horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 20.11 – 26.11

Slik blir uke 47 ifølge stjernene.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Du kan ha litt vanskelig for å være bestemt i begynnelsen av uken. Det er ikke så mye at du er ubesluttsom i beslutningene dine, men heller at du har lettere for å tilpasse deg enn å gå mot strømmen. Onsdag og torsdag bringer en dobbel påvirkning fra Væren, som både vekker konkurranseinstinktet og ambisjonen hos deg. På fredag nyter du alt som er luksuriøst, fra en god lunsj, til kaffe i byen. Lørdagen handler om praktiske gjøremål, mens søndagen byr på en herlig opplevelse. Det er noe for alle sanser.

Tyren 20/4-20/5 

Du starter uken litt stille. En beslutning har påvirket mange, og du innser at det kan bety endring for deg. Tirsdag og onsdag skyver du bort all bekymring og fokuserer på det du gjør best, nemlig å jobbe metodisk. Torsdag handler om en oppskrift for suksess og ros fra sjefene dine. Fredagen byr på shopping, både for deg selv og andre. På lørdagen fokuserer du på å være kreativ og uttrykke din kunstneriske side. Søndagen byr på en kombinasjon av hvile og aktivitet.

Tvillingene 21/5-20/6 

Det blir en sosial og passe anstrengende start på uken. Både mandag og tirsdag handler om å jobbe sammen. På onsdag og torsdag er du litt mer fokusert på dine egne behov. Da har du ambisjoner om å oppnå noe få har klart før deg. Du liker å sikte høyt. Fredagen går fort og det skjer mye både på jobb og privat. En dag hvor du har en tendens til å bruke penger. Lørdag og søndag byr på utendørsaktiviteter.

Krepsen 21/6-22/7 

I begynnelsen av uken unngår du konfrontasjoner og krangler, både på jobben og hjemme. Du holder heller ting for deg selv enn å ventilere følelsene dine. Onsdag og torsdag prøver du mye nytt. Du er litt av en pionér disse dagene. Fredagen handler om forbruk. Det blir en dag med snakk om gevinster og gode kjøp. Lørdagen prøver du å være veldig praktisk hjemme. Søndagen handler om at små fremskritt fortsatt er fremskritt.

Løven 23/7-22/8 

På mandag og tirsdag har du et sterkt ønske om å tilpasse deg andre. For en gangs skyld ønsker du ikke å skille deg ut. Onsdag bringer ild inn i tegnet ditt, og du føler deg mer entusiastisk, spesielt når det kommer til nye prosjekter. Torsdagen handler om sterke meninger, mens fredagen handler om at du ikke bør gi etter for din trang til å ha noe, som kan bli ganske stor denne dagen. Lørdagen blir en dag preget av luksus og prakt. Søndagen byr på enklere gleder.

Jomfruen 23/8-22/9 

Mandag og tirsdag tar du et skritt tilbake på jobben. Du ønsker ikke å være den som driver tingene fremover disse dagene. På onsdag begynner selvtilliten din å vokse, og du tar flere initiativer. Det blir en berikende dag hvor du føler deg nyttig og positiv. Torsdag og fredag fokuserer du på økonomi og på å sette opp et budsjett som varer ut året. Lørdagen handler om hjemmet, mens søndagen er mer sosial. Du er gjerne sammen med venner og familie.

Vekten 23/9-22/10 

Det er en nervøsitet i begynnelsen av uken som handler om at du er usikker på fremtiden. Sannsynligvis ingenting dramatisk, men du har en følelse av at ting er i ferd med å endre seg. Torsdag handler om å gi og motta konstruktiv kritikk. På fredagen er du veldig impulsiv, og det kan hende du handler eller gjør ting som er litt for dyrt for deg. I løpet av lørdag og søndag er du uvanlig huslig, du steller og ordner hjemme. Kanskje det er på tide med litt juledekorasjon eller julebakst.

Skorpionen 23/10-21/11 

Det er mye vann i stjernetegnet ditt i begynnelsen av uken, og det kan gjøre deg både tilpasningsdyktig og litt lunefull. Humøret ditt styres av månen akkurat nå, og med mye vann i tegnet, kan følelsene dine lett overvelde deg. Onsdag og torsdag roer det seg, og du blir mer målrettet. Fredagen handler om det ekstraordinære, mens lørdagen ser rolig og harmonisk ut. Søndagen byr på nyheter og en unik mulighet til å kombinere noe du elsker å gjøre med en sjanse til å tjene penger.

Skytten 22/11-21/12 

Mandag og tirsdag blir morsomme og lærerike dager, hvor du enkelt kan lytte og følge instruksjoner. Onsdag og torsdag kan du bli veldig ambisiøs og irritert på mennesker du synes er trege. Fredagen handler om å håndtere din egen stahet. Den kan sette kjepper i hjulene for deg. Lørdagen blir en koselig dag med fokus på hjem og familie. Søndagen inviterer til en utflukt, kanskje et tidlig julemarked, eller andre hyggelige utendørsaktiviteter står på planen. Du trenger dagslys.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du starter uken med en fysisk og mental pause etter en anstrengende, men svært givende helg. Tirsdag og onsdag handler om jobben og en uskyldig flørt. Du liker oppmerksomheten du får. Torsdagen bringer deg ut på eventyr, mens fredagen byr på nye omgivelser og varme. Fredagen dreier seg også om å styrke selvtilliten din, samtidig som du støtter andre. Lørdagen blir en morsom og givende dag med feststemning. Søndagen handler mest om å komme seg fra punkt A til B.

Vannmannen 20/1-18/2 

Det blir en rolig start på uken der du jobber mye i møter og tar beslutninger i gruppen. Onsdagen tar du styringen. Du synes det skjer for lite på jobben. Kvelden handler om å komme overens med en sterk personlighet. Torsdag og fredag blir gode dager hvor du kan kombinere jobb og fritidsinteresser. Fredagen byr på mange gode funn. Lørdagen har et familiesammenkomst mens søndagen fokuserer på hjemmet og en reise.

Fiskene 19/2-20/3 

Du starter uken med en dobbel Fisk-påvirkning fra både Solen og Månen, noe som gjør deg veldig tilpasningsdyktig. Dette er gode dager for å bli kjent med nye mennesker og jobbe i gruppe. Du er sosial og godt likt. Onsdag og torsdag er dager hvor du uttrykker sterke meninger. Fredagen handler om luksus og om å omfavne dine ønsker. På lørdagen lar du din gode smak blomstre. Søndagen dreier seg om familien og å være sammen. Det blir en koselig og passe aktiv dag.

Powered by Labrador CMS