horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 08.04 – 14.04

Uken begynner med nymåne og solformørkelse i Værens tegn. Se hvordan det påvirker uken din.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4 

Du starter uken med både nymåne og solformørkelse i ditt eget tegn, noe som kan gjøre deg mer følsom og mindre drevet enn vanlig. Mandag til onsdag handler om nostalgi og minner. Torsdag gir deg mye å tenke på, spesielt når det gjelder en relasjon. Fredag blir sosial og utadvendt, mens lørdagen fokuserer på familie og nære venner. Søndagen bringer en følelse av harmoni når du endelig begynner å finne riktig balanse mellom arbeid og fritid.

Tyren 20/4-20/5 

Du går inn i arbeidet på en ny måte denne mandagen. Det er en selvsikkerhet og driv hos deg som er mer enn bare fasade. Noe har endret seg de siste ukene, og du begynner å bli mer selvsikker. Tirsdag og onsdag handler om rykter og forandringer. Torsdag får du et fristende tilbud som du bør vurdere. Det vil innebære mer ansvar og arbeid, men også mer i lommeboken. Fredagen handler om venner, mens helgen fokuserer på familien.

Tvillingene 21/5-20/6 

Humøret ditt er like uforutsigbart som aprilværet. Den ene øyeblikket er du solen selv, mens du i det neste øyeblikket blir irritert over den minste lille tingen. Mye handler om nymåne og solformørkelse på mandag. Effekten av den emosjonelle stormen som denne påvirkningen forårsaker varer frem til torsdag. På fredag er du på ditt beste, mens lørdagen byr på et valg. Søndagen blir harmonisk.

Krepsen 21/6-22/7 

Du begynner uken med nymåne i værens tegn, men dens drivende kraft blir redusert av en solformørkelse, og det vil handle mer om ditt indre og dine følelser. Mandag og tirsdag er gode dager for å bearbeide konflikter. Onsdag handler om å streve med en ensformig oppgave. Torsdag og fredag byr på intellektuell utveksling og livlige diskusjoner, mens helgen består av dager der du gjerne møter familiemedlemmer som du ikke ser så ofte.

Løven 23/7-22/8 

I begynnelsen av uken reduseres ilden i horoskopet ditt kraftig av en solformørkelse, noe som kan gjøre deg litt gretten og følsom. Men den økte innflytelsen fra månen kan også være bra for deg. Det får deg til å stoppe opp og fokusere på hvordan du føler deg akkurat nå i stedet for hvor du er på vei. Torsdag avtar denne påvirkningen, og du blir veldig fokusert på jobben. Fredagen handler om en venn, mens helgen består av utendørsaktiviteter og sosialt samvær i en større gruppe.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du begynner uken med en usikkerhet som dreier seg om en relasjon. Tirsdag blir en dag der du vurderer et valg som du deretter forkaster. Onsdag og torsdag er du veldig bestemt og setter deg gjerne på bakbeina. Fredagen handler om vennskap, moro og å skape eventyr i hverdagen. På lørdag kan du lett falle tilbake i gamle mønstre, så prøv å tenke nytt og friskt. Søndagen bringer fysisk aktivitet, en dag der du fokuserer mye på ditt velvære.

Vekten 23/9-22/10 

Det er noe som plager deg, og disse følelsene kan forsterkes på mandag. Dette får deg til å ta tak i problemet i stedet for å skyve det bort. Tirsdag handler om å finne harmoni i hverdagen igjen. Onsdag og torsdag er du uvanlig praktisk, både på jobb og hjemme. Dette er dager der du unngår papirarbeid. Fredagen handler om å ta stilling til et viktig spørsmål. I løpet av lørdag og søndag prøver du å gjøre ting utenfor nærområdet, og ønsker et miljøskifte.

Skorpionen 23/10-21/11 

Uken starter med mye vann i ditt tegn, som dessuten forsterkes av Solformørkelsen. Mandag og tirsdag er du ditt mest hemmelighetsfulle jeg. Du holder deg for deg selv og passer nøye på å ikke avsløre mer enn nødvendig i alle former for samtaler. Onsdag stabiliseres ditt tegn av Tyren, og du blir mer harmonisk. Torsdag og fredag handler om din evne til å legge frem en idé. Lørdagen blir intensiv men god, mens søndagen byr på en familiekonflikt.

Skytten 22/11-21/12 

Fraværet av intensiv ild i begynnelsen av uken setter sitt preg på deg. Du er ikke like entusiastisk som vanlig, og du kan bli ganske følsom. På tirsdag begynner energien din å komme tilbake for å kulminere torsdag og fredag. Disse dagene er du ustoppelig, en dag hvor du knytter mange nye kontakter. Lørdagen handler om å løse et problem i familien. På søndag tillater du deg selv å være egoistisk og unne deg noe du virkelig har lengtet etter.

Steinbukken 22/12-19/1 

Mandagen handler om Nymånen og Solformørkelsen. Månen gir deg en dypere innsikt i hva du egentlig vil gjøre, men fraværet av ild hindrer deg fra å ta en beslutning eller søke en jobb eller et kurs den dagen. Tirsdag og onsdag blir du mer og mer målrettet. Onsdagen blir den dagen da du handler, både for nåtiden og fremtiden. Torsdag og fredag byr på fornøyelser kombinert med hard trening. Helgen handler om å treffe venner, men også om å prestere.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du begynner uken med å skape rutiner heller enn hardt arbeid. Mandagen byr på en følelsesmessig nær opplevelse. Tirsdagen blir interessant og informativ. Onsdag prøver du å rekke over ting både hjemme og på jobben. Torsdag handler det om å unne seg litt ekstra, mens fredagen byr på et givende møte og en kompliment. I helgen passer du på å treffe venner og være sammen med familien. Det blir en koselig avslutning på en ganske lang uke.

Fiskene 19/2-20/3 

Mandag hører du noe som du kan misforstå. Du begraver bekymringene dine inni deg fordi du ikke har mot til en konfrontasjon. Tirsdag handler om å jobbe metodisk og finne nye effektive arbeidsmåter. Onsdag handler om lojalitet, mens torsdag blir en interessant dag der mange emner diskuteres. Fredag er du veldig åpen og glad. Lørdagen blir en god dag hvor du gjerne steller hjemme. På søndag tar du tak i den økonomiske situasjonen din.

Powered by Labrador CMS