 

Du er ikke helt i form i begynnelsen av uken. Mellom mandag og onsdag er det en risiko for at du blir hjemme eller går i halvfart. Du har aldri vært spesielt flink til å lytte til kroppen din, men nå gjør du det for en gangs skyld. Torsdagen handler om å starte opp, det kan være både deg selv og arbeidet ditt det handler om. Fredagen blir en stressende dag hvor du føler at du ligger to skritt bak hele tiden. I løpet av helgen møter du en venn som du ser altfor sjelden og som du savner.

Skorpionen 23/10-21/11 

Det er stress og nervøsitet hos deg på mandag og tirsdag. Onsdagen handler om å gjøre det rette. Torsdagen blir en god dag hvor du lærer nye ting og føler at du stadig utvikler deg. På fredagen benytter du sjansen til å stjele litt tid med en kollega som du finner attraktiv. Det handler om noen minutter her og der. På ettermiddagen kan du foreslå en spontan after work for å få enda mer tid sammen med vedkommende. Lørdagen blir en morsom dag hvor du ler mye. På søndagen prøver du å etablere gode vaner, enten ved å trene eller spise sunnere.

Skytten 22/11-21/12 

Det blir en litt ensformig mandag hvor du føler at du ikke kommer noen vei. Tirsdagen blir bedre, men da stresser du opp over alt du ikke rakk på mandagen. Onsdagen handler om å fokusere, noe som ikke er din sterke side. På torsdagen kan en konflikt vekke sterke følelser hos deg. Fredagen handler om å feire noe eller noen. Det blir en herlig dag. I løpet av lørdagen og søndagen ser det ut til at du planlegger eller forbereder deg til en litt lengre reise. Det krever en god del ettertanke.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du starter uken med å skape nye, gode vaner. Du har også tatt en beslutning som vil påvirke planene dine for våren, men du vet at du har tenkt riktig. Onsdagen handler om et familiemedlem og å gjøre ting sammen. På torsdagen planlegger du for helgen. Kanskje du skal reise bort eller har en omfattende aktivitet planlagt. Fredagen handler om nye miljøer, lørdagen om å ta ansvar. Du viser hva du er laget av. Søndagen byr på en unik opplevelse.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du er stresset i begynnelsen av uken fordi du skal prøve å avtale en aktivitet eller reise med jobben. Her gjelder det å kunne kombinere jobben din med dine private forpliktelser. Onsdagen handler om en rasjonell beslutning, mens torsdagen byr på ulike løsninger på et veldig delikat problem. Du er glad for at du endelig kommer fremover. Fredagen blir en aktiv og koselig dag, mens lørdagen byr på en ekte familieopplevelse. Søndagen blir en morsom utendørsdag hvor du tilbringer tid med familien.

Fiskene 19/2-20/3 

Du starter uken med mye vann i ditt tegn, noe som gjør deg både medgjørlig og vinglete samtidig. Onsdagen handler om å håndtere stress og våge å påta deg mer ansvar. På torsdagen får du en fin kompliment fra en sjef, og du blir veldig stolt. Fredagen byr på en uventet hendelse og en hyggelig møte. Lørdagen handler mer om hva du kan enn hva du vil. På søndagen planlegger du økonomien din for våren. Du har en drøm som vil koste en del.

Powered by Labrador CMS