horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 11.12 – 17.12

Slik blir uke 50 ifølge stjernene. 

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Du starter uken med dynamisk energi i horoskopet ditt som varer til onsdagen når det er nymåne i Steinbukken, og det gir deg lyst til å skape endringer på jobben eller i karrieren din. Denne følelsen begynner å smyge seg inn den 13. Torsdagen handler om å sette mål, mens fredagen blir lett og sosial. På fredagskvelden møter du en person som imponerer deg. Lørdagen handler om å være aktiv med venner. På søndagen ønsker du å være alene med tankene dine.

Tyren 20/4-20/5 

Du starter uken med herlig energi. Hvis mulig, tilbringer du mye tid utendørs både mandag og tirsdag. Tirsdagskvelden byr på underholdning. Onsdagen handler om å kombinere teoretisk arbeid med mer praktiske oppgaver. Nymånen gjør deg svært fokusert på målene dine. Torsdagen kan føles forvirrende, mens fredagen blir koselig med deilig julestemning. Lørdagen blir travel, men hyggelig. På søndag koser du deg med venner eller familie. Det blir en dag som handler om advent.

Tvillingene 21/5-20/6 

Mandagen handler om å prøve å ta igjen oppgaver du ligger etter med fra forrige uke. Tirsdagen byr på livlige diskusjoner og noen latterkuler. Onsdagen handler om å tillate seg å tvile, både i privatlivet og på jobben. Torsdagen blir en god dag hvor du får gjort mye. Fredagen handler om vennskap og å være sammen med en større gruppe. Lørdagen bruker du gjerne utendørs hvis været tillater det. Søndagen dreier seg om julen.

Krepsen 21/6-22/7 

Mandagen gir deg mye å tenke på; det er mange tanker som surrer i hodet akkurat nå. Tirsdag og onsdag handler om avslutninger og nye begynnelser. Det kan være et prosjekt på jobben eller noe i ditt personlige liv. Torsdagen tar du gjerne på deg ansvar; du synes det er gøy å lede og ta beslutninger denne dagen. Fredagen handler om fellesskap, mens lørdagen fokuserer på ulike hobbyprosjekter. På søndagen prøver du å finne den perfekte gaven.

Løven 23/7-22/8 

Du er veldig fremoverlent både mandag og tirsdag. Det blir morsomme dager hvor du knytter nye kontakter. Onsdagen bringer nymåne og en mulighet til å gi deg selv en ny sjanse. Torsdagen prøver du å fokusere på én ting om gangen, mens fredagen blir mer rastløs. Da starter du en rekke prosjekter som du ikke rekker å fullføre. Fredagskvelden byr på moro og et uventet møte. Lørdagen handler om en venn og deres behov, mens søndagen fokuserer mer på deg selv.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du starter uken med ild i ditt tegn, noe som gir deg nødvendig energi i vintermørket. Tirsdagen handler om å nå visse mål, mens onsdagen er mer tilgivende. Da kan du gjøre feil og ha tid til å prøve nye ideer. På torsdag kan en samtale fra en slektning eller venn gjøre deg opprørt. Fredagen handler om å ta ting som de er og ikke ha for høye forventninger. Lørdagen hviler du mye, mens søndagen blir mye mer aktiv.

Vekten 23/9-22/10 

Mandagen blir en sosial og morsom dag. En fin dag å bli kjent med nye mennesker. Tirsdagen handler om driv og fremgang, mens onsdagen byr på avslappet samvær og litt Lucia-stemning. På torsdag tar du avstand fra en person og deres måte å uttrykke seg på. Fredagen handler om toleranse og aksept. Lørdagen tilbringer du med familie og venner. Søndagen ser ut til å by på en veldig velkommen overraskelse – en dag hvor alt kan skje.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du starter uken med en herlig følelse av å være ustoppelig, den avtar gjennom uken, men ligger i bakgrunnen hele tiden. Tirsdag og onsdag er du personen alle vil jobbe med eller være sammen med. Onsdagskvelden er du gjerne spontan med venner eller kolleger. Torsdagen handler om å si nei, noe som vanligvis kan være vanskelig for deg. Fredagen blir en morsom dag hvor du gjør litt annerledes ting. Lørdagen er du gjerne kreativ hjemme, mens søndagen blir mer sosial.

Skytten 22/11-21/12 

Det er dobbel dose Skytte i stjernetegnet ditt både mandag og tirsdag, noe som vanligvis gir deg en god flyt av både ideer og energi. Onsdagen handler om å lære nye ting og møte nye mennesker. Det blir en dag som overrasker. Torsdagen dreier seg om en spøk som gikk galt, mens fredagen blir en morsom og utviklende dag. Om kvelden virker det som om du er invitert et sted eller er ute med vennene dine. Lørdagen handler om en sosial begivenhet, mens søndagen blir rolig.

Steinbukken 22/12-19/1 

Det er en nesten frenetisk energi i horoskopet ditt på mandag. På tirsdagskvelden handler det om underholdning – en kveld som byr på alt. Onsdagen dreier seg om et livsvalg, men også om å tillate deg selv en frisk start inn i 2024. Torsdagen blir sosial og hyggelig. Du tilbringer tid med mennesker du er glad i. Fredagen handler om å jobbe hardt, men også om å være sosial. Helgen blir en kombinasjon av aktivitet og hvile. Spesielt søndagen blir veldig koselig.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du starter uken i et ganske hektisk miljø der det skjer mye hele tiden. Tirsdagen blir en dag der du må vise at du kan ta kontrollen når ting begynner å gå galt. Onsdagen handler om en beslutning og et impulsivt kjøp. Torsdagen setter du spørsmålstegn ved mye av innsatsen til kollegene dine. Fredagen handler om å vise frem kompetansen din og ikke bekymre deg for hva andre synes. Lørdagen blir en reisedag, enten for korte avstander eller en lengre tur. Søndagen handler om adventsaktiviteter.

Fiskene 19/2-20/3 

Du starter uken nervøst. Du føler deg stresset både mandag og tirsdag, selv om det egentlig ikke er så mye å gjøre, verken på jobb eller hjemme. Onsdagen gir rom for ettertanke og en mulighet til å skape endring i hverdagen din. Torsdagen er du veldig bestemt og ønsker å gjøre ting på din måte. Fredagen handler om vennskap og å stole på hverandre. Helgen dreier seg om de kommende høytidene og ønsket om å tilbringe mer tid med familie og venner.

Powered by Labrador CMS