horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 20.05 – Søndag 26.05

Denne uken møter Solen Uranus, noe som skaper gode forutsetninger for nye ideer og kreativ inspirasjon. Se hvordan dette møtet påvirker horoskopet ditt.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Det er god energi i horoskopet ditt på mandag og tirsdag, noe som gjør at du enkelt kan starte opp forskjellige oppgaver og prosjekter. Onsdag handler om naturen og å samle energi utendørs. Torsdag blir en fin dag med fokus på venner og hobbyer, mens fredag byr på en del utfordringer relatert til arbeid. Lørdag er en morsom dag hvor du møter mange nye og interessante personer. Søndag handler om å forsøke å megle i en ganske sensitiv situasjon.

Tyren 20/4-20/5 

Du starter uken med mange ideer og mye herlig energi. Helgen har gitt deg inspirasjonen du trenger for å finne fokus igjen. Onsdag blir en god pause i hverdagen. Da tilpasser du dagens aktiviteter etter været. Torsdag og fredag handler om å ta en ting av gangen og ikke stresse. Du har lett for å irritere deg over andre personer disse dagene, spesielt hvis du er oppjaget. Lørdag og søndag handler om familien og aktiviteter sammen.

Tvillingene 21/5-20/6 

På mandag kan du ta ting litt for langt, og noen personer kan oppleve deg som nesten provoserende. Tirsdag og onsdag handler om en venn og hans eller hennes problemer. Du prøver å hjelpe samtidig som denne personen tar mye energi fra resten av livet ditt. Torsdag blir en god dag hvor du lærer nye ting og møter inspirerende mennesker. På fredag kan du oppleves som sta og litt sur, men kvelden blir bra. Helgen fokuserer mye på aktiviteter med vennene dine.

Krepsen 21/6-22/7 

Du starter uken med ekstra energi i horoskopet ditt, noe som alltid gir deg en kickstart, både privat og på jobb. Onsdag byr på en overraskelse og et tilbud du ikke har råd til å si nei til. På fredag kan det oppstå en konflikt hjemme eller i din nærmeste vennekrets. Her gjelder det å være lyttende og kunne megle. Lørdag blir en aktiv dag som passer godt til en date eller til å være sammen med venner. På søndag prøver du å tenke mer på familien og deres behov.

Løven 23/7-22/8 

Det er dobbel energi fra Løven mellom mandag og onsdag. Dette gir deg masse motivasjon og drivkraft. Du kan bli litt egosentrisk disse dagene, men alt i alt er det en virkelig god periode. Torsdag handler mer om praktisk tenkning og fokus på detaljer, mens fredag blir lett og festlig. På lørdag ser det ut til at du feirer en venn eller slektning, det blir en morsom dag. Søndag handler først og fremst om hvile og gjenoppretting, men også, i den grad du orker, om en hobby.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du starter uken med en sjarm og en letthet som ikke vanligvis kommer naturlig for deg. Mandag og tirsdag er gode dager for å knytte nye kontakter eller gå på date. Onsdag kretser rundt et økonomisk spørsmål, mens torsdag har fokus på visse endringer på arbeidsplassen din. Her gjelder det at du våger å si ifra hvis du synes sjefene dine prioriterer feil. Fredag blir morsom og spontan, mens lørdag handler om prosjekter hjemme. På søndag får du en overraskende telefon.

Vekten 23/9-22/10 

Du stresser en del i begynnelsen av uken, og da er det fare for at du slurver i stedet for å gjøre ting skikkelig. Onsdag handler om å gjøre om og gjøre rett. Torsdag byr på en morsom nyhet og en beskjed av noe slag. På fredag prøver du å overbevise en kollega eller venn om å være litt spontan, mens lørdag fokuserer mer på utendørsaktiviteter og fysiske utfordringer. Søndag blir en koselig dag hvor du tilbringer mye tid med en nær venn eller slektning.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du kan oppleve at de første dagene denne uken blir litt forvirrende. Du har en tendens til å starte mange prosjekter uten å fullføre dem. På onsdag roer dette seg, og du får en mulighet til å strukturere arbeidet ditt og avslutte ting. Torsdag handler om et problem innen familien, mens fredag fokuserer på nye mennesker og nye inntrykk. På lørdag er det bra om du er bestemt og kan si nei. Søndag handler først og fremst om helsen din.

Skytten 22/11-21/12 

Mandagen og tirsdagen blir stressende dager da du både skal rekke det du ligger etter med og det som er planlagt. Onsdag handler om ny informasjon og om å lytte og lære. Det blir interessante dager hvor du utvikler deg en hel del. På fredag tar du stilling i en sak som har med etikk og moral å gjøre. Her gjelder det å være veldig politisk korrekt og å tenke objektivt snarere enn subjektivt. Helgen ser ut til å kunne by på en fest eller andre sosiale gleder.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du starter uken med en reise. Den kan være fysisk eller mental, men den tar deg fra ett sted til et annet. Tirsdag og onsdag handler om å komme ajour og om å være disiplinert. Torsdag blir en interessant dag som byr på både en flørt og nyheter. På fredag bestemmer du deg for noe som vil påvirke høsten. Lørdag og søndag blir intense dager hvor du er uvanlig aktiv, både med vennene dine og med familien din. En god nyhet får avslutte denne uken.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du starter uken med å veksle mellom arbeid og utendørsaktiviteter, noe som går ekstra bra om du jobber hjemmefra. Onsdag handler om en økonomisk beslutning og en investering i din fremtid. Du føler deg uvanlig fornøyd denne dagen. Torsdag og fredag blir stressende, men svært produktive dager. Lørdag handler om en utflukt med venner eller familie, mens søndag fokuserer mer på jobb eller på en reise i forbindelse med arbeidet ditt. Det blir en ganske ensformig og lang dag.

Fiskene 19/2-20/3 

Du starter uken med mange morsomme ideer. Tirsdag blir ekstra kreativ, spesielt hvis du jobber med en likesinnet kollega. Onsdag og torsdag tar du noen økonomiske beslutninger. Det virker som du er i startgropen for et salg eller et kjøp. Fredag handler om et familiemedlem som trenger din hjelp og støtte. Lørdag blir en koselig dag hvor du gjerne er utendørs i en hage eller på balkongen. På søndag prøver du å komme i gang med trening eller en form for mosjon.

Powered by Labrador CMS