horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 13.05 – Søndag 19.05

Denne uken møter Solen Uranus, noe som skaper gode forutsetninger for nye ideer og kreativ inspirasjon. Se hvordan dette møtet påvirker ditt horoskop.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Det er en god energi i horoskopet ditt på mandag og tirsdag som gjør at du enkelt kan starte ulike oppgaver og prosjekter. Onsdagen handler om naturen og å samle energi utendørs. Torsdagen blir en god dag der venner og hobbyer står i fokus, mens fredagen byr på en del utfordringer knyttet til arbeidet. Lørdagen blir en morsom dag der du møter mange nye og interessante mennesker. Søndagen handler om å prøve å megle i en ganske følsom situasjon. 

Tyren 20/4-20/5 

Du starter uken med mange ideer og mye herlig energi. Helgen har gitt deg inspirasjonen du trenger for å finne fokuset ditt igjen. Onsdagen blir en fin pause i hverdagen. Da tilpasser du dagens aktiviteter etter været. Torsdagen og fredagen handler om å ta en ting om gangen og ikke stresse. Du har lett for å irritere deg over andre mennesker disse dagene, spesielt hvis du er oppspilt. Lørdagen og søndagen handler om familien og å gjøre aktiviteter sammen. 

Tvillingene 21/5-20/6 

På mandag kan du ta ting litt for langt, noen kan oppleve deg som grensen til provoserende. Tirsdag og onsdag handler om en venn og vedkommendes problemer. Du prøver å hjelpe samtidig som denne personen trekker mye energi fra ditt øvrige liv. Torsdagen blir en god dag der du lærer nye ting og møter inspirerende mennesker. På fredag kan du oppfattes som sta og litt tvær, men kvelden blir bra. Helgen fokuserer mye på aktiviteter med vennene dine. 

Krepsen 21/6-22/7 

Du starter uken med ekstra ild i horoskopet ditt, og det gir deg alltid en kickstart, både privat og på jobben. Onsdagen byr på en overraskelse og et tilbud som du ikke har råd til å si nei til. På fredag kan en konflikt oppstå hjemme eller i din nærmeste vennegruppe. Her gjelder det å være lydhør og kunne mekle. Lørdagen blir en aktiv dag som passer bra for en date eller å være sammen med venner. På søndagen prøver du å tenke litt mer på familien og deres behov. 

Løven 23/7-22/8 

Det er dobbel energi fra løven mellom mandag og onsdag. Dette gir deg mye motivasjon og drivkraft. Du kan bli litt egoistisk disse dagene, men alt i alt er det en veldig bra periode. Torsdagen handler mer om praktisk tenking og fokus på detaljer, mens fredagen blir lett og festlig. På lørdagen ser det ut til at du feirer en venn eller et familiemedlem, det blir en morsom dag. Søndagen handler først og fremst om hvile og oppladning, men også, i den grad du orker, om en hobby.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du starter uken med sjarm og letthet som vanligvis ikke kommer naturlig for deg. Mandag og tirsdag er gode dager å knytte nye kontakter eller gå på en date. Onsdagen handler om et økonomisk spørsmål, mens torsdagen fokuserer på visse endringer på arbeidsplassen din. Her gjelder det at du tør å si fra hvis du synes sjefene dine prioriterer feil. Fredagen blir morsom og spontan, mens lørdagen handler om prosjekter hjemme. På søndagen får du et overraskende telefonsamtal. 

Vekten 23/9-22/10 

Du stresser litt i begynnelsen av denne uken, og da er det fare for at du slurver i stedet for å gjøre ting skikkelig. Onsdagen handler om å rette opp feilene. Torsdagen byr på en morsom nyhet og en melding av noe slag. På fredagen prøver du å overtale en kollega eller venn til å være litt spontan, mens lørdagen fokuserer mer på utendørsaktiviteter og fysiske utfordringer. Søndagen blir en koselig dag der du tilbringer mye tid med en nær venn eller et familiemedlem. 

Skorpionen 23/10-21/11 

Du kan oppleve at de første dagene denne uken blir litt forvirrende; du har en tendens til å starte en masse prosjekter men ikke fullføre dem. På onsdagen roer denne påvirkningen seg ned, og du får muligheten til å strukturere opp arbeidet ditt og fullføre ting. Torsdagen handler om et problem innenfor familien, mens fredagen fokuserer på nye mennesker og nye inntrykk. På lørdagen er det bra om du er bestemt og kan si nei. Søndagen handler hovedsakelig om helsen din.

Skytten 22/11-21/12 

Mandag og tirsdag blir stressende dager når du både må ta igjen det du ligger etter med og det som er planlagt. Onsdag handler om ny informasjon og om å lytte og lære. Det blir interessante dager der du utvikler deg en god del. På fredag tar du stilling til et spørsmål som handler om etikk og moral. Her gjelder det å være veldig politisk korrekt og å tenke objektivt heller enn subjektivt. Helgen ser ut til å kunne by på en fest eller andre sosiale gleder.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du starter uken med en reise. Den kan være fysisk eller mental, men den tar deg fra ett sted til et annet. Tirsdag og onsdag handler om å ta igjen og å være disiplinert. Torsdag blir en interessant dag som byr på både en flørt og nyheter. På fredag bestemmer du deg for noe som vil påvirke høsten. Lørdag og søndag blir intense dager der du er uvanlig aktiv, både med venner og familie. En god nyhet avslutter denne uken.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du starter uken med å blande jobb med utendørsaktiviteter, det går ekstra bra hvis du jobber hjemmefra. Onsdag handler om en økonomisk beslutning og en investering i din fremtid. Du føler deg uvanlig fornøyd denne dagen. Torsdag og fredag blir stressende, men veldig produktive dager. Lørdag handler om en utflukt med venner eller familie, mens søndag fokuserer mer på jobben eller en reise i forbindelse med arbeidet ditt. Det blir en ganske ensformig og lang dag.

Fiskene 19/2-20/3 

Du starter uken med en masse morsomme ideer. Tirsdag blir ekstra kreativ, spesielt hvis du jobber med en likesinnet kollega. Onsdag og torsdag tar du noen økonomiske beslutninger. Du virker å være på startstreken for en salg eller et kjøp. Fredag handler om et familiemedlem som trenger din hjelp og støtte. Lørdag blir en koselig dag der du gjerne er utendørs i hagen eller på balkongen. På søndag prøver du å komme i gang med trening eller annen form for mosjon.

Powered by Labrador CMS