horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 03.06 – Søndag 09.06

Denne uken byr på en nymåne i Tvillingenes tegn, og den står for forandringer, drømmer og viktigheten av å følge sitt hjerte. Se hvordan nymånen påvirker horoskopet ditt.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Du innleder uken med god og stabil energi som gjør at du lett kan planlegge fremover. For deg handler mandagen og tirsdagen om å finne en god arbeidsrytme og å ta én ting av gangen uten å stresse. Onsdagen byr på glede og fornøyelser. Det blir et avbrekk i hverdagen som passer deg utmerket. På torsdagen er det nymåne i Tvillingenes tegn, og det gir deg ny energi og håp for fremtiden. Fredagen kretser rundt et møte, mens lørdagen handler om familien. På søndagen er det mye energi i horoskopet ditt.

Tyren 20/4-20/5 

Du innleder uken med månen i Tyrens tegn, og det hjelper deg å tenke praktisk. Du føler deg litt tilsølt av kritikk du har fått, så nå vil du bevise at du er dyktig. Onsdagen handler om en venn av familien og en slags feiring. Nymånen på torsdagen inspirerer deg til å tenke annerledes om et hjemmeprosjekt du har påbegynt. Fredagen blir litt av en mellandag, spesielt hvis du jobber. På lørdagen treffer du gjerne venner, mens søndagen handler om å trene og være aktiv.

Tvillingene 21/5-20/6 

Det er en enkelhet hos deg i begynnelsen av uken som gjør at du ikke kompliserer ting. Du stopper i tide selv om du kunne pirket mer i prosjektene dine, et praktisk tankesett du låner fra Tyren. Onsdagen blir en ganske intens og stressende dag, mens torsdagen byr på utendørs fornøyelser og masse glede. Det blir en dag der du gjerne omgås familie og venner. Fredagen handler om å tenke seg om. Lørdagen og søndagen blir morsomme dager med mye shopping.

Krepsen 21/6-22/7 

På mandagen er du for sta for ditt eget beste. Tirsdagen handler om lojalitet, mens onsdagen byr på en strukturell utfordring på jobben. Det blir en dag der du må begynne fra starten av. Torsdagen handler om å nyte livet litt ekstra og skjemme bort deg selv. På fredagen sier du sannheten slik du ser den, mens lørdagen byr på en utflukt og god mat. På søndagen støtter du en slektning som trenger din hjelp i en økonomisk sak. Han liker å sløse.

Løven 23/7-22/8 

Du tar kritikk til deg på mandagen, og det kan gjøre at du havner i en vanskelig situasjon. Tirsdagen og onsdagen byr på stressende, men morsomme og utfordrende dager. Torsdagen handler om å puste ut og komme seg mentalt. Nymånen gir deg styrken til å ta en beslutning du har tvilt på. Fredagen blir sosial og aktiv, mens lørdagen fokuserer på å bli ferdig med et prosjekt hjemme. På søndagen unner du deg luksus både i form av mat og shopping.

Jomfruen 23/8-22/9 

Det er et veldig sta trekk hos deg på mandagen og tirsdagen. Du setter deg på tvers, spesielt når det gjelder nye ideer og endrede rutiner. Onsdagen handler om å være ydmyk, noe som ikke er din sterkeste side. På torsdagen lar du nymånens helbredende kraft lege gamle sår, og du begynner å se fremover igjen. Fredagen handler om å ta nye tak både på jobben og privat. Helgen blir morsom, men litt for aktiv til at du får muligheten til å hvile ordentlig.

Vekten 23/9-22/10 

Du innleder uken med å være uvanlig bestemt og nekter å gi etter bare fordi kollegene dine mener noe annet. Tirsdagen og onsdagen handler om å være effektiv samtidig som du ikke går på akkord med kvaliteten. Onsdagen byr på drama, spesielt hvis du jobber med sterke kvinner. Torsdagen blir en dag med forandringer, og det er viktig at du tillater deg selv å vokse. Fredagen blir romantisk, mens lørdagen kretser rundt praktiske spørsmål. På søndagen bør du forsøke å besøke en eldre slektning.

Skorpionen 23/10-21/11 

Mandagen handler om å ikke stresse med ting, verken privat eller på jobb. Du går gjennom en prosess der du skal utvikle deg, og da må det få ta tid, selv om du er utålmodig. Tirsdagen og onsdagen er dager der du gjør ting etter et visst mønster, mens torsdagen blir en dag der du tillater deg å tenke helt fritt og leve i nuet. På torsdagen vil du helst være impulsiv, så du booker helst ikke inn aktiviteter. Fredagen handler om å håndtere stress, og helgen om å kunne slappe av.

Skytten 22/11-21/12 

Du er på vei inn i en ny fase i livet, og den starter denne mandagen. På mange måter kan nettopp mandagen føles som et blankt ark. Tirsdagen og onsdagen handler om å realisere ideene dine, mens nymånen på torsdag inspirerer deg til å drømme stort. På fredagen møter du en person som klarer å irritere deg med selvtilliten og karismaen sin. Lørdagen handler om fornøyelser, men også om å gjøre din del. På søndagen prøver du å slutte fred med en sint slektning.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du innleder uken med mange gode forsetter som har med trening og rutiner å gjøre. På tirsdagen tar du ansvar for et dyr eller en ung slektning. Onsdagen byr på fornøyelser, og du har det gøy selv om det blir en ganske sen kveld. På torsdagen starter du en ny del av livet ditt, og det er nymånen som markerer dette steget. Fredagen handler om å reise bort, mens lørdagen byr på nye omgivelser. Søndagen handler om å inngå kompromisser og å kunne takle problemene etter hvert som de dukker opp.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du innleder uken med å gjøre ting du synes er kjedelige, men som du vet er nødvendige. På tirsdagen unner du deg å gjøre noe for deg selv, mens onsdagen byr på en tankevekker. Torsdagen blir en stressende dag fordi det er mye du skal rekke på begrenset tid. Fredagen blir en koselig mellandag hvor du faktisk er fri til å gjøre litt som du vil. På lørdagen er det mye som dreier seg om familie, mens søndagen kan by på en hyggelig utflukt og fremtidsdrømmer.

Fiskene 19/2-20/3 

Det er en stabilitet hos deg i begynnelsen av uken som hjelper deg med å ta tøffe beslutninger. Du føler at du kommer videre, og det er viktig for deg. Tirsdagen og onsdagen byr på mye jobb og lange dager, så derfor blir torsdagen en velkommen pause i hverdagen. Kan du, så tar du også fri på fredagen for å få en liten ferie. Lørdagen handler om en konflikt hjemme og om å akseptere at dere tenker forskjellig. På søndagen prøver du å være ute så mye som mulig.

Powered by Labrador CMS