horoskop

Ukeshoroskop: Mandag 02.10 – 08.10

Slik blir uke 40 ifølge stjernene.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4 

Uken begynner i et ganske behagelig tempo. Du jobber bra både på mandag og tirsdag. Onsdag handler om å møte mennesker og knytte kontakter. Fra torsdag til lørdag er du veldig familieorientert. Dette er dager der du velger å ikke gjøre ting med arbeidskolleger og venner til fordel for dine nærmeste. Søndagen byr på en fysisk utfordring som vil teste tålmodigheten din.

Tyren 20/4-20/5 

Mandagen bringer annerledes og varierte arbeidsoppgaver. Tirsdag og onsdag blir intense dager der du har mye å gjøre. Torsdag blir en dag hvor du planlegger mye og skaper struktur. Fredag handler om å skjemme deg selv skikkelig bort, gjerne sammen med familien. På lørdag feirer du en venn eller et barn, mens søndagen handler om å utfordre dine egne grenser og prøve noe helt nytt.

Tvillingene 21/5-20/6 

På mandag er du ganske flink til å jobbe etter en plan. Tirsdag handler om en konflikt på jobben eller hjemme. Onsdag tar du tak i økonomien din og begynner å planlegge fremover. Torsdag og fredag blir kreative dager der du lærer nye ting og møter hyggelige mennesker. På lørdag setter du en stopper for en person som du føler utnytter deg. Søndagen handler om å tilbringe tid med en eldre slektning.

Krepsen 21/6-22/7 

På mandag føler du deg uvanlig harmonisk og i godt humør. Tirsdag og onsdag kan det oppstå en følsom diskusjon der du blir tvunget til å velge side. Torsdag handler om å handle på følelsene dine heller enn å tenke logisk. Fredag blir en morsom og variert dag der du gjerne sosialiserer med kollegene dine. Helgen blir en herlig pause fra jobben. Du tilbringer den gjerne med familie eller venner.

Løven 23/7-22/8 

Du begynner uken med en rolig, men selvsikker energi. Både mandag og tirsdag egner seg godt til å ta opp problemer. Onsdag prøver du å nærme deg en ny kollega eller bekjent som har vekket nysgjerrigheten din. Torsdag og fredag handler om å styrke båndene på jobben, mens helgen blir intens, morsom og krevende. Både lørdag og søndag ser ut til å starte tidlig og ende sent.

Jomfruen 23/8-22/9 

Det er mye jordelement i horoskopet ditt i begynnelsen av uken, noe som gjør at du føler deg uvanlig organisert og målrettet. Onsdag blir en travel dag med mye informasjon og møter. Torsdag og fredag prøver du å nå fram til en sjef som har vanskelig for å lytte. Her må du være tydelig og rett fram. Lørdagen handler om familien og feiring, mens søndagen blir rolig og avslappende.

Vekten 23/9-22/10 

Det er ubalanse i horoskopet ditt på mandag og tirsdag. Du kan reagere veldig sterkt på kritikk eller kommentarer disse dagene. Onsdag blir en harmonisk dag hvor du får gjort mye. Torsdag må du trå til som mekler i en konflikt mellom kolleger eller venner. Fredagen handler om en konkurranse og en seier. I løpet av helgen prøver du å samle mot til å fortelle en venn noe du vet.

Skorpionen 23/10-21/11 

Mandagen handler om å ikke motsette deg alt som er nytt og annerledes, men heller prøve å akseptere endringer og nye ideer. Tirsdag og onsdag synes du det er morsomt å argumentere og diskutere med folk. Torsdag handler om å få perspektiv på et problem. Fredagen kan være litt stressende til tider, men alt i alt en god dag. På lørdag prøver du å motivere en slektning til å være mer aktiv. Søndagen handler om et kupp.

Skytten 22/11-21/12 

På mandag jobber du gjerne praktisk. Du har vanskelig for å sortere tankene, men du gjør det bra når du kan gjøre ting som sitter i ryggmargen. Tirsdag og onsdag blir morsomme dager der du er sosial og utadvendt. Torsdag dreier seg om et familieproblem, mens fredagen blir en dag der du prøver å skape samhold på jobben. I løpet av helgen fokuserer du mye på familie og nære venner.

Steinbukken 22/12-19/1 

Mandagen handler om å hvile og ta det med ro. Hvis du jobber, sørger du for å ikke stresse. Tirsdag blir en morsom dag der du flørter litt med en kollega. Onsdag og torsdag prøver du å få til mye både på jobb og privat. Det blir produktive dager. Fredagen handler om å skjemme deg bort litt ekstra. Helgen handler om praktiske ting som matlaging, rengjøring og klesvask, men også om kos og avslapning hjemme.

Vannmannen 20/1-18/2 

I begynnelsen av uken blir du frustrert over en kollega som alltid skal ha rett. Tirsdag og onsdag handler om å ta raske beslutninger og ikke angre. Torsdag byr på en utflukt og et nytt prosjekt. På fredag prøver du å snakke med en slektning eller venn om en investering. Helgen handler om familien og om å gjøre ting sammen. Det blir fine dager, bortsett fra noen få konflikter.

Fiskene 19/2-20/3 

Uken begynner ganske rolig. Du har mye å tenke på, så arbeidet kommer litt i andre rekke. Onsdag passer bra for all slags gruppearbeid og gruppeaktiviteter. Torsdag og fredag dreier seg om sosiale kontakter og nettverksbygging. På lørdag tar du vare på en slektning eller et familiemedlem, mens søndagen blir litt mer fysisk aktiv og utfordrende. Uken byr på noen hyggelige nyheter.

Powered by Labrador CMS