horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 12.02 – 18.02

Slik blir uke 7 ifølge stjernene.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Du starter uken komfortabelt i ditt eget tegn, og det gir deg den starten på uken du trenger. Både mandag og tirsdag har du visjoner og kraft nok til å gjennomføre dem. Onsdagen blir roligere, da fokuserer du på hverdagsluksus og å møte venner. Torsdagen handler om å møte mennesker på deres premisser. På fredag går Venus inn i Vannmannen og gjør deg sosial og utadvendt. Lørdagen handler om en skjult lidenskap mens søndagen byr på ettertanke og tid til å finne en indre balanse.

Tyren 20/4-20/5 

Du starter uken med mye ild i horoskopet ditt, og det kan gjøre deg litt overivrig når det kommer til nye prosjekter. Kollegaene dine kan oppleve deg som veldig drivende både mandag og tirsdag. På onsdag går månen passende nok inn i Tyrens tegn. Det blir en sensuell dag som fokuserer på kjærlighet, lidenskap og nærhet. Torsdagen handler om en avtale mens fredagen fokuserer på detaljer. I helgen trenger du en pause fra hverdagen, gjerne utendørs med familie eller venner.

Tvillingene 21/5-20/6 

Det er en overbevisning om at du har tatt riktige valg på mandag, men den overbevisningen blir til tvil jo lenger uken går. Onsdag er du klar til å tenke helt nytt, mens torsdagen gir deg ny informasjon som forsikrer deg en gang til om at du tenkte riktig fra starten av. Fredagen handler om å slappe av og ta dagen som den kommer. Lørdagen blir intens og fysisk aktiv mens søndagen handler mer om restitusjon, balanse og hvile. Om kvelden får du gode nyheter.

Krepsen 21/6-22/7 

På mandag er det viktig at du fokuserer på det som er bra på jobben. Tirsdag handler om å overvinne problemer og finne løsninger. Onsdagen kan by på en romantisk overraskelse eller en kjærlighetsgest mens torsdagen handler mest om å ta nye grep. Fredagen blir en hyggelig dag og en aktiv kveld. I helgen unner du deg selv skikkelig. Det kan være en weekendtur, en lengre utflukt eller bare et besøk i en veldig luksuriøs setting. Du unner deg alt, og litt til.

Løven 23/7-22/8 

Du starter uken med en intens energi som kan utføre store ting hvis du klarer å fokusere den på riktig måte. På onsdag kommer det inn en roligere påvirkning og du begynner å jobbe litt mer metodisk og gjennomtenkt. Torsdagen går du fra klarhet til klarhet mens fredagen kan by på kritikk fra en kollega du beundrer. Her gjelder det å skille sak og person. Helgen handler om å gjøre noe for en slektning eller familiemedlem. Det blir en fin og varm helg.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du kan være sta, og når det tilføres ild, som det gjør i begynnelsen av uken, blir du helt ubøyelig. Selv ser du ikke hvor ensidig du er, du synes bare at du har rett og alle andre tar feil. Onsdag kommer det jordelementer inn i tegnet ditt, som roer ned humøret ditt og fremkaller en mer sensuell side av personligheten din. Torsdagen handler om å være fornuftig mens fredagen byr på ny kunnskap og interessante miljøer. Helgen blir rolig og energigivende.

Vekten 23/9-22/10 

Du kan trenge litt ild i begynnelsen av uken. Du har kommet inn i en ganske stressende periode på jobben, og da er det viktig at de innledende dagene blir effektive. Onsdag handler om å stoppe opp og tenke etter mens en leder presenterer en helt ny idé på torsdag. Fredagen byr på en herlig atmosfære, litt annerledes mennesker og masse latter. I helgen prøver du å være ute så mye som mulig i de lyse timene fordi du trenger å fylle på med solenergi.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du starter uken med lidenskap og kjærlighet. Det kan være forelskelse, omtanke for en familiemedlem eller venn, men det kan også være lidenskap for arbeidet eller en hobby. Onsdag blir du litt irritert over all kjærligheten og søtheten. Du mener at kjærlighet er noe man skal gi hele tiden, ikke bare en bestemt dag. Torsdag og fredag byr på en eller annen form for sprell. Det blir livlige og morsomme dager. Lørdagen handler om å snakke fornuft med en slektning mens søndagen blir avslappende og koselig.

Skytten 22/11-21/12 

Det blir en god start på uken der du får muligheten til å kvitte deg med en hel del overskuddsenergi fra helgen. På tirsdag og onsdag viser du ekstra omtanke når det kommer til dine nære og kjære samt dine venner. Torsdagen handler om å gjøre ting for deg selv mens fredagen byr på en konkurranse av noe slag. Lørdagen handler om å presentere en idé du har mens søndagen byr på herlig utendørsopphold og masse god mat og hyggelig selskap.

Steinbukken 22/12-19/1 

For deg er det en nødvendighet å gjøre så mye som mulig på mandag og tirsdag slik at du kan ha det litt moro mot slutten av uken. Onsdagen handler om en hemmelig beundrer, en overraskelse og muligheten til å prøve noe nytt. Torsdagen byr på mye aktivitet og mange morsomme møter. På fredagen prøver du å få med en hjemmeværende person ut mens lørdagen blir veldig rolig og behagelig. Søndagen handler om å utfordre deg selv til å gjøre noe du vanligvis ikke gjør.

Vannmannen 20/1-18/2 

Det er en ganske trygg energi hos deg i begynnelsen av uken. Du er både drivende og veldig systematisk samtidig. Tirsdagen byr på kaffe og kaker mens onsdagen handler om familien, god mat og å vise omtanke. På torsdagen booker du en aktivitet for sommeren. Fredagen bringer gode nyheter angående økonomien samt muligheten til å gjøre et skikkelig kupp. I helgen liker du å dra på tur til en sommerhytte eller en herlig skog for en lang tur.

Fiskene 19/2-20/3 

Du starter uken med å gjøre en masse ting uten egentlig å få noe gjort. Det handler hovedsakelig om at du starter ulike prosjekter, men ikke har ro til å fullføre dem. På onsdagen går månen inn i Tyrens tegn og gir deg litt mer jordnær energi. Torsdagen handler om lidenskap og å tørre å satse. På fredagen tar du et skritt tilbake i en konflikt hjemme. Lørdagen bringer ny informasjon og en beslutning mens søndagen blir en virkelig avslappende og fredelig dag.

Powered by Labrador CMS