horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 06.11 – 12.11

Slik blir uke 45 ifølge stjernene.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4 

Mandag til onsdag har du som mål å organisere både arbeid og dine personlige aktiviteter i henhold til en tidsplan. Værer er ikke alltid veldig organiserte, men i begynnelsen av denne uka føler du behov for en viss struktur. Du kan til og med finne deg selv i å lage "to-do lister" som du kan krysse av. Torsdag og fredag krever kompromiss og samarbeid. Helgen handler om å kunne være egosentrisk og gjøre ting fordi du selv ønsker det, ikke for noen andre.

Tyren 20/4-20/5 

Du begynner uken med mye jordenergi i horoskopet ditt, og det er flott for alt som krever orden og struktur. Tirsdag handler om å rekke alt, mens onsdagen blir en av de morsomste dagene i uken. På torsdag kan du virke litt gretten fordi du er stresset. Fredag blir en kort arbeidsdag, og en flott ettermiddag som byr på både inspirasjon og shopping. Lørdag blir dagen for å ta igjen ting hjemme. Søndag handler om feiring.

Tvillingene 21/5-20/6 

På mandag ønsker du å få orden på enten tall eller papirer. Tirsdag og onsdag blir hektiske dager der du foretrekker å jobbe alene og følge dine egne ideer. Torsdag passer bra for gruppeaktiviteter, samarbeid og felles prosjekter. På fredag er du veldig sosial og utadvendt. En perfekt kveld for single som vil møte nye mennesker. Lørdag blir en morsom og kreativ dag der du vil skape noe. På søndag gir du deg tid til å vokse åndelig og spirituelt.

Krepsen 21/6-22/7 

Du starter uken i høyt tempo med mye vilje og ambisjon. Tirsdag handler om å innrømme en feil og rette den opp. Onsdagen passer perfekt for å jobbe med budsjetter, tall og planlegging. Torsdag og fredag byr på høyt tempo. Det kan være mange møter og samarbeid i gruppe disse dagene. Privat vil du gjerne møte venner og gjøre spontane ting etter jobb. Helgen handler om å følge din lidenskap og stole på din magefølelse.

Løven 23/7-22/8 

På mandag kan du være veldig sta og motsette deg enhver form for endring. Tirsdag og onsdag påvirkes du av jordenergi, både positivt og negativt. Dette er dager hvor du foretrekker praktisk arbeid fremfor teoretisk. På torsdag prøver du å overbevise en sjef om en visjon du har. Fredag og lørdag blir morsomme og aktive dager hvor du tilbringer mye tid utendørs, mens kveldene gir glede og underholdning. På søndag tar du tid til å lande i deg selv og feire noen du er nær.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du begynner uken med en dobbel dose jordenergi, noe som kan gjøre deg svært organisert og effektiv, men også litt anspent. Mandag til onsdag vil du helst at alle regler skal følges. Du er nøye med å gjøre ting riktig. Torsdag blir en flott dag der du møter inspirerende mennesker. Fredag kan inneholde et konkurranseelement, men fremfor alt handler det om effektivitet. I helgen tilbringer du tid med mennesker du er glad i, og det blir koselig og gir energi.

Vekten 23/9-22/10 

På mandag kan du være veldig opptatt av detaljer, og alt tar litt lengre tid enn vanlig. Tirsdag og onsdag handler om praktisk arbeid og kreativitet. En konflikt kan påvirke deg negativt på torsdag, mens fredag og lørdag handler om å bli inspirert og være modig. Søndagen handler om familie, samvær og å bruke tid sammen.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du begynner uken med motstridige følelser. Du ønsker å følge dine instinkter samtidig som logikken din sier at du bør ta det med ro og skaffe mer informasjon før du handler. Onsdagen blir høydepunktet i en langvarig konflikt. Torsdagen handler om å tilgi, mens fredagen ser ut til å kunne by på festligheter og moro. På lørdagen sørger du for å aktivere både deg selv og en ganske lat venn. Søndagen handler om familie, om å tilbringe tid sammen og virkelig sette av tid til hverandre.

Skytten 22/11-21/12 

På mandag kan du bli ganske irritert. Du har evnen til å være veldig nøyaktig når det gjelder jobben din, og hvis en kollega slurver, reagerer du sterkt. Du er ikke redd for konflikter hvis du mener det er nødvendig. Onsdag og torsdag er dager for læring. Fredag handler om å ta ansvar. Lørdag er en lat dag hvor du helst vil være hjemme. Søndagen blir en skikkelig familiedag med deilig mat og kanskje en herlig kaffestund.

Steinbukken 22/12-19/1 

For deg blir det en perfekt start på uken. Du elsker å lage lister, planlegge økonomien og fremtiden din. Tirsdag og onsdag blir produktive dager hvor du føler deg veldig harmonisk. På torsdag kan du virke flørtende og utadvendt. Fredag handler om å møte en venn du ikke har sett på lenge. Lørdag blir en dag for både familiehygge og fest. Søndag overrasker du et familiemedlem med ekstra omtanke og kjærlighet.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du begynner uken på en annerledes måte. Det ser ut til at du bytter omgivelser og oppgaver i begynnelsen av uken. Dette vil være både utfordrende og gøy samtidig. Du må jobbe hardt, både med nye oppgaver, og for å bli kjent med nye mennesker. Det blir rett og slett veldig sosiale dager.  På torsdag prøver du å tilpasse deg hverdagen igjen. På fredag har du flere aktiviteter planlagt, enten om ettermiddagen eller kvelden. Helgen blir ganske rolig, og du prøver å ta igjen litt hjemme.

Fiskene 19/2-20/3 

Mandagen handler om logisk tenking og metodisk arbeid. Tirsdag og onsdag blir gode dager, selv om du kan oppleve dem som hektiske på grunn av høyt tempo. Torsdag forsøker du å megle i en konflikt på jobben, pass på at du ikke blir dratt inn i den selv. På fredag benytter du sjansen til å sosialisere med kollegene dine. Det er sjelden dere får muligheten til å omgås uten å stresse. Lørdag handler om å være sammen med en venn, mens søndagen blir mer familieorientert.

Powered by Labrador CMS