horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 04.09–10.09

Ukeshoroskop uke 36

Slik blir uke 36 ifølge stjernene.

Publisert Sist oppdatert

Hvordan blir denne uken for deg og ditt stjernetegn? Kanskje stjernene kan gi oss noen indikasjoner? 

Les horoskop hver dag på elle.no.

VÆREN (21. MARS – 20. APRIL)

Du starter uken praktisk. Mandag er en dag du foretrekker å jobbe med hendene. Tirsdag og onsdag byr på livlige samtaler og en fin utveksling av ideer. Privat er du veldig sosial i disse dager. Torsdag blir en utfordring. Fredag og lørdag er koselige dager hvor du prioriterer venner og familie, du føler at du har mye å ta igjen på den fronten. På søndag må du våge.

TYREN (21. APRIL – 21. MAI)

Du tar energien fra helgen med deg ut i uken, og det gjør at den starter bra. I løpet av tirsdag og onsdag vil du møte en eller flere nye kollegaer. Her er det førsteinntrykket fra dere begge som er viktig for hvordan dere jobber sammen. Torsdag og fredag handler om tempo, om planlegging og om å ha det gøy. I løpet av lørdagen feirer du noe med venner eller familie. Søndag vil være fysisk aktiv og utfordrende.

TVILLINGENE (22. MAI – 21. JUNI)

Du starter uken rolig og fattet, men etter tirsdag får du mye å gjøre og det er en risiko for at du begynner å neglisjere ting. Fordi du stresser mye, blir du frustrert når ting ikke går som du vil. Torsdag er til for å overvinne den slags frustrasjon. Fredag blir en morsom dag hvor det aller meste kan skje. Lørdag handler om de nærmeste, mens søndagen blir mer utadvendt og aktiv.

KREPSEN (22. JUNI – 22. JULI)

I begynnelsen av uken går Jupiter i retrograd, og det kan gjøre deg litt mer omtenksom. Dette er en langsom planet som vil forbli i denne posisjonen resten av året. Frem til onsdag reflekterer du mye over ditt indre. Torsdag handler om å selge en idé. Fredag og lørdag vil være familievennlig dager mens søndagen kan by på et eventyr. Her er det viktig å tørre å være åpen.

LØVEN (23. JULI – 23. AUGUST)

Mandagen begynner praktisk og gjennomtenkt. Med Jupiter i retrograd blir du roligere og ikke så fremtidsrettet som du vanligvis er. Tirsdag og onsdag handler om å kunne kommunisere med kollegene dine. Torsdag blir en passende dag for forretninger eller for å gjøre gode kupp. I løpet av fredagen føler du deg litt sjenert, spesielt i større kretser. Lørdag handler om å feire noen, og  søndag blir virkelig din dag.

Les horoskop hver dag på elle.no.

JOMFRUEN (24. AUGUST – 23. SEPTEMBER)

For deg kunne ikke uken startet bedre. Du er rasjonell, praktisk og får gjort på mandagen. Tirsdag og onsdag handler om å kose seg i en større gruppe og om å ta vare på deg selv. Torsdag blir en interessant dag, hvor du vil motta et forslag angående et oppdrag eller en jobb. Fredag og lørdag blir koselige dager mens søndagen blir litt mer aktiv og utadvendt og du tester grensene dine.

VEKTEN (24. SEPTEMBER – 23. OKTOBER)

Det er mye du vil endre på mandag, men du velger å gjøre det det metodisk og rolig. Tirsdag handler om å ta plass i en gruppe. onsdag og torsdag blir morsomme og aktive dager til å være arbeidsdager. Du utvikler deg mye og du lærer nye ting. I løpet av fredagen setter du spørsmålstegn ved en kollega som du synes oppfører seg dårlig. I løpet av helgen benytter du anledningen til å være ute og møte venner.

SKORPIONEN (24. OKTOBER – 22. NOVEMBER)

Du starter uken med å føle deg ganske lat og du ønsker ikke å gjøre så mye. Tirsdag handler om å lufte ideer og finne nye måter å jobbe på. onsdag blir en intens og stressende dag, mens torsdagen byr på mye latter og på morsomme situasjoner. I løpet av fredagen prøver du å få en venn til å ta mer plass. Helgen handler om en hobby og om å utvikle en interesse. 

SKYTTEN (23. NOVEMBER – 21. DESEMBER)

Du synes det er vanskelig å være så kreativ som du burde være på mandag. I løpet av tirsdag eller onsdag møter du en person som på sikt kan forandre livet ditt. Torsdag handler om å prøve å fokusere på et område du egentlig ikke er så interessert i. Fredag og lørdag blir koselige dager som du gjerne tilbringer med venner. Søndag handler om å tørre å åpne seg for nye mennesker.

STEINBUKKEN (22. DESEMBER – 20. JANUAR)

Du starter uken stabilt med Månen i Tyrens tegn. Du skaper orden rundt deg og du unner deg vakre ting. Tirsdag og onsdag blir morsomme og sosiale dager. Onsdag kan by på sosiale stunder med dyr eller barn. I løpet av torsdagen innser du at du er tiltrukket av noen. Fredag handler om fest mens resten av helgen blir mer avslappet og koselig. Da er det familien som gjelder.

VANNMANNEN (21. JANUAR – 19. FEBRUAR)

Uken begynner med både nytt og gammelt på en gang. Tirsdag handler om å få kontroll over en vanskelig situasjon. I løpet av onsdag og torsdag setter du en en viss person på plass. Hun har provosert deg altfor lenge. Fredags handler om hardt arbeid, men også om å spise godt og møte nye mennesker. Helgen blir litt annerledes og kan by på noe av et kultursjokk. Om kvelden er det familien som gjelder.

FISKENE 20. FEBRUAR – 20. MARS

Uken begynner med at du får gjort mye uten å stresse, noe du synes er deilig. På onsdag får du kanskje en ny kollega eller sjef. Torsdag handler om møtes og utveksle ideer i en gruppe eller via et digitalt møte. Fredagen kretser rundt tekniske feil og mye småstyr. Det kommer til å bli en frustrerende dag på mange måter, men en fin og avslappende kveld. Helgen handler om å våge å si hva du føler.

Månedshoroskopet for september. 

Powered by Labrador CMS