horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 09.10 – 15.10

Slik blir uke 41 ifølge stjernene.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Du starter uken med god selvtillit. Både på mandag og tirsdag er du ikke redd for å stå opp for dine meninger. Onsdag handler om å gjøre ting på din måte. Torsdag og fredag kan det oppstå krangler innen familien eller med partneren. På lørdag er det nymåne, og det betyr en ny start for deg. På søndag følger du din lidenskap.

Tyren 20/4-20/5 

Mandagen blir en god dag med mye energi og positive vibber. Tirsdagen handler om å ta igjen papirarbeid, mens onsdag fokuserer på effektivitet. Torsdag er du tilbøyelig til å dra en hvit løgn. Både fredag og lørdag blir morsomme dager som dreier seg om fest og feiring. Søndag fokuserer du på ditt velvære. Det blir en harmonisk dag som handler om avslapning.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du starter uken med kraftig energi som hjelper deg med å kickstarte et prosjekt på jobben. På tirsdag stopper du ryktespredning. Onsdag til fredag er dager som handler om følelser, vennskap og tillit. Lørdag og søndag lar du den positive energien fra nymånen skylle over deg. Disse dagene handler om å gå videre og slippe taket i det gamle.

Krepsen 21/6-22/7 

På mandag er du sterk i en følsom sak som påvirker deg negativt. Tirsdag og onsdag handler om å tenke strategisk og se fordeler i det nye som kommer inn i livet ditt. Torsdag blir en dag der du lett kan føle deg såret. Fredagen blir festlig og avslappet. På lørdag gjør du en storrengjøring, enten hjemme eller mentalt. Søndag blir en god dag hvor du gjerne møter familie eller venner.

Løven 23/7-22/8 

Du starter uken ved å våge å si nei til personer som presser deg. På onsdag velger du å holde en lav profil. Torsdagen handler om et møte og sterke følelser. Fredag byr på en interessant vending og en uforglemmelig kveld. I helgen satser du på å være ekstra generøs mot mennesker som står deg nær. Det blir herlige dager hvor du sprer kjærlighet blant dine nærmeste. Du lader opp energien i helgen.

Jomfruen 23/8-22/9 

I begynnelsen av uken drar to sterke energier i motsatte retninger, men på onsdag retter denne påvirkningen seg, noe som resulterer i en rolig og harmonisk dag. Torsdag handler om en økonomisk beslutning som kan påvirke deg i lang tid fremover. Fredag handler om venner og glede, mens lørdag blir en dag som fokuserer på avslapning og ro. Søndag har en overraskelse i vente.

Vekten 23/9-22/10 

Mandagen inneholder den energien du trenger for å komme i gang. På tirsdag og onsdag vil du helst gjøre ting du er lidenskapelig opptatt av og som interesserer deg. Du unngår rutinearbeid og ting som kjeder deg. På torsdag handler det om praktisk arbeid og å holde full kontroll. Fredag dreier seg om kompromisser, mens helgen byr på varme og nærhet. Det blir en flott helg med fokus på familien eller vennene dine.

Skorpionen 23/10-21/11 

På mandag prøver du å ordne opp i et prosjekt som er på vei til å gå galt. Tirsdag til torsdag handler om hardt arbeid, men også tall og strategier. Dette er dager hvor du kanskje vurderer å gjøre en litt større personlig investering. På fredag er du noe usikker. Du har vanskelig for å bestemme deg både i små og store saker. Lørdag fokuserer på nymånen og de mulighetene den gir. Søndag blir en aktiv og morsom dag.

Skytten 22/11-21/12 

På mandag har du vanskelig for å fokusere; det er mye som surrer i tankene dine denne dagen, og du har en tendens til å starte, men ikke fullføre ting. Tirsdag og onsdag handler om å være veldig praktisk. På torsdag argumenterer du for noe du tror sterkt på. Fredag kan bli en virkelig uheldig dag hvis du ikke passer på. Prøv å være tålmodig. Helgen bruker du til morsomme og livlige aktiviteter.

Steinbukken 22/12-19/1 

Uken begynner rolig med god tid til å gjøre de planlagte tingene. Fra tirsdag og utover øker tempoet gradvis, og du føler at du har havnet i et hamsterhjul der du løper så fort du kan uten å komme noen vei. Fredag handler om en kombinasjon av hardt arbeid og glede. På lørdag feirer du en venn eller slektning. Søndagen handler om å skjemme deg bort.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du får gode nyheter på mandag, og det gir deg den energien du trenger i et privat prosjekt. Tirsdag og onsdag er dager hvor du jobber hardt med gode resultater. På torsdag og fredag er du i godt humør, da har du mye energi i horoskopet ditt. Lørdagen handler om å overraske noen nær deg. Du vil vise hvor mye de betyr for deg. På søndag tar du igjen ting hjemme.

Fiskene 19/2-20/3 

Du begynner uken bra, men så går det nedover. På tirsdag er du sta som et esel og motsetter deg nesten alt. Onsdag og torsdag er dager som passer best for fysisk arbeid. Fredag er en dag du bør vurdere å ikke forlate huset. Du har en tendens til å gjøre fredag den 13. til en selvoppfyllende profeti. Lørdagen handler om å gi deg selv en ny sjanse, mens søndagen fokuserer på ditt indre velvære. Det blir en dag hvor du gir deg selv åndelig næring.

Powered by Labrador CMS