horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 19.02 – 25.02

Slik blir uke 8 ifølge stjernene.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Uken starter med at du er sosial og glad. Du har mye å gjøre på jobb, og det er en tendens til at dine kolleger er mer interessante enn arbeidsoppgavene dine. Onsdagen bringer dobbel ild, og så lenge du kan fokusere på den, får du god drivkraft både privat og på jobb. Du blir modigere på torsdagen, og kanskje våger du å ærlig si hvordan du føler til en venn eller kollega. Fredagen blir en god, men til tider stressende, dag. Lørdagen handler om nøyaktighet, mens søndagen handler om kreativitet.

Tyren 20/4-20/5 

Du starter uken med massevis av ideer og en vilje til å samle gruppen enda mer. Tirsdagen blir interessant og lærerik, mens onsdagen gir deg litt mer frihet til å gjøre som du vil. Torsdagen handler om å tørre og vise at du har gode ideer. På fredagen er du livlig og sjarmerende, en god dag å finne nye venner. På lørdagen er det fullmåne i jordtegn, og det gir deg ro og en god følelse for fremtiden. Søndagen bringer morsomme nyheter og litt utendørs kos med venner. 

Tvillingene 21/5-20/6 

Du starter uken med å ha mange meninger og være veldig følsom, du leser undertekster som ikke er der. Tirsdagen blir en interessant dag der du utfordrer deg selv innenfor et kunstnerisk område. Torsdagen handler om ild og å ville gjøre ting som gagner deg selv. Fredagen blir en fysisk aktiv dag der du gjerne trener, tar en tur eller kanskje drar ut og danser. Lørdagen gir innsikt i din nåværende situasjon, en dag hvor du fatter beslutninger. Søndagen handler om et løfte til en slektning. 

Krepsen 21/6-22/7 

Du starter uken med dobbel energi fra ditt eget tegn, og både mandagen og tirsdagen blir morsomme og sosiale dager hvor det er gode sjanser for å møte noen med samme fantastiske energi som deg selv. Onsdagen er full fart, og da gjelder det å holde tritt. Hvis du er sliten, vil du gå glipp av viktige detaljer. Torsdagen begynner lovende, men en rekke små feil kan gjøre dagen utfordrende. Fredagen og resten av helgen byr både på variasjon, kreativitet og glede. 

Løven 23/7-22/8 

Du er litt gretten mandag og tirsdag, og det er en risiko for at ditt dårlige humør går utover feil person. Onsdagen handler om økonomi og å bruke altfor mye penger. Løven kan være sløsete av og til. Torsdagen og fredagen blir interessante dager der intellektet ditt utfordres. Under lørdagens fullmåne kan du oppleve rastløshet på grunn av at du ikke har tatt en beslutning ennå. Søndagen bringer innsikt og en mulighet til å ta ekstra godt vare på deg selv. 

Jomfruen 23/8-22/9 

Du starter uken med godt humør, men en slags beskjed kan gjøre deg litt gretten. Dette er egentlig ikke dårlige nyheter, bare nyheter du ikke har ventet deg. Tirsdagen handler om å være fokusert, mens onsdagen gir deg en ny og velkommen energiboost. Torsdagen og fredagen samarbeider du tett med en sjef og oppdager at dere to fungerer bra sammen. På lørdagen er det fullmåne i ditt eget tegn, så nyt den herlige og sterke energien du får denne helgen. 

Vekten 23/9-22/10 

Du starter uken med å nøle, og denne tvilen varer til onsdag. Det viktige å innse er at du ikke bør ta avgjørende beslutninger disse dagene, siden du sannsynligvis vil angre både en og to ganger. Torsdagen blir en berikende dag der du møter herlige mennesker. Fredagen handler om en kontrakt av noe slag. Du binder deg for en stund. På lørdagen får du hjelp med beslutningen du hadde vanskelig for å ta i begynnelsen av uken, en påvirkning fra Jomfruen gir deg den innsikten du trenger. 

Skorpionen 23/10-21/11 

Du har en rolig mandag som ikke har vært der på lenge. Det ser endelig ut til at du har landet på en beslutning du har grublet på. Tirsdag og onsdag prøver du å hjelpe og veilede en ny person, enten på jobben eller innen en hobby. Torsdagen blir en dag der tålmodigheten din utfordres. Fredagen handler om nye innsikter, mens lørdagen byr på nye ideer og tid med familien. På søndagen prøver du å starte et prosjekt hjemme.

Skytten 22/11-21/12 

Du starter uken med litt lavere energi enn vanlig. Kanskje er du på vei til å bli syk, eller så sover du rett og slett litt dårligere enn vanlig. På tirsdag og onsdag handler det om å lytte til kroppen og ikke overanstrenge deg. Torsdag kan by på en fantastisk mulighet, men da må du være til stede på jobben din. Fredag handler om å nøle. Det kan være en oppgave, et prosjekt eller noe så enkelt som om du skal ut på kvelden. Helgen byr på herlige møter og masse god mat.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du begynner denne uken med å føle deg litt dårligere enn vanlig. Det kan være at du har vondt et sted, eller at du ikke har trent på en stund. På tirsdag blir du tvunget til å samarbeide med en person du ikke forstår deg på. Onsdag blir morsom og kreativ, mens torsdag handler om en slektning og deres bekymringer. Fredag bør du unngå intriger. Helgen blir en virkelig fin pause fra hverdagen. Da treffer du hyggelige mennesker og deltar i berikende aktiviteter. Søndagen blir innsiktsfull, annerledes og delvis utfordrende.

Vannmannen 20/1-18/2 

Det er noe veldig positivt med deg på mandag og tirsdag. Du tar gjerne diskusjoner og finner det oppfriskende med personer som ikke tenker som deg. Onsdag handler om å samle fakta for et rettferdig tilbud. Torsdag har du gode sjanser til å gjøre en virkelig god handel, enten det gjelder at du selger eller kjøper, eller kanskje begge deler. Fredagen blir litt stressende og går altfor fort, mens helgen byr på hyggelig selskap, et kjært gjensyn og sladder.

Fiskene 19/2-20/3 

Uken begynner med en liten motgang som senere viser seg å være det beste som kunne skjedd. Tirsdag og onsdag prøver du å overbevise et familiemedlem om å gå med på en idé du har. Torsdag handler om en brennende energi som kan drive både deg og prosjektene dine fremover. Fredag føler du deg litt feig og vil ikke stå opp for meningene dine, mens fullmånen på lørdag gir deg styrke til å si fra. På søndag trives du gjerne i selskap med slekt og familie.

Powered by Labrador CMS